Çağlar Bayur 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Mustafa Çiçek yazdı: Tercih meselesi. Ömür boyu yemeden biriktirsem bindiği arabalardan 1 tanesini alamam. Bu bile yeterince cazip geliyor. Şimdi baktım yazılanlara. Doğru veya yanlış bilemiyorum ancak ortada halen suç unsuru veya suç duyurusu göremedim. unsuru olmadan da hala bekleyen var içeride unsurlar ayrı konu Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: unsuru olmadan da hala bekleyen var içeride unsurlar ayrı konu Ne diyeyim ki abi il dışı yasağım var silivri uzak 😀 Bülent Arınç der arkama bile bakmam... 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 20 Kasım 2020 Paylaş 20 Kasım 2020 Mustafa Çiçek yazdı: Tercih meselesi. Ömür boyu yemeden biriktirsem bindiği arabalardan 1 tanesini alamam. Bu bile yeterince cazip geliyor. Şimdi baktım yazılanlara. Doğru veya yanlış bilemiyorum ancak ortada halen suç unsuru veya suç duyurusu göremedim. O kişi oraya araba almak için gitmedi, ben eski kapattığı kanal zamanından biliyorum. O kanalı da kanaldaki videolarda malum kitaplar vs. olduğu ve videolarında bir çok yalan söylediği için kapattı zaten. Sonradan ülkeye dönemeyince araba al-sat işine girdi ve Youtube'da popüler oldu. Şahsın o yapı ile bağlantısı açık, suç duyurusu ya da hakkında dava var mı varsa da biz buradan göremeyiz. Ancak Türkiye'ye gelemiyor olması bir ipucu verebilir. Suç unsuruna gelince de izleyici olarak vicdan ve tercih meselesidir, biz burada mahkeme kurmuyoruz. Ben burada konusu geçince bu hassasiyete sahip arkadaşları uyardım o kadar. Bu hassasiyete sahip olup bilmeden izleyenler de var. Mevzu bu. 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Kasım 2020 Paylaş 20 Kasım 2020 vesile ile ne acaip işleri varmış ne acaip paralar kazanmış denenler şimdi kaçak. unutmamalı... kaçtıktan sonra bıraktıkları fabrikaların içi hep boş çıktı , şimdi de net şekilde mafya ile yasadışı işlerden para kazandıkları ortaya çıkmakta. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Kasım 2020 Paylaş 20 Kasım 2020 Şimdi ikinci el araç geliyo mu noluyo Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Kasım 2020 Paylaş 20 Kasım 2020 İkinci el piyasası merkez Bankası değişikligi ve faiz kararları ile çakılmış. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Kasım 2020 Paylaş 20 Kasım 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: İkinci el piyasası merkez Bankası değişikligi ve faiz kararları ile çakılmış. defender piyasası çakılacak diye beklemedeyiz. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 20 Kasım 2020 Paylaş 20 Kasım 2020 Bekleyeyim mi daha, düşecek mi bir hafta daha bekleyeyim bakalım ne olacak Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Kasım 2020 Paylaş 20 Kasım 2020 %10 düşecekmiş deyolar. % kaç dan acaba Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Kasım 2020 Paylaş 20 Kasım 2020 araba fiyatları mı düşecek hadi inşallah Çağlar Bayur yazdı: yılbaşına kesin düşer yılbaşından sonra, bayramdan sonra, ramazanın bitişinde, kurbandan sonra, yaz sonu, yayla inim zamanı 1 senedir bunların herbrinden sonra düşecek diyenler 1 sene öncesinin *2,5 fiyatına araba aldılar , 5 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Kasım 2020 Paylaş 20 Kasım 2020 Ah keşke düşse ama “şu sebeple düşer” diyebileceğimiz somut bir sebep bile yok ortada.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Kasım 2020 Paylaş 20 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: yılbaşına kesin düşer Piyangoda çıkacak mış yıl başı möhim Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Kasım 2020 Paylaş 21 Kasım 2020 Araba fiyatlari duseceeek hersey cok kotu olacaaaak😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Kasım 2020 Paylaş 21 Kasım 2020 Emre Şimşek yazdı: Ah keşke düşse ama “şu sebeple düşer” diyebileceğimiz somut bir sebep bile yok ortada.. Çünkü paranız olmayacak ve arabalarınızı satmak zorunda kalacaksınız ve alacak adamın parası da olmayacak. Bedavaya hurma yedik çok bunun acısı mutlaka geliyor yolda. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 21 Kasım 2020 Paylaş 21 Kasım 2020 Son 20 gündür durağanlık var.fiyatlar çıkabileceği kadar çıktı şimdilik.Artık öyle bir yere geldi ki diyeceğimiz bir aralık var o da bu aralar sanırım. Arabanın dili olsa yok beee bu kadar da etmemem laZım diyeceği bir yerdeyiz.Hani olur ya yookkk canımmm o kadar da değil diyeceğimiz yer.ve alım gücü artık bu heyecana ayak uyduramaz. Kelimeler kifayetsiz kalır ve uzaktan bakar bakar geçersin. İşte o zaman geldi...Bu yazım burada kalsın şimdilik.Salı günü 308 i sattım.kusursuz bir araçtı.65 bin km de 73 bin liraya almıştım.9 ayda 16 bin km gezip yine aynı kusursuzlukla sattım...81.436 km de.Fiyatıda deyim...139 bin liraBundan beş yıl önce yine 2012 model üstelik bir üst paket ve cam tavanlısını 45 bine alıp 7 ay sonra 46 bine zor satmıştım.Şimdiii 73 e alıp 139 a sattığım araba bi zaman sonra. 180 olur mu...Bence olmamalıOlduysa zaten bittik... Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Kasım 2020 Paylaş 21 Kasım 2020 Hasan Basri Bayraktar yazdı: Son 20 gündür durağanlık var.fiyatlar çıkabileceği kadar çıktı şimdilik.Artık öyle bir yere geldi ki diyeceğimiz bir aralık var o da bu aralar sanırım. Arabanın dili olsa yok beee bu kadar da etmemem laZım diyeceği bir yerdeyiz.Hani olur ya yookkk canımmm o kadar da değil diyeceğimiz yer.ve alım gücü artık bu heyecana ayak uyduramaz. Kelimeler kifayetsiz kalır ve uzaktan bakar bakar geçersin. İşte o zaman geldi... Bu yazım burada kalsın şimdilik. Salı günü 308 i sattım.kusursuz bir araçtı.65 bin km de 73 bin liraya almıştım.9 ayda 16 bin km gezip yine aynı kusursuzlukla sattım...81.436 km de. Fiyatıda deyim...139 bin lira Bundan beş yıl önce yine 2012 model üstelik bir üst paket ve cam tavanlısını 45 bine alıp 7 ay sonra 46 bine zor satmıştım. Şimdiii 73 e alıp 139 a sattığım araba bi zaman sonra. 180 olur mu... Bence olmamalı Olduysa zaten bittik... 73 139 olduysa 139 220 olur Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Kasım 2020 Paylaş 21 Kasım 2020 Şaka şaka fiyatlar düşüyor. Düşüyor da öyle çok deli düşüş yok. Mesela 3 bin düştü %5 nerdeyse 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 21 Kasım 2020 Paylaş 21 Kasım 2020 73 139 olduysa 139 220 olur [emoji3] Dediğim tamda bu işte gideceği yere gitti...139 un 220 olmasını bırak 160 olması imkansız.Ha oldu diyelim 220 ...bu maaşla ve gelirle kim alacak.yemeğe ekmek mi alır yoksa arabamı. Görcez.. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 21 Kasım 2020 Paylaş 21 Kasım 2020 Benim kendi düşüncem Pandemi nedeni ile kapanan fabrikalarda sıfır araç üretim adetleri eskisi kadar olmayınca insanlar 2. ele yöneldi oda fiyatları yükseltti.Yaz başında Tekrar açılan fabrikalarda üretim olunca 2. elde bekleme ve değişim başladı bu defada dolar Euro yükselmeye devam etti hatta Pik yaptı.Şimdi tekrar Pandemi nedeni ile fabrikalar üretime ara vermeye başladı Dolar Euro geçtiğimiz hafta düştü bir türlü dengeye oturmadı fiyatlar kimse geleceği kestiremiyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Kasım 2020 Paylaş 21 Kasım 2020 favorimdeki eski model araclarda yuzde 10 a yakin dusus var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Kasım 2020 Paylaş 21 Kasım 2020 Dogan Arsiray yazdı: favorimdeki eski model araclarda yuzde 10 a yakin dusus var. rakam TL olarak yazar ancak dolara euro ya endekslenebiliyor Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Kasım 2020 Paylaş 21 Kasım 2020 Yarını bilmem, burnumun ucunu göremem ama ufka doğru baktığımda yine içimi karanlık basıyor. Şimdi çok şişmiş olan fiyatlar biraz “düzeltme” yapıyor. Belki bir 6 ay daha düşüyor gibi olur ama sonrasında enflasyon, kur farkları hep o fiyatları yukarı çekecek. Arabası olan kar ediyor diyemem ama arabaya ihtiyacı olup da almayan hep zararda... Çok şükür ki piyasa sene başına göre nispeten doydu.. Akıllandık demeyi çok isterdim.. Hocamın dediği gibi insanlar bugünkü parasından öte yarınki harçlığını dahi arabaya verdi. Benim şu ana kadar param yoktu. Hiç kredi çekmedim. Şimdi biraz biriktirebilirsem belki bu bana bir avantaj sağlar. Dipnot: Tabiki tl olarak bekletmem:) 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts