Fatih Sarıkaya 9 Ekim 2021 Yazar Paylaş 9 Ekim 2021 (düzenlendi) 4.9 yakıt tüketimi olan veriyi shell den aldığım yakıt ile yapmıştım. Shellin benzini çok güzel. Arada opetdende alıyordum. Benzini shellden aklı kelden alacakmışsın bu akıl yerine başka şeyde kullanan var, onları esefle kınıyorum Benzine geçtikten sonra petrolün yolunu unuttum. Önceden daha sık girermişim. Shell benzin daha çok km yaptı. Vpower almak istesemde her petrolde vpower yok malesef. 9 Ekim 2021 tarihinde Fatih Sarıkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Ekim 2021 Paylaş 9 Ekim 2021 Fatih Sarıkaya yazdı: 4.9 yakıt tüketimi olan veriyi shell den aldığım yakıt ile yapmıştım. Shellin benzini çok güzel. Arada opetdende alıyordum. Benzini shellden aklı kelden alacakmışsın bu akıl yerine başka şeyde kullanan var, onları esefle kınıyorum Benzine geçtikten sonra petrolün yolunu unuttum. Önceden daha sık girermişim. Shell benzin daha çok km yaptı. Vpower almak istesemde her petrolde vpower yok malesef. Mis gibi araba ,Tsi e gerek var mı? 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Ekim 2021 Paylaş 9 Ekim 2021 Pompa tüketim değeri nedir Fordlarda sapma yüksek biraz. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 9 Ekim 2021 Yazar Paylaş 9 Ekim 2021 Koray Demir yazdı: Pompa tüketim değeri nedir Fordlarda sapma yüksek biraz. Onu nasıl hesaplayacağız Koray bey vag gibi tek ekranda herşşeyi göstermiyor. Toplam tüketimide göstermiyor. 21 litre ile 425 km yol gittim. Evren Erakçora yazdı: Mis gibi araba ,Tsi e gerek var mı? Gerek yok Evren bey. Tsi motorda bundan daha iyisini yapmam pek kolay değil. Benim km yükseldi. Artık değiştirmek gerekli. Bundan sonrada vag olsun diyorum. Baktım dünyalar ayrı satar tekrar fiestaya dönerim. Bu araba gerçekten hiper yapmak isteyen için çok ideal. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 9 Ekim 2021 Yazar Paylaş 9 Ekim 2021 (düzenlendi) Koray Demir yazdı: Pompa tüketim değeri nedir Fordlarda sapma yüksek biraz. Şimdi hesapladım, kayda değer bir sapma yok. Araç doğru göstermiş. 5.1 çıkıyor. 9 Ekim 2021 tarihinde Fatih Sarıkaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Semih Keskin 9 Ekim 2021 Paylaş 9 Ekim 2021 Fatih Sarıkaya yazdı: Şehir içi veya dışı? Hangi tüketim değeriniz bu? Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 10 Ekim 2021 Yazar Paylaş 10 Ekim 2021 Semih Keskin yazdı: Şehir içi veya dışı? Hangi tüketim değeriniz bu? Karma. Çok kassam 4.7 bile gelebilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 yakıt güzel aynen devam Not: araçlarınıza iyi bakın, devran dönüyor haberiniz ola... 2 Yorum bağlantısı
Semih Keskin 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 (düzenlendi) Fatih Sarıkaya yazdı: Karma. Çok kassam 4.7 bile gelebilir. Gayet güzel değerler. Pedal box dediğimiz cihazın artı eksi yönleri neler bu noktada? Bilginizden yararlanmak isterim. 2017 1.25 Fiesta için çok güzel sonuçlar çıkarırım belki ben de. 10 Ekim 2021 tarihinde Semih Keskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 10 Ekim 2021 Yazar Paylaş 10 Ekim 2021 Semih Keskin yazdı: Gayet güzel değerler. Pedal box dediğimiz cihazın artı eksi yönleri neler bu noktada? Bilginizden yararlanmak isterim. 2017 1.25 Fiesta için çok güzel sonuçlar çıkarırım belki ben de. Pedal baxı ilk aldığımda performans artışı beklentisi vardı. Almadan önce test etmiştim. Konusu forumda biryerlerde var ama nerde şuan bilmiyorum. Tabi test ederken beklentimi karşılamamıştı. Bende geri söktürmütüm. O gün akşam balkonda tüttürürken pedalboxı hala aklımda inceliyordum. Performans vermedi ama alt devirler güzel olmuştu. Sırf bunun için bile alınırdı. Biraz atraksiyondan sonra pedalboxı aldım. Her modda kullandım. Plus artı modu debriyaj balatamı bitirdi. Ekonomi modu ile opelde güzel veriler elde ettim. Pedal box benim kanaatime göre pahalı olmasına rağmen parasını yakıtdan çıkardı. Şuan plus en düşük modda kullanıyorum. Başka markalarda var ama pedalboxı Alman olduğu için tercih ettim. Birde sattığın arabadan pedal boxı söküyorsun, kur farkını ödeyip yeni araban için yenisini alıyorsun. Almak istersen interneten alma. Muhatap olabileceğin bayisinden elden ve test ederek al. Ben pedalboxdan vaz geçmem. Nasipse bundan söküp skoda araçdada kullanacağım. Bluetoothlu ve bloetoothsuz versyonları var. Opelde bluetoothsuz vardı fiestada buluetoothlusu var ama hareket halinde iken kurcalamadığım için bluetoothluya gerek yok. Aklıma gelen çok birşey yok. Olursa ayazarım. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 10 Ekim 2021 Yazar Paylaş 10 Ekim 2021 Konusu altdaki linde. Opel aracıma takmıştım. 1.4 motor 90 hp twinport. https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/301404-pedal-tepkime-cihazları/ Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Fatih Sarıkaya yazdı: Pedal box benim kanaatime göre pahalı olmasına rağmen parasını yakıtdan çıkardı. pedal boxın güç vermesi ve yakıt tasarrufu yapması olası değil yalnız, Servet detaylı açıklar sana... Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 10 Ekim 2021 Yazar Paylaş 10 Ekim 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: pedal boxın güç vermesi ve yakıt tasarrufu yapması olası değil yalnız, Servet detaylı açıklar sana... Alıp hediye edesim var sana Yorum bağlantısı
Semih Keskin 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Fatih Sarıkaya yazdı: Pedal baxı ilk aldığımda performans artışı beklentisi vardı. Almadan önce test etmiştim. Konusu forumda biryerlerde var ama nerde şuan bilmiyorum. Tabi test ederken beklentimi karşılamamıştı. Bende geri söktürmütüm. O gün akşam balkonda tüttürürken pedalboxı hala aklımda inceliyordum. Performans vermedi ama alt devirler güzel olmuştu. Sırf bunun için bile alınırdı. Biraz atraksiyondan sonra pedalboxı aldım. Her modda kullandım. Plus artı modu debriyaj balatamı bitirdi. Ekonomi modu ile opelde güzel veriler elde ettim. Pedal box benim kanaatime göre pahalı olmasına rağmen parasını yakıtdan çıkardı. Şuan plus en düşük modda kullanıyorum. Başka markalarda var ama pedalboxı Alman olduğu için tercih ettim. Birde sattığın arabadan pedal boxı söküyorsun, kur farkını ödeyip yeni araban için yenisini alıyorsun. Almak istersen interneten alma. Muhatap olabileceğin bayisinden elden ve test ederek al. Ben pedalboxdan vaz geçmem. Nasipse bundan söküp skoda araçdada kullanacağım. Bluetoothlu ve bloetoothsuz versyonları var. Opelde bluetoothsuz vardı fiestada buluetoothlusu var ama hareket halinde iken kurcalamadığım için bluetoothluya gerek yok. Aklıma gelen çok birşey yok. Olursa ayazarım. Teşekkür ederim. İnceleyeceğim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Fatih Sarıkaya yazdı: Alıp hediye edesim var sana bende Race Chip var kardeş, sağol yinede 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: bende Race Chip var kardeş, sağol yinede Ali hocam sizde ki racechip 1.6 dizel uyar mı? Uyarsa hatıra olarak alabilirim😁 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Mehmet Yeter yazdı: Ali hocam sizde ki racechip 1.6 dizel uyar mı? Uyarsa hatıra olarak alabilirim😁 uyarsa sana cüzzi bir fiyata vereyim, sanırım sadece kablo alman lazım, rail soketin 1.4 tdci ile aynısa koblo derdinde olmaz istersen parrot mki9000 kit te var bu arada gel vatandaş geeell 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: uyarsa sana cüzzi bir fiyata vereyim, sanırım sadece kablo alman lazım, rail soketin 1.4 tdci ile aynısa koblo derdinde olmaz istersen parrot mki9000 kit te var bu arada gel vatandaş geeell Olabilir fiyat konusunu özelden bir konuşalım önceden de kullandığım bir şeydi hatta senden cesaret alarak kullanmıştım ve memnun kalmıştım. Bunun soket durumunu uyumlu araçlar serisinden bulamaz mıyız? Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 10 Ekim 2021 Yazar Paylaş 10 Ekim 2021 Ben çip araca zarar verir uzun vadede diyormuyum. Zarar verdiği aşikar Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Ekim 2021 Paylaş 11 Ekim 2021 Fatih Sarıkaya yazdı: Ben çip araca zarar verir uzun vadede diyormuyum. Zarar verdiği aşikar evet araba değiştirtiyor insana, doymuyorsun Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 11 Ekim 2021 Yazar Paylaş 11 Ekim 2021 Ben şu pedalbox işine bir açıklama getireyim dilim döndüğünce. Firma ekonomi sağlar diyor. Yalnız bilimsel bir çalışma yok. Firmanın satış stratejisi. Firma performans artışı sağlamaz, sadece olan gücü verimli kullanmanızı sağlar diyor. Benim hissiyatımda şöyle. Ben tasarruf ettiğime inanıyorum. Bu yönde güçlü hissiyatım var. Fatih memnundur ama Ömer alır pek faydasını görmez o ömerin sorunu. Yüksek beygirli turbo araçlarda pedalboxın farkını hissetmek muhtemelen zordur. Aracı devamlı kullanan kişi fark edebilir. Benim aracım 1.25 83 hp ve düşük torka sahip atmosferik bir motor. Pedalboxlı ve pedalboxsız kullandığımda farkı bariz hissediyorum ve pedalboxsız kullanmak istemiyorum. Keyif vermiyor. Gaza dokunduğunuzda aracı harekete dönüştürecek kuvveti vermiyor. Az daha dokunmanız lazım. Pedalbox burdaki tepkime boşluğunu ortadan kaldırıp hızlı tepki vermesini sağlıyor. Bu sayede boşa giden enerji harekete dönüşüyor. Pedalboxı kapattım, kendim gaz vermeyi denedim ama pedalbox gibi gaz veremedim. Ben ondan daha iyi gaz basarım olayı değil. Sende basarsın pedalboxda basar. Sen basınca pedalboxdan daha fazla enerji harcattırıyorsun dolayısı ile yakıta ektra bir karkın olmuyor. Ne erken nede geç, tam vaktinde. Zaten bu alet işe yazamaz birşey olsaydı opelden söküp 700-tl kur farkı verip tekrar fiestaya uyumlu soketlisini almazdım. Verirdim giderdi araçla. Lütfen piyasada satılan 200-300 liralık tepkime cihazları ile karıştırmayın. Bunun arkasında Alman mühendisliği var ve aleti elinize alınca kaliteyi hissedebiliyorsunuz. Hem kablosunda hem cihazda hemde soketlerinde. Malı eline alırsın, işte bu dersinya, buda öyle birşey. Tarif etmek zor yaşamak lazım. Fiestayı nasipse kardeşime vereceğim. Pedalboxı gördü. Ne işe yarıyor dedi. Açtım kullandı. Bunuda beraber istiyorum dedi. Nah alırsın dedim Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Ekim 2021 Paylaş 11 Ekim 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: Ne kadar da yakışıklı... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Ekim 2021 Paylaş 11 Ekim 2021 Fatih Sarıkaya yazdı: Fiestayı nasipse kardeşime vereceğim. Pedalboxı gördü. Ne işe yarıyor dedi. Açtım kullandı. Bunuda beraber istiyorum dedi. Nah alırsın dedim yanlış anlama, ben tamamen işe yaramaz demiyorum zaten, sen güç yakıt farkından bahsettin ben o yüzden yazdım, güç vermez yakıt değişmez, zaten sende diyorsun, gaz tepkime boşluğunu alıyor evet, yalnız fiyatı acaip pahalı, neyse sen memnunsan gerisi önemli değil, nelere keyfi para harcıyoruz, sende buna harcamışsın çok değil, basa basa kullan 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 11 Ekim 2021 Yazar Paylaş 11 Ekim 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: yakıt değişmez, zaten sende diyorsun Yakıt değişir. Havaya giden yakıt enerjiye dönüşür. Aşşağıda grafikte görebilirsin Yorum bağlantısı
Recommended Posts