Mustafa Tüfekçi 20 Mart 2021 Paylaş 20 Mart 2021 Şuan alıcı buluyorsanız iyi. Kimsede TL yok araba almalık. Araba da bol her çeşitten elde kalanlar var galerilerde. 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 20 Mart 2021 Paylaş 20 Mart 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Şuan alıcı buluyorsanız iyi. Kimsede TL yok araba almalık. Araba da bol her çeşitten elde kalanlar var galerilerde. Kesinlikle. Yaprak kımıldamıyor. taksit olayı kullanıcıyı değil de esnafı biraz hareketlendirse de çok çok az kaldı. Durum iyi mi kötü mü bilemedim çünkü afaki bir artış vardı arabalarda hiç olmazsa o biraz durdu. c segment 3-4 yaşında otomatik dizellerin 2. elde fiyatları neredeyse 250 diyordu. Şimdi 170-180 lere kadar geriledi.. Tam araba alınacak zaman.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Mart 2021 Paylaş 20 Mart 2021 yeni cumhurbaşkanı ve akabinde meclis ÖTV yi düşürene kadar hareket düşük olacaktır. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Mart 2021 Paylaş 20 Mart 2021 Mehmet Göktürk yazdı: yeni cumhurbaşkanı ve akabinde meclis ÖTV yi düşürene kadar hareket düşük olacaktır. Yenisinden eminsiniz galiba hocam ötv o kadar kolay düşmez. Kısa vadede de düşmez çünkü ortalık karışır. Sadece 100-200 binlik arabalar yok. Milyonluk araba alanlar var. bu arabaların fiyatı bir gecede yarıya inerse ortalık karışır. Hak da değildir. Ben 300’e araba alacağım ama 1 gecede aynı araba 200’e inecek. İmar barışı eleştirildi, kanunsuz iş yapmayan cezalandırıldı diye. Ötv indirimi de aynı öyle olur. Böyle bir şey yapılacaksa kalıcı ve çok uzun zamana yaymalı. kaldı ki araba fiyatlarının sert düşüşü fayda getirmez. Üretmiyorsak tüketmeyeceğiz. Bu da bizim cezamız olacak. Ne zaman üretiriz o zaman arabalar ucuzlasın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 ikinci eller çok ciddi düşüş göstermişti lakin son dolardan sonra ne olur tekrar artar muhtemel ilan rakamlarına bakmayın hiçbiri satılmıyordu fiyatı düşenler satıldı bir süredir. muhtemelen tekrar kitlenir piyasa budefa kilitin üstüne kilit olur 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 ama araba alacaklar zaten arabayı aldılar yüksekten. pandemi nedeniyle talep çok arttı. artık doyuma uğramıştır. geçen gün şehir tarafına gittim araba park edecek yer bulamadım. 400 metre yürüyüp vardım varacağım yere. ne o araba rahatlıktı... Yorum bağlantısı
Murat Sahın 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yenisinden eminsiniz galiba hocam ötv o kadar kolay düşmez. Kısa vadede de düşmez çünkü ortalık karışır. Sadece 100-200 binlik arabalar yok. Milyonluk araba alanlar var. bu arabaların fiyatı bir gecede yarıya inerse ortalık karışır. Hak da değildir. Ben 300’e araba alacağım ama 1 gecede aynı araba 200’e inecek. İmar barışı eleştirildi, kanunsuz iş yapmayan cezalandırıldı diye. Ötv indirimi de aynı öyle olur. Böyle bir şey yapılacaksa kalıcı ve çok uzun zamana yaymalı. kaldı ki araba fiyatlarının sert düşüşü fayda getirmez. Üretmiyorsak tüketmeyeceğiz. Bu da bizim cezamız olacak. Ne zaman üretiriz o zaman arabalar ucuzlasın. Katılmıyorum. ÖTV yükselmeden aldıkları arabalardan da milyon kazandılar? ÖTV artışından önce adlığı arabasını eski piyasa fiyatından satan birini gördün mü hocam? Hemen yapıştırdılar ötv kadar fiyat artışını. Kazanırken güzelse kaybederken de güzel olacak. İmar barışı farklı bir şey, vergi artışı ya da azalması farklı bir şey İmar barışı baştan hatalı. Güzelim tarım arazilerinin içine ettiler, yok imar barışıydı, yok hobi bahçesiydi diye. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 Şişik ikinci el yüzünden artan sıfır araç talebi ile alan aldı. Ama yüksek ama ucuz. Al sat için alınan 2. Ellerde yüksekten alındığı için zararına satılmak istenmiyor fiyatı düşmüyor. Piyasa arabaya şimdilik doydu. Arttığı kadar düşmedigi için piyasa kilit. Yavaş yavaş fiyatlara alışiliyor. Şuan çok ihtiyacı olan alip satıyor. Keyfekederciler keyficiler fiyat düşene kadar pek yapraak kimildamaz Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 lozan kalkıp sevr gelecek biz hala otomobil diyoz. düyunu umumiye kapıda. 1 4 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yenisinden eminsiniz galiba hocam ötv o kadar kolay düşmez. Kısa vadede de düşmez çünkü ortalık karışır. Sadece 100-200 binlik arabalar yok. Milyonluk araba alanlar var. bu arabaların fiyatı bir gecede yarıya inerse ortalık karışır. Hak da değildir. Ben 300’e araba alacağım ama 1 gecede aynı araba 200’e inecek. İmar barışı eleştirildi, kanunsuz iş yapmayan cezalandırıldı diye. Ötv indirimi de aynı öyle olur. Böyle bir şey yapılacaksa kalıcı ve çok uzun zamana yaymalı. kaldı ki araba fiyatlarının sert düşüşü fayda getirmez. Üretmiyorsak tüketmeyeceğiz. Bu da bizim cezamız olacak. Ne zaman üretiriz o zaman arabalar ucuzlasın. 2009da ÖTV indirimli aldım, ülkede isyan falan çıkmadı:D Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 ÖTV nin inmesi için devalüasyon gerekir ihracata yönelik ekonominin devreye girmesi gerekir. Çok canlar yanar ama reçete başka yok. Herşeyden önce tasarruf ana öncelik olacak. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 Mehmet Göktürk yazdı: devalüasyon gerekir develüasyon olma kriteri nedir? ve kim ilan eder? ilan edilmesi mi gerekir yoksa kriterler yeterli midir? kriterler ülkeden ülkeye değişir mi? gibi saçma sapan sorular sormak zorundayız artık Mustafa Tüfekçi yazdı: Şişik ikinci el yüzünden artan sıfır araç talebi ile alan aldı. Ama yüksek ama ucuz. Al sat için alınan 2. Ellerde yüksekten alındığı için zararına satılmak istenmiyor fiyatı düşmüyor. Piyasa arabaya şimdilik doydu. Arttığı kadar düşmedigi için piyasa kilit. Yavaş yavaş fiyatlara alışiliyor. Şuan çok ihtiyacı olan alip satıyor. Keyfekederciler keyficiler fiyat düşene kadar pek yapraak kimildamaz bence hatan var. hata şu : 2019 a kadar olan öğretiler ile tahlil yapıyorsun piyasayı Ali Gök yazdı: ikinci eller çok ciddi düşüş göstermişti 2000 model kılyo 50 bine mi düştü? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 Çağlar Bayur yazdı: develüasyon olma kriteri nedir? ve kim ilan eder? ilan edilmesi mi gerekir yoksa kriterler yeterli midir? kriterler ülkeden ülkeye değişir mi? gibi saçma sapan sorular sormak zorundayız artık .. Rampa aşağı gidiyorsun bakıyorsun fren yapıyorsun ama ı ıh. tutmuyor. basıyorsun zorluyorsun vites düşürmeye çalışıyorsun yok.... bu sefer "la tamam la" diyerek gardını alıp salıyorsun bir yere vurayım diye yer aramaya başlıyorsun. buna devalüasyon diyoruz. Artık en az zarar veren yere vurup patlatarak duracağız. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 https://www.donanimhaber.com/uretime-ara-veriyor-cip-krizi-ford-otosan-a-da-sicradi--131684 Kötü günler geçti şükür, daha kötü günler bizi bekliyor... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 Ahmet İhsan Akşen yazdı: https://www.donanimhaber.com/uretime-ara-veriyor-cip-krizi-ford-otosan-a-da-sicradi--131684 Kötü günler geçti şükür, daha kötü günler bizi bekliyor... sansasyon olsun diye bence bu. başka bir iş var bunun altında. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 Mehmet Göktürk yazdı: fren yapıyorsun ama ı ıh. tutmuyor. freni yapan hostese mi giydireceğiz? şoför masum dimi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 freni yapan hostese mi giydireceğiz? şoför masum dimiPardon filminde bir sahne var."Amirim olayları birbirine karıştırıyorsunuz"Garibim Aydın da kaptırmış olaya kendini Bülent Kayabaş ona olayları birbirine karıştırıyorsun o da Bülent Kayabaş a amirim olayları birbirine karıştırıyorsun. 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 Çağlar Bayur yazdı: develüasyon olma kriteri nedir? ve kim ilan eder? ilan edilmesi mi gerekir yoksa kriterler yeterli midir? kriterler ülkeden ülkeye değişir mi? gibi saçma sapan sorular sormak zorundayız artık bence hatan var. hata şu : 2019 a kadar olan öğretiler ile tahlil yapıyorsun piyasayı 2000 model kılyo 50 bine mi düştü? nerden bulcaz 50 ye yahu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 Çağlar Bayur yazdı: freni yapan hostese mi giydireceğiz? şoför masum dimi şöför biziz öyle bi detay var 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 Ali Gök yazdı: nerden bulcaz 50 ye yahu Bende 50 bini nerden bulcaz diye sorayım😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 Ali Gök yazdı: nerden bulcaz 50 ye yahu Metin Akbal yazdı: Bende 50 bini nerden bulcaz diye sorayım😁 herkesin derdi ayrı, kanalda sıkışan gemi yüzünden hollanda nın bile derdi ayrı, renkli bir dünya... Mehmet Göktürk yazdı: şöför biziz öyle bi detay var bizim derdimiz de apayrı Ahmet İhsan Akşen yazdı: https://www.donanimhaber.com/uretime-ara-veriyor-cip-krizi-ford-otosan-a-da-sicradi--131684 Kötü günler geçti şükür, daha kötü günler bizi bekliyor... ekran kartları 10 bin den başlar artık. TL 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 Mehmet Göktürk yazdı: lozan kalkıp sevr gelecek biz hala otomobil diyoz. düyunu umumiye kapıda. Bu konuya girersem akıbetim pek iyi olmaz. O yüzden susuyorum abi. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 Murat Sahın yazdı: Bu konuya girersem akıbetim pek iyi olmaz. O yüzden susuyorum abi. Fatih istanbulu fethederken kilisede meleklerin cinsiyetini tartışıyorlarmış. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Fatih istanbulu fethederken kilisede meleklerin cinsiyetini tartışıyorlarmış. Dur kurban oluyum Yazdım, sonra sildim. İlle silivriye attıracan beni Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 Murat Sahın yazdı: Dur kurban oluyum Yazdım, sonra sildim. İlle silivriye attıracan beni yazma yazma. tarihten örnek ver. Yorum bağlantısı
Recommended Posts