Mustafa Yumuşak 24 Ağustos 2020 Paylaş 24 Ağustos 2020 (düzenlendi) Arkadaşlar merhaba 2016 model passat aracımın arka camı kırılmıştı. Bugün Kayseri Aykan yetkili servisinde cam orijinali ile değiştirildi fakat aracı teslim almaya gittiğimde camda benek benek lekelerin olduğunu fark ettim özellikle gölgede daha çok belli oluyordu bende ustaya camda hata var dedim o da bana fabrikasyon cam da normal dedi ama kabul etmedim çünkü eski camda yoktu ayrıca orada aynı model bir araca da baktık onda da yoktu sonra servis sorumlu müdürü geldi ve hatayı kabul etti tekrar değiştirelim dedi sizce bu durum neden kaynaklı olabilir önce ustanın silikonlu olan el izi olabilir diye düşündüm ve camı sildim ama lekeler hala duruyor. İnternette görsel buldum aynı bu şekilde daha önce başına gelen veya neden kaynaklandığını bilen varsa yardımcı olabilir mi? 24 Ağustos 2020 tarihinde Mustafa Yumuşak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 Yan Sanayi cam. Doğuşa yazmak lazım Yorum bağlantısı
Mustafa Yumuşak 25 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2020 Takılan camda daha önceki kırılan cam gibi duracam marka vw logolu orjinal cam servet hocam. Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 Güneş vurduğunda vs sık sık gördüğümüz izlere benzettim ama onlardan değilse üretim hatasıdır.. Yorum bağlantısı
Mustafa Yumuşak 25 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2020 Gölgede daha çok belli oluyordu başta normal dediler ama sonra hatayı kabul ettiler değişim olacak ama nedenini anlamadım bu hatayı sonradan yaşayan arkadaşlar da olmuş ama kimse nedenini bilmiyor galiba. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 Isıl işlemde hatalı operasyon. Değiştirelim dedilerse değiştirin. Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 değiştirsinler yenisini taksınlar . ayıplı mal denk gelmiş Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 istem dışı arabanın arka cama baktım yok böyle bişe tertemiz bu resimdeki sanki film çekilmişte baloncuk kalmış gibi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 renolarda hep olurdu.Toros larda ve tofas larda gorurdum hep boyle. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 Yan sanayide çok oluyor ama orjinalde de hatalı üretim oluyormuş demek Yorum bağlantısı
Mustafa Yumuşak 25 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2020 Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için herkese teşekkür ederim dediğiniz gibi yan sanayide olabilirmiş hatta bende eski renolarda görürdüm ama maalesef orjinal sıfır camda bize denk geldi. Ali hocam aynen film sonrası oluşan baloncuk gibi benek benek lekeler var değiştircez artık yapacak birşey yok tekrar herkese teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 Cem Işık yazdı: Güneş vurduğunda vs sık sık gördüğümüz izlere benzettim ama onlardan değilse üretim hatasıdır.. Aynı görüşteyim. Temiz camda olur bu. Ben bunu görene kadar temizliyorum camı Sadece belli açılardan görülüyorsa kesinlikle sorun değil bu.. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 Işık kalkanı değil mi bu? Dışarıdan gelen far ışığını kırmak için. Murat 124 lerin ön camında da dikey çizgi halinde olurdu. Yorum bağlantısı
Mustafa Yumuşak 27 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2020 Nihat hocam artık vw lerin arka camında da var 😃 şaka bi yana bi işlevi olduğunu çok düşünmüyorum çünkü kırılmadan önceki camda yoktu açıkçası normal olduğunu da düşünmüyorum daha çok üretim hatası gibi geldi zaten serviste durumu kabul etti. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ağustos 2020 Paylaş 27 Ağustos 2020 İçerden bakınca görünmüyor mu ? Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Ekim 2020 Paylaş 14 Ekim 2020 Ancak polarize gözlük takınca camda görülmesi lazım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ekim 2020 Paylaş 14 Ekim 2020 Koray Demir yazdı: Ancak polarize gözlük takınca camda görülmesi lazım. Diğer corolla kullanıcıları normal dedi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ekim 2020 Paylaş 14 Ekim 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Napıyoruz şimdi Tam olması gereken görüntü.. Temiz, çiziksiz lekesiz cam. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Ekim 2020 Paylaş 14 Ekim 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Diğer corolla kullanıcıları normal dedi Bir önceki kasa E170 Corollada da böyle camın yapısından kaynaklı normal galiba. Diğer araçlarda gözlükle görebiliyorum bu lamine tabakayı. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Mayıs 2021 Paylaş 26 Mayıs 2021 Yolda güneş gözlükleriyle yürürken baktım jetta’nın arka camı benekli. Daha net görmek için gözlükleri çıkardım, benekler kayboldu 1 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 26 Mayıs 2021 Paylaş 26 Mayıs 2021 Polarize gözlükte oluyor evet. Hatta teybin ekranı da bu şekilde gözüküyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2021 Paylaş 26 Mayıs 2021 mazda3 arka camı uv filtreli idi böyle olmaz idi güneşi kesiyordu Yorum bağlantısı
Recommended Posts