Mehmet Göktürk 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Aytac Sakal yazdı: Bu hafta arkadaş aradı 2008 Almera var ne dersin diye sordu.Araçta Kaput ve Sol ön çamurluk değişmiş iyi bir Hasar kaydı var ve 400 Bin tl istiyorlar.Aile için düşünüyorlar ve ilk arabası.Kendisine Kampanyalardan bahsettim Fiorino Pop 576 bin Lpg li olan 593 bin M.Jet 1,3 653 bin TL. Aradık 400 bin nakit var üzeri Kredi kullanacak araç beklersek fatura kesmiyorlar fark oluşursa yansır.Olan araçlardan birini alıp geçecekler kalan 18 ay kredi. Şimdi hangisi Mantıklı ? multijet 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: beyninden Senin de genlerinde var ama inkar ediyorsun kibrit toyoto ile gezerek Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Senin de genlerinde var ama inkar ediyorsun kibrit toyoto ile gezerek geleceğe hazırlık bizdeki. Göbek yeteri kadar olunca oturacağım o deri koltuğa Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: geeel 2024 gelde göster neler olacağını daha seyrettiği filmin senaryosunu anlamayana 8 sezonluk 88 bölümlü diziyi tahmin et diosun... imkansız 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 (düzenlendi) Motosiklet için ikinci el kararı! İkinci el taşıt satışında uygulanan 6 ay ve 6 bin kilometre kuralına motosiklet de dahil edildi. Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Sabah resmi gazetede kararı gördüm. Bakkal dükkanına motosiklet stoklayanlar için güzel haber. 😀 13 Aralık 2023 tarihinde O.Yücel Çetin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 O.Yücel Çetin yazdı: Motosiklet için ikinci el kararı! İkinci el taşıt satışında uygulanan 6 ay ve 6 bin kilometre kuralına motosiklet de dahil edildi. Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Sabah resmi gazetede kararı gördüm. Bakkal dükkanına motosiklet stoklayanlar için güzel haber. 😀 gene düz mantık iş yapmışlar, günlük kullanılan motosikletin km'si otomobil gibi artmıyor ki. noterde 6001 km gerçi hepsi de 2000-3000 km deselermiş bari. daha dün yeni ehliyetli bi bebeye 6-7 aylık scooter baktık, 2200 km'deydi. adam aldığından beri günlük biniyormuş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 motor piyasası zaten nisan mayıs ta satışı açılır, yine anlamsız olmuş, hem rakam bazında avro ile orantılayıp bakmalı uçan kaçan neler miş diye, vesile ile yılların otomotiv derneği önce mobilite oldu, şimdi de ekim ayı raporunda eylül satış raporlarını açıklamadı, çivi mivi kalmadı sektörde Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ocak Paylaş 16 Ocak (düzenlendi) 2023 model tailant 1.0 otomatik sıfır araba 810.000’e satışı yapıldı. Sıfır boş paket metalik renk. bu araba liste fiyatı 989.000 ikinci el 6001km altı ilanlar 785-989 bin arası. ikinci elde hala şişirme fiyatlar olduğunu düşünüyorum. 16 Ocak tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2023 model tailant 1.0 otomatik sıfır araba 810.000’e satışı yapıldı. Sıfır boş paket metalik renk. bu araba liste fiyatı 989.000 ikinci el 6001km altı ilanlar 785-898 bin arası. ikinci elde hala şişirme fiyatlar olduğunu düşünüyorum. Liste fiyatı 1019 olan polo fiyatı 820 civarı. 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2023 model tailant 1.0 otomatik sıfır araba 810.000’e satışı yapıldı. Sıfır boş paket metalik renk. bu araba liste fiyatı 989.000 ikinci el 6001km altı ilanlar 785-898 bin arası. ikinci elde hala şişirme fiyatlar olduğunu düşünüyorum. beter olsun yahu hepsi yarı fiyata düşse keşke araba yatırım aracı olmaktan çıkmalı eskiyen bişeyden yatırım aracımı olur 990 a corolla aldı arkadaş. seramik kaplama cam filmi ve ilk bakımıda hediye etmişler sıfır 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Ali Gök yazdı: beter olsun yahu hepsi yarı fiyata düşse keşke araba yatırım aracı olmaktan çıkmalı eskiyen bişeyden yatırım aracımı olur 990 a corolla aldı arkadaş. seramik kaplama cam filmi ve ilk bakımıda hediye etmişler sıfır Zaten şu an galericiler araba almıyor stoklamıyor. Ellerindeki duracak. Dolar arttıkça sıfır araba fiyatı artacak. Ama galeri artıramayacak. Aynı fiyattan satacak. Yani askında fiyatı düşürmüş olacak. ben olsam şu an elimdeki arabayı bir şekilde uyguna satıp en kötü parayı vadeliye koyarım. Vadeli hesap hala zarar ama elinde araba olarak dursa daha çok zarar edecek Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dolar arttıkça sıfır araba fiyatı artacak. Ama galeri artıramayacak. Aynı fiyattan satacak. cıks model de eskidikçe % artış ivmesi artar 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Galeriler 2000 2015 arası modellere dönüyor şuan. Yazın bit pazarına nur yağacak. Çünkü faizler ve vadeler aşırı borçlanmayi engelliyor. Pahalı denilen konut kredisi faizine rağmen bu ara günde 1 2 konut kredisi satıyoruz. O düşük faizli kredinin hayal olduğunu görenler artan kiraları görünce faize takılmayi bıraktı. Şimdi sorun elinde peşinatı olmayan ve konut alma niyeti olanların dramı 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: Pahalı denilen konut kredisi faizine rağmen bu ara günde 1 2 konut kredisi satıyoruz. Kaçtan? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: Galeriler 2000 2015 arası modellere dönüyor şuan. Yazın bit pazarına nur yağacak. Çünkü faizler ve vadeler aşırı borçlanmayi engelliyor. Pahalı denilen konut kredisi faizine rağmen bu ara günde 1 2 konut kredisi satıyoruz. O düşük faizli kredinin hayal olduğunu görenler artan kiraları görünce faize takılmayi bıraktı. Şimdi sorun elinde peşinatı olmayan ve konut alma niyeti olanların dramı Faiz konusu da garip. 5 yıllık kredi çekince aylık 25 bin ödeyen kişi, 10 yıllık kredi çekince de 25 bin ödüyor e5’te yesyeni tucson’lar ile polis cirit atıyor. Egea yetmiyor. Bakan defterin son sayfasına kadar kullanalım diyor. Fiazle ülke kurtulsaydı püüüü. Sonumuz hayrolsun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: Pahalı denilen bizim berber (komşu sokakta) düşecek dedi , çay içiyorduk ben 2 şekerli içtim geçerken uğradım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Selim Bilgin yazdı: Kaçtan? 2.87 den başlayan ama eve göre 3.17 mi 3.27 mi ne olan oranlarla Tansu Kalafatoğlu yazdı: Faiz konusu da garip. 5 yıllık kredi çekince aylık 25 bin ödeyen kişi, 10 yıllık kredi çekince de 25 bin ödüyor e5’te yesyeni tucson’lar ile polis cirit atıyor. Egea yetmiyor. Bakan defterin son sayfasına kadar kullanalım diyor. Fiazle ülke kurtulsaydı püüüü. Sonumuz hayrolsun. Taksit ve vadede kırılma noktası bir yer var. 60 yada 48 idi. Ki bazı bankalar vadeye göre faizi de yükseltiyormus diye duydum bu gün Çağlar Bayur yazdı: bizim berber (komşu sokakta) düşecek dedi , çay içiyorduk ben 2 şekerli içtim geçerken uğradım Tatlı içelim tatlı konuşalim hesabı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Faize para koymak her türlü zarar. Araç da zarar. Başka enstrüman gerek. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Corsayı alırken düğün altınlarının bir kısmını bozdurmuştum, şuan altınlardan 60 bin liraya yakın zararım var. Arabayı aldığıma pişman değilim, belki 4 ay önce değilde bugün bozdurup bi araba almak istesem aynı paraya çok daha modelli bir araç alabilirdim diye tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Faize para koymak her türlü zarar. Araç da zarar. Başka enstrüman gerek. Döviz enflasyon yiyor. Faiz düşük. Borsa yatayda. Emlak satılmıyor kâr yok. Birikim yapan, parasının değerini düşürmeden saklayabileceği tek enstrüman altın kaldı. O da 2000 dolar üstünde. Acaba mı dedirtiyor Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Ocak Paylaş 16 Ocak ucuz ev kredisi çıkacakmı çıkmayacakmı soru bu bence... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Ben bugün Kızım ve kendim için Bes hesabı actın. Orda Altın fonuna yatırıp kız üniversiteye gideceği çağa kadar birikim yapmayı düşünüyorum. Şimdilik uzun vade en mantıklı risksiz bu oluyor. Devlet %30 desteğide var. Yurt / ev kira okul masrafını çıkartsak yeter bana. Mehmet Göktürk yazdı: Faize para koymak her türlü zarar. Araç da zarar. Başka enstrüman gerek. **bank %44 mevduat faizi yeterlimi hocam. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Ocak Paylaş 16 Ocak bence bu dediklerini çıkartamaz bes filan... kasa herzaman kazanır. insanlar yıllarca sgk için dolaylı olarak vergi ödediler. işverene yük oldu aslında. sonuçta en düşük emekli maaşı kaç para? o hesap. tam beyaz yakalı silkeleme işleri gibi geliyor bana. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Borsa yatayda. bakış açısına bağlı , bist 100 e tek başına bakmak çok amatörce ama bakalım, 1 yılda 5315 ten 8000 e gelmiş , dikeyi nasıl olacak bu yatay ise? Tansu Kalafatoğlu yazdı: tek enstrüman altın kaldı. O da 2000 dolar 18 sene beklediği oldu oraları karışık Tansu Kalafatoğlu yazdı: Emlak satılmıyor kâr yok. 2 yılda dolar bazında %85-115 ler getirmiş daha ne olsun aç gözlüyüz açç..... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts