İçeriğe Yönlendir

Öğrenci için Yazıcı Tavsiyesi

Erdem Bozkurt

Recommended Posts

Sani Gerşon
(düzenlendi)
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Gayet iyi cihazdır hocam. Tarayıcısı autofeeder'lı bi cihaz bakarsanız ileriye yönelik kolaylık olur.

tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Sani Gerşon yazdı:

Gayet iyi cihazdır hocam. Tarayıcısı autofeeder'lı bi cihaz bakarsanız ileriye yönelik kolaylık olur.

Teşekkürler Sani. 👍😊

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Mehmet Yeter

Konuyu tekrar canlandirayim. Bana da az yakan çok yakan ortalama bir fiyata sahip karda kışta yol ortasında bırakmayacak bir yazıcı lazım. Okul için kullanılacak. Elinizde mevcut olan varsa satın alabilirim. Alternatif site tavsiyesi de alabilirim. Siyah beyaz olsun. Hızlı olsun. Daha ne olsun.

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar
Mehmet Yeter yazdı:

Konuyu tekrar canlandirayim. Bana da az yakan çok yakan ortalama bir fiyata sahip karda kışta yol ortasında bırakmayacak bir yazıcı lazım. Okul için kullanılacak. Elinizde mevcut olan varsa satın alabilirim. Alternatif site tavsiyesi de alabilirim. Siyah beyaz olsun. Hızlı olsun. Daha ne olsun.

Ben de eski model HP marka bir yazıcı var.

son hatırladığım çalışıyordu ama yine de kontrol etmek lazım.Kartuşlu model, tarayıcılı filandı sanırım. Ücretsiz şekilde size gönderebilirim.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Mehmet Yeter yazdı:

Renkli tanklı yazıcı güzel oluyor ilkokul , ortaokul öğrencisine hocam. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Yeter yazdı:

Bana da az yakan çok yakan ortalama bir fiyata sahip

canon pixma g3400 serisi, 5 top kağıt bitti bazısı arkalı önlü, tank ler %75 dolu. yaz yaz bitmiyor desem yeridir. Toker tavsiye etmişti

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

O zaman şöyle yapayim öncelikle @Mehmet Pınarhocam teşekkür ederim sizden haber bekliyorum ancak cüzi de olsa bir şeyler vermek isterim veya sizin adınıza bağış yapabilirim.

İkinci olarak @Çağlar Bayurabi olmazsa sizin dediğiniz modeli araştırıp alacağım.

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Epson tanklı yazıcı var 3~4 yıldır kullanıyorum oğlumun lgs denemelerini vs. Boyu kadar çıktı almıştım halen kullanıyoruz. Bir kaç bilgisayarcı ile konuşunca hepsinin ortak tavsiyesiyle almıştım. 

Kesinlikle tavsiye ederim. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Hocam bağışa veya bir şeye gerek yok, geçen yine sana idi sanırım (hatırlayamadım)forumda bir saat söz vermiştim, bulamamıştım. Ama yazıcının evde olduğuna eminim. Ben göndereyim, çalışır iş görürse sevinirim.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Mehmet Pınar yazdı:

Hocam bağışa veya bir şeye gerek yok, geçen yine sana idi sanırım (hatırlayamadım)forumda bir saat söz vermiştim, bulamamıştım. Ama yazıcının evde olduğuna eminim. Ben göndereyim, çalışır iş görürse sevinirim.

Tamamdır Mehmet hocam sizden haber bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar
Mehmet Yeter yazdı:

Tamamdır Mehmet hocam sizden haber bekliyorum.

Adres bilgileri iletirseniz gönderimi sağlarım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Mehmet Pınar yazdı:

Adres bilgileri iletirseniz gönderimi sağlarım.

Tamamdır Mehmet hocam özelden atıyorum teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...