İlkay Başaran 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Pandemide araç üretimleri de yavaşlamıştı. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Çip krizi :P ne çabuk düştü gündemden dimi Daha bı sene önce LED far tedariği sıkıntılı diye urban egea yok diyorlardı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Haydarpaşa ağzına kadar sıfır araba dolu. Geçen biri drone görüntüsü paylaştı. Bursa’da da aynı görüntü var. İkinci elde piyasa patladı. Son demler. Fiyatlar düşecek. Çünkü hala yüksek. Düşecek derken, dolar artarken fiyatın sabit kalması bile düşmesi demek. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Haydarpaşa ağzına kadar sıfır araba dolu. Geçen biri drone görüntüsü paylaştı. Bursa’da da aynı görüntü var. İkinci elde piyasa patladı. Son demler. Fiyatlar düşecek. Çünkü hala yüksek. Düşecek derken, dolar artarken fiyatın sabit kalması bile düşmesi demek. Sıfır ne getirmişler, Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Sıfır ne getirmişler, zibil gibi. Gogıla haydarpaşa otomobil diye yazınca havadan çekilen görüntü çok fena. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Ne getirmişler?? araba Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: araba Sebep? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 (düzenlendi) Şuan almak isteyen zaten keş parası çok olanlar, araba 1 milyonsa 800 peşin 200 krediyle (sıfır faizliyse daha güzel) alır zaten bankadaki parası o krediyi fazlasıyla öder gibi düşünün... yeni yıla kadar sanırım bir %20 gibi düşüş olur arabalarda, 2024 de hem sıfır hemde 2. el uçar gibime geliyor, fazla hayal kurmayın, alacaksanız şimdi alın bence....YTD gelecek hakkındada planları anlatayım biraz, bir kere hibirt denen çift motorlu araçlar benim için hala gereksiz para tuzağı neden 2 motora para vereyim, genel olarak konuşuyorum şehir içinde az yaktım falan bunlar iş değil, ya yakıtlı araba alacaksın yada tam elektrikli, elektriklide hızla demode oluyor oturması için zaman lazım ama sonrasıda karışık aha anlatayım.... şimdi birkaç 10 yıl ileri gidelim, gelecekte bence kimse araba sahibi olmak istemeyecek, anlamsızlaşacak, zaten arabalar çoğu zaman kapının önünde yatıyor, işe git gel olayıda iş değil, bir süre sonra tam otonom elektikli araçlar yayılacak, öyleki, taksiler vs hepsi böyle olacak, ihtiyacı olan kısa süreli kiralar geçer yada toplu taşımaya geçer, bu olacak kesin çünki başka yolu yok bence, şimdi özeltlersek bu araba alma işinin 10-20 senesi var sonrası yok, gelişmemiş ülkelerde az daha uzayabilir bu süre o kadar. O yüzden alacak olan alsın son demlerin keyfini sürsün.... bana gelirsek, belki tam elektrikli alırım, bakalım keyfim gelirse menzili tatmin ederse, yoksa şimdikiyle devam ve sattığımdada ki kesin satıcam, bir daha araba almam, devri bitmek üzre araba almanın, dikkat araba almanın, arabanın değil.... Sonrası zaten umrumda olmayacak, ya mekan değişmiş olacağım yada zaten hal kalmayacak.... 18 Kasım 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: Şuan almak isteyen zaten keş parası çok olanlar, araba 1 milyonsa 800 peşin 200 krediyle (sıfır faizliyse daha güzel) alır zaten bankadaki parası o krediyi fazlasıyla öder gibi düşünün... yeni yıla kadar sanırım bir %20 gibi düşüş olur arabalarda, 2024 de hem sıfır hemde 2. el uçar gibime geliyor, fazla hayal kurmayın, alacaksanız şimdi alın bence.... gelecek hakkındada planları anlatayım biraz, bir kere hibirt denen çift motorlu araçlar benim için hala gereksiz para tuzağı neden 2 motora para vereyim, genel olarak konuşuyorum şehir içinde az yaktım falan bunlar iş değil, ya yakıtlı araba alacaksın yada tam elektrikli, elektriklide hızla demode oluyor oturması için zaman lazım ama sonrasıda karışık aha anlatayım.... şimdi birkaç 10 yıl ileri gidelim, gelecekte bence kimse araba sahibi olmak istemeyecek, anlamsızlaşacak, zaten arabalar çoğu zaman kapının önünde yatıyor, işe git gel olayıda iş değil, bir süre sonra tam otonom elektikli araçlar yayılacak, öyleki, taksiler vs hepsi böyle olacak, ihtiyacı olan kısa süreli kiralar geçer yada toplu taşımaya geçer, bu olacak kesin çünki başka yolu yok bence, şimdi özeltlersek bu araba alma işinin 10-20 senesi var sonrası yok, gelişmemiş ülkelerde az daha uzayabilir bu süre o kadar. O yüzden alacak olan alsın son demlerin keyfini sürsün.... bana gelirsek, belki tam elektrikli alırım, bakalım keyfim gelirse menzili tatmin ederse, yoksa şimdikiyle devam ve sattığmdada ki kesin satıcam, bir daha araba almam, devri bitmek üzre araba almanın... Sen yaşlandın Ali abi. İnsanlar olduğu sürece ölmeyecek sektörler. 1 gıda 2 barınma (inşaat vs vs) 3 ulaşım 4 sağlık 5 iletişim. Şuna eminim 5000 yıl uyusak kalksak o zamanın ulaşım araçlarını ve sağlık sisteminin tartışmalarına uyanırız. Kk hala adaymış falan 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Yaa hangi marka niye Haydarpaşa? Geminin mazotu mu bitmiş de İstanbul a indirmiş. Yıllardır Bizim buraya inerdi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 @Ali Cihangiroğlu Kilyoda alternatör yok mu? Benzinli motor da var. E çift motor işte 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Şuan yoldayım ülkeyi boydan boya geçiyorum hiç araç taşıyan tır görmedim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: araba Civic gibi görmüştüm uzaktan ya da city. Akşamüzeri lodosta yediler deniz suyunu. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Yaa hangi marka niye Haydarpaşa? Geminin mazotu mu bitmiş de İstanbul a indirmiş. Yıllardır Bizim buraya inerdi tamam sizin oraya da bırakırlar hocam. Bu kadar alınacağınızı düşünemedim Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 İlkay Başaran yazdı: Civic gibi görmüştüm uzaktan ya da city. Akşamüzeri lodosta yediler deniz suyunu. Geçen hafta istdeydim gülme. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Otosan 2009 da idi sanki ÖTV indirimi çıkınca Rusya ya giden gemiyi Bizim buraya çevirmişti. O sene bolca yarı mamul focus sattılar, Avrupa'ya gidecek uzak doğulular mi gelmiş Honda diyince . Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 @Tansu Kalafatoğlu Hadi iyisin 800 km uzakta bı tane tır denk geldi sonunda psa yüklemiş Ama bu Bizim oranin yükü gibi :P 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Ali Cihangiroğlu Kilyoda alternatör yok mu? Benzinli motor da var. E çift motor işte kayıştan tahrikli uyduruk mild bile olmayan kibritmi sandın kilyoyu sen onu bırakta 2024 mt %58 zamlı oolacakmış, benim vergi oldu sana 5266 tl. seninki ne alemde, elin ab sinde araç alınırken bir kez mtv ödenir, bizde her sene, eee böyle toplum olduktan sonra İlkay Başaran yazdı: Sen yaşlandın Ali abi. İnsanlar olduğu sürece ölmeyecek sektörler. 1 gıda 2 barınma (inşaat vs vs) 3 ulaşım 4 sağlık 5 iletişim. Şuna eminim 5000 yıl uyusak kalksak o zamanın ulaşım araçlarını ve sağlık sisteminin tartışmalarına uyanırız. Kk hala adaymış falan tamam sektör ölecek demedim zaten, insanların bireysel otomobil alma devri bitecek, bu kesin bence, artık satınalmaya ihtiyaç duyulmayacak, anlamsız olacak... haa ilerde o 5 sektörde sorun olmaktan çıkacak, zaten ne o kadar insan olacak nede o kadar ilkel kalacağız, tabii biz görmeyiz büyük ihtimal,,,,, 18 Kasım 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 @Mustafa Tüfekçi yıldız reklamı yapmak için tır arıyorum da psa da falan da filan @Ali Cihangiroğlu araba 4-6 yaş. Mtv yakındır seninkine ama yurt dışında senelik vergi var. Alınma şekilleri farklı. Geri kalmış ülkelerde motor hacmine göre alıyorlar. Bizden başka da var. millet diyorki karbon emisyonuna göre vergi alınsın. İyi de çok az yakan lüks arabadan neden az vergi alınsınki. bizim sistem de değişir yakında bekliyoruz 2 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Bu hafta arkadaş aradı 2008 Almera var ne dersin diye sordu.Araçta Kaput ve Sol ön çamurluk değişmiş iyi bir Hasar kaydı var ve 400 Bin tl istiyorlar.Aile için düşünüyorlar ve ilk arabası.Kendisine Kampanyalardan bahsettim Fiorino Pop 576 bin Lpg li olan 593 bin M.Jet 1,3 653 bin TL. Aradık 400 bin nakit var üzeri Kredi kullanacak araç beklersek fatura kesmiyorlar fark oluşursa yansır.Olan araçlardan birini alıp geçecekler kalan 18 ay kredi. Şimdi hangisi Mantıklı ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: zibil gibi. Gogıla haydarpaşa otomobil diye yazınca havadan çekilen görüntü çok fena. ya hu sorma, geçen ay a baktım , hava tümden bitmiş yok hiç yok ilaç niyetine 1 lt hava kalmamış vesile ile bir sır vereyim geçen marinaya gizlice sızdım bi sürü tekne var fotosunu çektim pehhh tüm tekneler de marinada hayret bi şi ..... sonradan olma bıngıldaksız eks çi tayfası yutbrları geçti , 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 geeel 2024 gelde göster neler olacağını 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Mercedes i nerden tanıdın :P @Tansu Kalafatoğlu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Mercedes i nerden tanıdın :P @Tansu Kalafatoğlu beyninden 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts