Ali Darbaz 27 Aralık 2020 Yazar Paylaş 27 Aralık 2020 Bu ses için parçaları aldım. Yeni yılda amorsitör takozu değişecek. Sorunlar ortadan kalkıcak. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Haziran 2021 Yazar Paylaş 7 Haziran 2021 (düzenlendi) Ben bunu yazmayı unutmuşum. İki amorsitör takozuna söktük. İkiside dağılmış. İçine su almıştı. Yeni aldığım lemforder takozu tatık. Ses uctu gitti. Ayrıca direksiyon epey yumuşadı. Çevirmesi çok daha az efor harcanır oldu. 7 Haziran 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Haziran 2021 Paylaş 8 Haziran 2021 çok güzden kaçan bir parçadır, ön takım geometrisinden direksiyon yönlendirmeye kadar da etkilidir. değiştirmeyi sevdiğim parçalardan, işçiliği parçaya göre pahalı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Haziran 2021 Yazar Paylaş 8 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: çok güzden kaçan bir parçadır, ön takım geometrisinden direksiyon yönlendirmeye kadar da etkilidir. değiştirmeyi sevdiğim parçalardan, işçiliği parçaya göre pahalı Zrot , rot ve amorsitör takozu + motor yağ bakımı hepsi 650 tl para ödemiştim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts