Sani Gerşon 26 Ocak 2023 Paylaş 26 Ocak 2023 (düzenlendi) H.Cenk Bayrakçı yazdı: https://www.teknosa.com/hp-6uu48a-smart-tank-670-aio-wifi-yazici-p-125091212?gclid=CjwKCAiA5sieBhBnEiwAR9oh2s1TxcYMsPomqBlMw91BOikuC05Y1TRpxjl-qtKZ3gQlAlbg1sXLiRoCiBoQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Bu nasıl Sani? Gayet iyi cihazdır hocam. Tarayıcısı autofeeder'lı bi cihaz bakarsanız ileriye yönelik kolaylık olur. 26 Ocak 2023 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Ocak 2023 Paylaş 28 Ocak 2023 Sani Gerşon yazdı: Gayet iyi cihazdır hocam. Tarayıcısı autofeeder'lı bi cihaz bakarsanız ileriye yönelik kolaylık olur. Teşekkürler Sani. 👍😊 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 16:08 Paylaş Pazartesi 16:08 Konuyu tekrar canlandirayim. Bana da az yakan çok yakan ortalama bir fiyata sahip karda kışta yol ortasında bırakmayacak bir yazıcı lazım. Okul için kullanılacak. Elinizde mevcut olan varsa satın alabilirim. Alternatif site tavsiyesi de alabilirim. Siyah beyaz olsun. Hızlı olsun. Daha ne olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar Pazartesi 18:11 Paylaş Pazartesi 18:11 Mehmet Yeter yazdı: Konuyu tekrar canlandirayim. Bana da az yakan çok yakan ortalama bir fiyata sahip karda kışta yol ortasında bırakmayacak bir yazıcı lazım. Okul için kullanılacak. Elinizde mevcut olan varsa satın alabilirim. Alternatif site tavsiyesi de alabilirim. Siyah beyaz olsun. Hızlı olsun. Daha ne olsun. Ben de eski model HP marka bir yazıcı var. son hatırladığım çalışıyordu ama yine de kontrol etmek lazım.Kartuşlu model, tarayıcılı filandı sanırım. Ücretsiz şekilde size gönderebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Pazartesi 18:18 Paylaş Pazartesi 18:18 Mehmet Yeter yazdı: Konuyu tekrar canlandirayim. Bana da az yakan çok yakan ortalama bir fiyata sahip karda kışta yol ortasında bırakmayacak bir yazıcı lazım. Okul için kullanılacak. Elinizde mevcut olan varsa satın alabilirim. Alternatif site tavsiyesi de alabilirim. Siyah beyaz olsun. Hızlı olsun. Daha ne olsun. Renkli tanklı yazıcı güzel oluyor ilkokul , ortaokul öğrencisine hocam. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 18:33 Paylaş Pazartesi 18:33 Mehmet Yeter yazdı: Bana da az yakan çok yakan ortalama bir fiyata sahip canon pixma g3400 serisi, 5 top kağıt bitti bazısı arkalı önlü, tank ler %75 dolu. yaz yaz bitmiyor desem yeridir. Toker tavsiye etmişti 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 19:07 Paylaş Pazartesi 19:07 O zaman şöyle yapayim öncelikle @Mehmet Pınarhocam teşekkür ederim sizden haber bekliyorum ancak cüzi de olsa bir şeyler vermek isterim veya sizin adınıza bağış yapabilirim. İkinci olarak @Çağlar Bayurabi olmazsa sizin dediğiniz modeli araştırıp alacağım. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Pazartesi 19:16 Paylaş Pazartesi 19:16 Epson tanklı yazıcı var 3~4 yıldır kullanıyorum oğlumun lgs denemelerini vs. Boyu kadar çıktı almıştım halen kullanıyoruz. Bir kaç bilgisayarcı ile konuşunca hepsinin ortak tavsiyesiyle almıştım. Kesinlikle tavsiye ederim. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar Pazartesi 21:04 Paylaş Pazartesi 21:04 Hocam bağışa veya bir şeye gerek yok, geçen yine sana idi sanırım (hatırlayamadım)forumda bir saat söz vermiştim, bulamamıştım. Ama yazıcının evde olduğuna eminim. Ben göndereyim, çalışır iş görürse sevinirim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 11:47 Paylaş Salı 11:47 Mehmet Pınar yazdı: Hocam bağışa veya bir şeye gerek yok, geçen yine sana idi sanırım (hatırlayamadım)forumda bir saat söz vermiştim, bulamamıştım. Ama yazıcının evde olduğuna eminim. Ben göndereyim, çalışır iş görürse sevinirim. Tamamdır Mehmet hocam sizden haber bekliyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar Çarşamba 10:23 Paylaş Çarşamba 10:23 Mehmet Yeter yazdı: Tamamdır Mehmet hocam sizden haber bekliyorum. Adres bilgileri iletirseniz gönderimi sağlarım. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 12:46 Paylaş Çarşamba 12:46 Mehmet Pınar yazdı: Adres bilgileri iletirseniz gönderimi sağlarım. Tamamdır Mehmet hocam özelden atıyorum teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts