Eyüp Çetin 6 Eylül 2020 Paylaş 6 Eylül 2020 Arkadaşlar babam yeni bir araba alacak ve Ford Fusion hem bütçe hemde araba olarak onlara uygun gibi. Tabi değişik versiyonları var ve hiç fikir sahibi değilim. Urbanite, Lux, Comfort...vb gibi bir çok seçenek var. Bunların en dolusu, en iyisi şeklinde bilenler bir sıralama yapabilir mi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Eylül 2020 Paylaş 6 Eylül 2020 Eğer dizel alacaksa mutlaka 1.6 sı olsun. 1.4 keyif vermez. Üzgünüm paketler konusunda bilgim yok ancak aralarında ciddi farklar olacağını düşünmüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 6 Eylül 2020 Paylaş 6 Eylül 2020 Eyüp Çetin yazdı: Arkadaşlar babam yeni bir araba alacak ve Ford Fusion hem bütçe hemde araba olarak onlara uygun gibi. Tabi değişik versiyonları var ve hiç fikir sahibi değilim. Urbanite, Lux, Comfort...vb gibi bir çok seçenek var. Bunların en dolusu, en iyisi şeklinde bilenler bir sıralama yapabilir mi?Lux olan çok var piyasada sanırım. 1.6 dizel almak gerekir diye düşünüyorum. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 6 Eylül 2020 Paylaş 6 Eylül 2020 1.4 dizeli kullanmıştım çok eskiden , klima açık bayır yukarı biraz zorlanıyordu diye hatırlıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 6 Eylül 2020 Yazar Paylaş 6 Eylül 2020 Piyasada da en çok 1.4 dizel var. Bizimkilerin işini görür gibi. Biraz daha araştırayım. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 6 Eylül 2020 Paylaş 6 Eylül 2020 Eyüp Çetin yazdı: Piyasada da en çok 1.4 dizel var. Bizimkilerin işini görür gibi. Biraz daha araştırayım.Görmesi lazım çünkü Fiesta ile aynı motor değil mi? Ağırlık farkı var biraz galiba hantallik ondan dolayı olabilir. Bende biraz bakıyorum Fusion el altından 1 Yorum bağlantısı
Uğur Barbaros Özdemir 6 Eylül 2020 Paylaş 6 Eylül 2020 Üst donanım lux. 1,6 tercih. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 6 Eylül 2020 Paylaş 6 Eylül 2020 (düzenlendi) 1.4 dizel iyi durumdaysa sizi üzmez bence, fiestada çok başarılı buluyorum. 120 sonrası bağırmaya başlasa da gitmem demiyor. Üstelik klima açık rampada 3 yetişkinle kesilmeden gidiyor. 1.6 benzinli alacağıma 1.4 dizel alırım ben olsam 6 Eylül 2020 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 6 Eylül 2020 Yazar Paylaş 6 Eylül 2020 Mustafa Yanar yazdı: 1.4 dizel iyi durumdaysa sizi üzmez bence, fiestada çok başarılı buluyorum. 120 sonrası bağırmaya başlasa da gitmem demiyor. Üstelik klima açık rampada 3 yetişkinle kesilmeden gidiyor. 1.6 benzinli alacağıma 1.4 dizel alırım ben olsam Genişlet 1.6 benzinli gündemde yok zaten. Ya Dizel Fusion ya da 1.5 DCI Nissan Note bakıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar 6 Eylül 2020 Paylaş 6 Eylül 2020 Eyüp Çetin yazdı: 1.6 benzinli gündemde yok zaten. Ya Dizel Fusion ya da 1.5 DCI Nissan Note bakıyoruz. Genişlet Skoda Roomster de bakabilirsiniz bu kategorilerde 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Eylül 2020 Paylaş 6 Eylül 2020 1.4 dizel fiesta vardı racechipten sonra yüz güldürmeye başlamıştı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Eylül 2020 Paylaş 6 Eylül 2020 tüm fucisonların donanımı aynı biribirinden acaip ilginç farkları yoktu. çıktığı yıla göre isim takılmıştır, urban var mıymış bizfde? 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 6 Eylül 2020 Yazar Paylaş 6 Eylül 2020 Osman Nuri Köknar yazdı: Skoda Roomster de bakabilirsiniz bu kategorilerde Genişlet Roomsterler pahalı. Uygun olanlar 1.2 veya çok kötü arabalar. Sanırım Note alınacak. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 6 Eylül 2020 Paylaş 6 Eylül 2020 2004 modelini 11 yıl, 183 bin km kullandım aldığımda tek donanımı vardı. Abs, ebd, iki hava yastığı vardı. Güvenlik psketli olanda tan hava yastıkları ve manuel sunroof vardı. Bu model 2005 yada 2006 dan sonra lux oldu. Comfort olanda ön sis farı, abs, ebd ve alaşım jant yok. Urbanite az geldi çift renkli ve nasılsın arka tamponda alüminyum görünümlü eklentiler vardı. Çok sağlam taş gibi araçtır. Süspansiyonu biraz serttir, aynı kasa fiestadan ksliteli ve dayanıklıdır. kullandığım benzinli idi, 1,4 tdci gitmiyordu dizel olacaksa 1,6 şart. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Eylül 2020 Paylaş 6 Eylül 2020 2006 1.6 TDCI LUX modelini eşim ve ben (eşim ağırlıklı) 9 sene kullandık 305 bin km de sattık. Orjinal baskı balata ile. Ciddi bir arıza mutsuzluk çıkmadı. Çok memnunduk. Ben alınacak ise 1.6 benzinli otomatik ya da 1.6 tdci derim ancak araçlar artık eskidiği için sanırım 1.6 benzinli otomatik ve lpgsiz bulursanız araç daha az km yapmış olacaktır. Şu an alacak olsam benzinli otomatik olanı alırım. not: ülke konuşmayı sevmem ama almanya üretimidir. Hangi fabrika ise arıza istatistiklerinde çok çok az arıza vermesi ile ünlüdür. Bir de 1.6 dizel al 1.4 alma keyif vermez çekmez gitmez yürümez laflarına bakmayın. gider de çeker de. Yarış arabası almıyorsunuz. Aracın temizini bulursanız 1.4 de olur. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 (düzenlendi) Mehmet hocam 1.4 tüketim olarak iyi ancak uzun yolda gerçekten yorucu bir araba. Bunu 6 yıllık fiesta maceram ile her sene tek gidişte 1200 km yol yaptığım için biliyorum. Örneğin şu anda 1.6 dizel araç kullanıyorum aradaki fark hemen belli oluyor. Ama genel olarak sorunsuz araçlardır. Motoruna yağ değişimi ve ağır bakımları dışında anahtar değmedi. Şehir içinde de sıkışık trafikte aracın bir istediği yerde 2 ile gitmek zor oluyor birinci vitese geçmiyor. Klima motoru verimsizleştiriyor. Dediğim gibi ben racechip taktım sonradan gidişi değişti aracın. 7 Eylül 2020 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 Eyüp Çetin yazdı: Arkadaşlar babam yeni bir araba alacak ve Ford Fusion hem bütçe hemde araba olarak onlara uygun gibi. Tabi değişik versiyonları var ve hiç fikir sahibi değilim. Urbanite, Lux, Comfort...vb gibi bir çok seçenek var. Bunların en dolusu, en iyisi şeklinde bilenler bir sıralama yapabilir mi? Genişlet fiestalarla aynı özelliklere sahipler. estetik dışında. mevcut fiestamı almadan önce çok düşündüm.yüksekliği hoşuma gidiyordu. tipini hiç sevemedim. şuan düşünüyorumda keşke alsamıydım? 1.6 almaya bakın. ekonomiye takılmıyorsan az sorun için benzinli . 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 Ümit Türk yazdı: fiestalarla aynı özelliklere sahipler. estetik dışında. mevcut fiestamı almadan önce çok düşündüm.yüksekliği hoşuma gidiyordu. tipini hiç sevemedim. şuan düşünüyorumda keşke alsamıydım? 1.6 almaya bakın. ekonomiye takılmıyorsan az sorun için benzinli . Genişlet Aynı 2005 c max ve focus gibi. Platform aynı ancak c max daha yüksek. Bagaj avantajı da var. Aynı şey fusion ve fiesta içinde geçerli fusion daha ferah ve bagaj az daha geniş. Hatta memur cipi derler kendilerine. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Eylül 2020 Paylaş 7 Eylül 2020 Mehmet Yeter yazdı: Mehmet hocam 1.4 tüketim olarak iyi ancak uzun yolda gerçekten yorucu bir araba. Bunu 6 yıllık fiesta maceram ile her sene tek gidişte 1200 km yol yaptığım için biliyorum. Örneğin şu anda 1.6 dizel araç kullanıyorum aradaki fark hemen belli oluyor. Ama genel olarak sorunsuz araçlardır. Motoruna yağ değişimi ve ağır bakımları dışında anahtar değmedi. Şehir içinde de sıkışık trafikte aracın bir istediği yerde 2 ile gitmek zor oluyor birinci vitese geçmiyor. Klima motoru verimsizleştiriyor. Dediğim gibi ben racechip taktım sonradan gidişi değişti aracın. Genişlet hep de uzun yol mu gidecek zaten her yer radar. yakıt pahalı. tın tını gidersen yeter. saldırgan atak kullanılırsa türk usulü yetmeyebilir. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts