Sani Gerşon 26 Ocak 2023 Paylaş 26 Ocak 2023 (düzenlendi) H.Cenk Bayrakçı yazdı: https://www.teknosa.com/hp-6uu48a-smart-tank-670-aio-wifi-yazici-p-125091212?gclid=CjwKCAiA5sieBhBnEiwAR9oh2s1TxcYMsPomqBlMw91BOikuC05Y1TRpxjl-qtKZ3gQlAlbg1sXLiRoCiBoQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Bu nasıl Sani? Gayet iyi cihazdır hocam. Tarayıcısı autofeeder'lı bi cihaz bakarsanız ileriye yönelik kolaylık olur. 26 Ocak 2023 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Ocak 2023 Paylaş 28 Ocak 2023 Sani Gerşon yazdı: Gayet iyi cihazdır hocam. Tarayıcısı autofeeder'lı bi cihaz bakarsanız ileriye yönelik kolaylık olur. Teşekkürler Sani. 👍😊 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Konuyu tekrar canlandirayim. Bana da az yakan çok yakan ortalama bir fiyata sahip karda kışta yol ortasında bırakmayacak bir yazıcı lazım. Okul için kullanılacak. Elinizde mevcut olan varsa satın alabilirim. Alternatif site tavsiyesi de alabilirim. Siyah beyaz olsun. Hızlı olsun. Daha ne olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Mehmet Yeter yazdı: Konuyu tekrar canlandirayim. Bana da az yakan çok yakan ortalama bir fiyata sahip karda kışta yol ortasında bırakmayacak bir yazıcı lazım. Okul için kullanılacak. Elinizde mevcut olan varsa satın alabilirim. Alternatif site tavsiyesi de alabilirim. Siyah beyaz olsun. Hızlı olsun. Daha ne olsun. Ben de eski model HP marka bir yazıcı var. son hatırladığım çalışıyordu ama yine de kontrol etmek lazım.Kartuşlu model, tarayıcılı filandı sanırım. Ücretsiz şekilde size gönderebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Mehmet Yeter yazdı: Konuyu tekrar canlandirayim. Bana da az yakan çok yakan ortalama bir fiyata sahip karda kışta yol ortasında bırakmayacak bir yazıcı lazım. Okul için kullanılacak. Elinizde mevcut olan varsa satın alabilirim. Alternatif site tavsiyesi de alabilirim. Siyah beyaz olsun. Hızlı olsun. Daha ne olsun. Renkli tanklı yazıcı güzel oluyor ilkokul , ortaokul öğrencisine hocam. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Mehmet Yeter yazdı: Bana da az yakan çok yakan ortalama bir fiyata sahip canon pixma g3400 serisi, 5 top kağıt bitti bazısı arkalı önlü, tank ler %75 dolu. yaz yaz bitmiyor desem yeridir. Toker tavsiye etmişti 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Şubat Paylaş 3 Şubat O zaman şöyle yapayim öncelikle @Mehmet Pınarhocam teşekkür ederim sizden haber bekliyorum ancak cüzi de olsa bir şeyler vermek isterim veya sizin adınıza bağış yapabilirim. İkinci olarak @Çağlar Bayurabi olmazsa sizin dediğiniz modeli araştırıp alacağım. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Epson tanklı yazıcı var 3~4 yıldır kullanıyorum oğlumun lgs denemelerini vs. Boyu kadar çıktı almıştım halen kullanıyoruz. Bir kaç bilgisayarcı ile konuşunca hepsinin ortak tavsiyesiyle almıştım. Kesinlikle tavsiye ederim. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Hocam bağışa veya bir şeye gerek yok, geçen yine sana idi sanırım (hatırlayamadım)forumda bir saat söz vermiştim, bulamamıştım. Ama yazıcının evde olduğuna eminim. Ben göndereyim, çalışır iş görürse sevinirim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Mehmet Pınar yazdı: Hocam bağışa veya bir şeye gerek yok, geçen yine sana idi sanırım (hatırlayamadım)forumda bir saat söz vermiştim, bulamamıştım. Ama yazıcının evde olduğuna eminim. Ben göndereyim, çalışır iş görürse sevinirim. Tamamdır Mehmet hocam sizden haber bekliyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Mehmet Yeter yazdı: Tamamdır Mehmet hocam sizden haber bekliyorum. Adres bilgileri iletirseniz gönderimi sağlarım. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Mehmet Pınar yazdı: Adres bilgileri iletirseniz gönderimi sağlarım. Tamamdır Mehmet hocam özelden atıyorum teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Bu üç yazicidan birini alacağım hangisini tavsiye edersiniz. Epson m3170 Epson L210 Hp mfp137nw Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Çağlar Bayur yazdı: canon pixma g3400 serisi, 5 top kağıt bitti bazısı arkalı önlü, tank ler %75 dolu. yaz yaz bitmiyor desem yeridir. Toker tavsiye etmişti Bu yazıcıdan bende de var çok kullanıyorsanız güzel,ama benim gibi ayda 1 sefer bir çıktı alacaksanız kafaları kuruyor bilginiz olsun. 1 Yorum bağlantısı
Yücel Metin 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Sizin ihtiyacınıza göre seçenekleri belirlemeniz gerekiyor -sık sık ve Renkli çıktı mı, - test ağırlıklı siyah beyaz mı -Sürekli çıktı alacaksanız ve renkli olması önemli ise mürekkep püskürtmeli, -arasıra alacaksanız siyah beyaz fark etmez diyorsanız tonerli model olmalı Ben şahsen tonerli model seçerdim, hp laser 107w kullanıyorum, mürekkep püskürtmeli yordu beni kuruyan kartuşu temizlemekte sıkıldım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Fatih Uzun yazdı: Bu yazıcıdan bende de var çok kullanıyorsanız güzel,ama benim gibi ayda 1 sefer bir çıktı alacaksanız kafaları kuruyor bilginiz olsun. her hafta bir ödev bir aksiyon boş durmuyorlarki 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Mehmet Yeter yazdı: Bu üç yazicidan birini alacağım hangisini tavsiye edersiniz. Epson m3170 Epson L210 Hp mfp137nw Açıkçası durum şöyle bir abimin elinde bu modeller var bunlardan birini alacağım. Yücel Metin yazdı: Sizin ihtiyacınıza göre seçenekleri belirlemeniz gerekiyor -sık sık ve Renkli çıktı mı, - test ağırlıklı siyah beyaz mı -Sürekli çıktı alacaksanız ve renkli olması önemli ise mürekkep püskürtmeli, -arasıra alacaksanız siyah beyaz fark etmez diyorsanız tonerli model olmalı Ben şahsen tonerli model seçerdim, hp laser 107w kullanıyorum, mürekkep püskürtmeli yordu beni kuruyan kartuşu temizlemekte sıkıldım. Tercihim siyah beyazdan yana olacak. Renkli biraz daha maliyet demek. Sürekli çıktı alacağım. Ayrıca bakım maliyetleri de önemli bu yüzden yukarıda belirttiğim modeller iş görür mü şu anda buna odaklandım. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Epsonlardan renkli mürekkep tanklı olan hangisi ise onun tercih edin en kötü ihtimal kafasını bulaşık makinası deterjanı ile temizleyip kullanırsınız. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts