Mehmet Göktürk 12 Eylül 2020 Paylaş 12 Eylül 2020 2001 puanlarının altına düştük dünyada. Bence 2001 den daha sert bir darbe alma ihtimalimiz var. Üstelik uluslararası ilişkiler de bozuk bu kez. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Eylül 2020 Paylaş 12 Eylül 2020 Mehmet Göktürk yazdı: 2001 puanlarının altına düştük dünyada. Bence 2001 den daha sert bir darbe alma ihtimalimiz var. Üstelik uluslararası ilişkiler de bozuk bu kez. Bu durum biraz da uluslararası ilişkiler nedeniyle değil mi? Yani onla beraber değil onun sonucu Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Eylül 2020 Paylaş 12 Eylül 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bu durum biraz da uluslararası ilişkiler nedeniyle değil mi? Yani onla beraber değil onun sonucu Bence değil. Ekonomi politikası ve para politikası tam bir açmazda. Evet hukuk felan olmadığı için yabancı mallarına paraya herşeye el konabileceği için güvensizlik de yaratılmış oluyor. Benim ilişki bozuk dediğim kredi ve yeni yatırımlar için göstergelerin haricinde papaz olma durumu da var. Bu bence nedensel değil yanında bonus gelen artı bir durum. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Eylül 2020 Paylaş 12 Eylül 2020 (düzenlendi) El koyma işini biraz açar mıyız? Bu korkunun nedenleri neler, örnekleri neler 12 Eylül 2020 tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Eylül 2020 Paylaş 12 Eylül 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: El koyma işini biraz açar mıyız? Bu korkunun nedenleri neler, örnekleri neler sabah işe geliyorsun, kapıdaki tabela değişmiş mesela... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Eylül 2020 Paylaş 12 Eylül 2020 Ekim ayında benim tiguan sigorta olacak bakalım ne çıkacak?Bu ay değilmiydi o Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Eylül 2020 Paylaş 12 Eylül 2020 Çağlar Bayur yazdı: sabah işe geliyorsun, kapıdaki tabela değişmiş mesela... Mesela yani ile olmaz. Moodys spekülatif demiş, bence spekülatif tavırlardan kaçınalım 😕 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Eylül 2020 Paylaş 12 Eylül 2020 Sigorta şirketleri fiyat ayarlamalarını takvim yılı başında mı yapıyorlardı acaba? Ekimde bir sürpriz olmayabilir.Zamlar Her ay. İndirimler günü birlik olabiliyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Eylül 2020 Paylaş 12 Eylül 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Zamlar Her ay. İndirimler günü birlik olabiliyor. belirli marketlerde tüik kadrosunun gideceği gün güncelleniyor rakam etiketleri , yiyenlere de afiyet şifa olsun Mustafa Tüfekçi yazdı: Mesela yani ile olmaz. Moodys spekülatif demiş, bence spekülatif tavırlardan kaçınalım 😕 mesela demessen bddk biner tepene Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Eylül 2020 Paylaş 12 Eylül 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: El koyma işini biraz açar mıyız? Bu korkunun nedenleri neler, örnekleri neler Hukuk eksikliği. Örnekleri var yarın bakarız. şu an şarjım bitiyor. Mesela BDDK deli dumrul cezaları kesiyor bir örneği. Diğeri geliyor beklenmedik vergi koyuyor, ceza koyuyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 doğrusu da aslında bu idi , bize unutttudular, kağıtta 25 kuruşluk kaveye 25 TL aldılar hem de sağlıksız idi. 2021 de daha bir uyanırız inşallah Genç neslin onlara talebi arttı. Markalı mekanlarda kahveye 25 tl vermeye devam ediyorlar. Ağustosta 3 gidiş dönüş uzun yola çıktım. 3 unde de millet kahve içmese ölecekmiş gibi sıra bekliyordu Bolu Highway de. Korona falan vız geliyor hala. 3 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Ağustosta 3 gidiş dönüş uzun yola çıktım. 3 unde de millet kahve içmese ölecekmiş gibi sıra bekliyordu Bolu Highway de. Korona falan vız geliyor hala. Millet daha düne kadar üçü bir arada müptelasıydı şimdi kahve beğenmiyor herkes kahve gurmesi oldu. 13 Eylül 2020 tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 Millet daha düne kadar üçü bir arada müptelasıydı şimdi kahve beğenmiyor herkes kahve gurmesi oldu. [emoji4]O kuyruğu bekledikten sonra ismimle çağrılmışım çağrılmamışım ne kadar elit olur değil mi [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 Metin Akbal yazdı: Ağustosta 3 gidiş dönüş uzun yola çıktım. 3 unde de millet kahve içmese ölecekmiş gibi sıra bekliyordu Bolu Highway de. Korona falan vız geliyor hala. Bedava bir şey mi dağıtıyorlar acaba demiştim ben de. Kahve kuyruğuymuş. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 Metin Akbal yazdı: O kuyruğu bekledikten sonra ismimle çağrılmışım çağrılmamışım ne kadar elit olur değil mi karton bardağa abuzer yazdırıp sıramın gelmesini beklemek eğlenceli 2 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 25 TL'ye kahve içilen yer neresi ya? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 25 TL'ye kahve içilen yer neresi ya?25 TL ye sadece kahve içmiyorsun. Kahve bardağına ismin yazılıyor ve üstelik Abuzer beeeeey diye çağrılıyorsun. Önemli bir hizmet. Bu detaylar önemli. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 Metin Akbal yazdı: Selim Bilgin yazdı: 25 TL'ye kahve içilen yer neresi ya? 25 TL ye sadece kahve içmiyorsun. Kahve bardağına ismin yazılıyor ve üstelik Abuzer beeeeey diye çağrılıyorsun. Önemli bir hizmet. Bu detaylar önemli. Ben o hizmeti 8 TL'ye alıyorum da onun için sordum. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 Selim Bilgin yazdı: Ben o hizmeti 8 TL'ye alıyorum da onun için sordum. 20 TL nin üstü olmayınca elit olmuyormuş, daha şu yeşilli kahveciden kendi paramla kahve içmedim Yaşasın tam bağımsız kuru kahveci Mehmet Efendi 😛 Bu arada uzaktan para bol S almış, algısı olmasına rağmen, 3 günlük dünya diyip şartları olduğunca zorlayıp aldığım S i şu anki piyasada yanından geçemezdim, tam iki katına çıkmış fiyatlar. Bu paraya 2019 Ağustosta %25 daha arttırsam 2013 sonrası S alabiliyordum. Şaşkınım, eldekinin kıymetini bilmek lazım 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 burayı tenzih ederek söylüyorum, bu kahve muhabbetinin ucu hep ''herkesin altında araba var, trafik yoğun, kafeler dolu, herkesin elinde şu kadarlık telefon'' gibi yerlere çıkıyor. daha doğrusu, bugüne göre daha iyi olan 2017'de bile 1000 kişiye 149 araba düşen vergi cehennemi ülkede alım gücü, tabana yayılmış refah vs olduğunu sanan tek taraflı bir kitleden duyuyorum bu tip cümleleri. burada bir tezatlık mevcut. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 Furkan Avcı yazdı: 20 TL nin üstü olmayınca elit olmuyormuş, daha şu yeşilli kahveciden kendi paramla kahve içmedim Yaşasın tam bağımsız kuru kahveci Mehmet Efendi 😛 Ben neredeyse her gün alıyorum da mecburiyetten alıyorum ya, küçük boy filtre kahve 7-8 TL filan, espresso'su zaten berbat. 25 TL'yi kahve içeceğim diye künefe kadar kalori içeren tatlı şeyleri alanlar düşünsün. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 Ben neredeyse her gün alıyorum da mecburiyetten alıyorum ya, küçük boy filtre kahve 7-8 TL filan, espresso'su zaten berbat. 25 TL'yi kahve içeceğim diye künefe kadar kalori içeren tatlı şeyleri alanlar düşünsün. [emoji3] Künefeyi tercih ederim [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 Hadi sana tall latte ısmarlayım desem koşarak gelir, hadi bize gidelim sana kola bardağında sütlü filtre kahve yapayım desem burun kıvırır 2 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 Metin Akbal yazdı: Künefeyi tercih ederim Ben de. Kalori alacaksam değmeli. Yurdaer Elay yazdı: Hadi sana tall latte ısmarlayım desem koşarak gelir, hadi bize gidelim sana kola bardağında sütlü filtre kahve yapayım desem burun kıvırır Bunun en güzeli İtalya'da "Latte" ısmarlayıp önlerine gelen bir bardak sütle bakışan arkadaşlar. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 Selim Bilgin yazdı: 25 TL'ye kahve içilen yer neresi ya? maslak doğuş center Yorum bağlantısı
Recommended Posts