Selim Bilgin 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Araba alım satım işi yaptığı kırgızların kimliğine kadar ortaya çıktı. Çalıştığı kişiler de malum örgüt bağlantılı. Onlar izinsiz ve bağlantısız helaya bile gidemezler. Hepsi planlıdır. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Kasım 2020 Paylaş 1 Kasım 2020 ...... türkiyeye ........ Japonya ya[emoji848] Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: 1.9 TDI 4 Motion 150 hp Triptonic yok Türkiye de Tiptronic miydi bilmem ama yazın Konya'da satılık vardı bir tane. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: En bi severek kullandığım Nokia telefondu 6230i.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Tiptronic miydi bilmem ama yazın Konya'da satılık vardı bir tane.Dediğim kombin ülkemizde yok varsa gümrük girişlidir illaki bana denk gelirdi 1.9 TDI Triptonic var ama 4 Motion olanı yok. En bi severek kullandığım Nokia telefondu 6230i.. [emoji4] Zamanında bende kullanmıştım 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şu da bi alternatif olabilir Süper bu ya 😃 Çok beğendim valla Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: Dediğim kombin ülkemizde yok varsa gümrük girişlidir illaki bana denk gelirdi 1.9 TDI Triptonic var ama 4 Motion olanı yok. Yazın 1 ya da 2 tane 4 motion vardı satılık. Gerisini bilmem:) Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Eveettt Amerika’daki emisyon olayından dolayı toplanan arabalar bize hayırlı olsun arkadaşlar. Bize çakacaklar pardon getirecekler çölde kalan arabaları. Benim pössatım var güneş yanığı boyalı... [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Arda Bülent Güzel yazdı: Eveettt Amerika’daki emisyon olayından dolayı toplanan arabalar bize hayırlı olsun arkadaşlar. Bize çakacaklar pardon getirecekler çölde kalan arabaları. Benim pössatım var güneş yanığı boyalı... Ooo ciplik tosbalar mi gelecek Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Eveettt Amerika’daki emisyon olayından dolayı toplanan arabalar bize hayırlı olsun arkadaşlar. Bize çakacaklar pardon getirecekler çölde kalan arabaları. Benim pössatım var güneş yanığı boyalı... [emoji23][emoji23]50 bine alırım yani belki verirler diye umut ediyorum [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Ooo ciplik tosbalar mi gelecekAlamanların elinde patladı amerikada kira vereceklerine bizim ülkeye uçururlar. Ülkemizde yüzde 300 vergi koyar bize kepirtirler. 50 bine alırım yani belki verirler diye umut ediyorum [emoji16]yahu elli bine verirlermi. Verse kendi adamları galericilerden bize düşermi. Ağam benle eyleniyir. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Tasis ihaleleri var çok değişik. Hani öyle bir işe girerseler ikinci el fiyatları daha da artar Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 yahu elli bine verirlermi. Verse kendi adamları galericilerden bize düşermi. Ağam benle eyleniyir. Mısır daki halamı bulursam iyi olacak. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Arda Bülent Güzel yazdı: Alamanların elinde patladı amerikada kira vereceklerine bizim ülkeye uçururlar. Ülkemizde yüzde 300 vergi koyar bize kepirtirler. yahu elli bine verirlermi. Verse kendi adamları galericilerden bize düşermi. Ağam benle eyleniyir. Vw olunca kuyruğa girilir sıfırının 30k tl altına satılır sonra ordada sıra başlar.. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Bile bile İkinci ele sıfırdan fazla para vermek resmen cahillik Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Denize düşen yılana sarılırVermeyince Mabud neylesin Sultan MahmudKoyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler vs vs bir sürü atasözü söyleyiş. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Murat Öngür yazdı: Bile bile İkinci ele sıfırdan fazla para vermek resmen cahillik Biraz iddialı oldu galiba. Araç yok, sıraya yazılacaksın, araç gelecek mi, hangi donanım, hangi renk gelecek belli değil. Fiyatını zaten Allah bilir. Gördüğün, elinle dokunduğun aracı, geleceği belli olmayan aracın fiyatıyla almış gibi düşünün. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Murat Öngür yazdı: Bile bile İkinci ele sıfırdan fazla para vermek resmen cahillik seat tsi ithataltını durdurdu, zira vergi diliminde yukarı çıktı tsi lar, ibiza almak isteyen mi cahil vergi dilimini dünyada eşi benzeri olmayan bu yapıda tasarlayan mı cahil? Yorum bağlantısı
Murat Öngür 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 seat tsi ithataltını durdurdu, zira vergi diliminde yukarı çıktı tsi lar, ibiza almak isteyen mi cahil vergi dilimini dünyada eşi benzeri olmayan bu yapıda tasarlayan mı cahil?Abi zaten o vergi durumuna hiç girme böyle bir vergi hiç hir ülkede yoktur aldığın arabanın % 55 i vergi hemen hemen. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Bu arada n11 2. el araç satmaya başlamış. 11.11 fırsatlarını kaçırmayın Yorum bağlantısı
Murat Öngür 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Mahmut Yıldız yazdı: Bu arada n11 2. el araç satmaya başlamış. 11.11 fırsatlarını kaçırmayın Evet o bayadır var o , ama araçlar nasıl alınır mı ? expertiz raporları nasıl bilinmez Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Murat Öngür yazdı: Abi zaten o vergi durumuna hiç girme böyle bir vergi hiç hir ülkede yoktur aldığın arabanın % 55 i vergi hemen hemen. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Sürekli ve yıllarca zarar eden avukat, doktor, züccaciyeci, kitapçı, holding var mı peki hatta mühendisleri de asgari ücretten (!) çalışan? 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Murat Öngür yazdı: Evet o bayadır var o , ama araçlar nasıl alınır mı ? expertiz raporları nasıl bilinmez Ben yeni gördüm valla. İlginç geldi. Sepette indirim falan vardır belki. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Ben yeni gördüm valla. İlginç geldi. Sepette indirim falan vardır belki.Kupon geçiyor mu acaba [emoji16][emoji16][emoji1787][emoji1787]MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts