Levent Güzelkalp 3 Aralık 2021 Paylaş 3 Aralık 2021 Abi şuan lpg çok saçma bi hâl aldı, kullanmanın hiç bir mantığı yok artık, lpg dönüşüm servislerinin halini merak ediyorum Allah yardımcıları olsun. Hepsi oturuyor abi bu donemde normal de ugrasmayacaklari islere bakiyorlar , gercekten isleri zor tek yaptiklari montaj tank degisimi o da muayenesi gelip mecbur olanlar Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 3 Aralık 2021 Yazar Paylaş 3 Aralık 2021 Levent Güzelkalp yazdı: Ebrar Tüfek yazdı: Abi şuan lpg çok saçma bi hâl aldı, kullanmanın hiç bir mantığı yok artık, lpg dönüşüm servislerinin halini merak ediyorum Allah yardımcıları olsun. Hepsi oturuyor abi bu donemde normal de ugrasmayacaklari islere bakiyorlar , gercekten isleri zor tek yaptiklari montaj tank degisimi o da muayenesi gelip mecbur olanlar Çok kötü durum, bir sürü çalışanları var ne kazanacaklar ki onlara verecekler. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Aralık 2021 Paylaş 3 Aralık 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Çok kötü durum, bir sürü çalışanları var ne kazanacaklar ki onlara verecekler. Onarım atolyesine dönüşecekler. Millet sanayide sıra bulamıyor 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 7 Aralık 2021 Yazar Paylaş 7 Aralık 2021 Benzinde yakıt tüketimimiz 10 litre/100 km. Bugün Würth enjektör temizleyici koyup depoyu fulledim, sonuçları detaylı paylaşırım. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Aralık 2021 Paylaş 7 Aralık 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Benzinde yakıt tüketimimiz 10 litre/100 km. Bugün Würth enjektör temizleyici koyup depoyu fulledim, sonuçları detaylı paylaşırım. Senin yokuşun çoktu yanlış hatırlamıyorsam, araç kaç kg? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 7 Aralık 2021 Yazar Paylaş 7 Aralık 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Senin yokuşun çoktu yanlış hatırlamıyorsam, araç kaç kg? Abi yolum full yokuş, araba 1300 kg tavanda portbagaj var sürekli olarak takılı, sabahları işe giderken servis yapıyor çalışanları taşıyor 6 kişi. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Aralık 2021 Paylaş 7 Aralık 2021 Sen o arabaya iyi bak daha çok işini görecek belli ki Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Aralık 2021 Paylaş 7 Aralık 2021 B kasasi komşu da var. Bu kaç kez sürdüm vites oranları kısa gelmişti. Devirli sürüyorsun mecbur. Boşken yakıtı iyi de yüklü olunca körükler gibi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Aralık 2021 Paylaş 7 Aralık 2021 1989 model opel cadetten başlıyarak halen bir çok aracta kullanılan Getrat f17 şanzımanı kullanıyor. Yapı aynı fakat oranlar biraz değişik şekilde cruze da kullanmaktadır. D20 D16 F17 F18 F20 bir çok isimde üretildi. Kullanımı rahat oranlar yeterli. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 8 Aralık 2021 Yazar Paylaş 8 Aralık 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Sen o arabaya iyi bak daha çok işini görecek belli ki Abi yeni araba almak istesek üstüne en az 50 60 koymam lazım ki sattığıma değsin şuan ona kadar masraf yapılacak çok iş var bir süre daha bu araba ile devam bide gerçekten uzun yolda çok rahat gidiyor geniş arabaya alışmışım seviyorum arabayı Mustafa Tüfekçi yazdı: B kasasi komşu da var. Bu kaç kez sürdüm vites oranları kısa gelmişti. Devirli sürüyorsun mecbur. Boşken yakıtı iyi de yüklü olunca körükler gibi 3100 devirde 100 kmh yapıyor, vitesi çok kısa, bi ara yağ ve su eksiltiyordu uzun yolda, tamamen lpg kaynaklı imiş, 3500 devir ortalama ile saatlerce gidince yakıyor ne varsa, şuan benzinde eksilme yok. Yakıtı yavaş gidersen hiç yok, devirden dolayı biraz basarsan yakıt 2 katına çıkıyor resmen. Bu yaz, bagaja bavullar çantalar üstüne bide odun sobası koydum silme dolu aynadan görünmüyor arkası, arabada 3 kişi Ankaradan gazı fulledim Samsunda tekrar gaz aldım 140 liraya doldu. 95 100 sabit gittim. Ali Darbaz yazdı: 1989 model opel cadetten başlıyarak halen bir çok aracta kullanılan Getrat f17 şanzımanı kullanıyor. Yapı aynı fakat oranlar biraz değişik şekilde cruze da kullanmaktadır. D20 D16 F17 F18 F20 bir çok isimde üretildi. Kullanımı rahat oranlar yeterli. 5. Viteste 100 kmh de 200 devir daha altta olmalı idi, 3100 devir çeviriyor 100 ile. İnşallah olmaz da, bi gün şanzımana birşey olur da yaptırmam gerekirse, o zaman daha uzun olarak takacağım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Benim obd kaydıma göre 3200 devirde 110 km/h GPS hız yapıyorum Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 (düzenlendi) Zafira ağırlık farkındandır aynı motor astra g manuel 3000 devirde 105, otomatiği 118 km (gösterge hızı hepsi) yapıyor. 8 Aralık 2021 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Zafira ağırlık farkındandır aynı motor astra g manuel 3000 devirde 105, otomatiği 118 km (gösterge hızı hepsi) yapıyor. 1.4 G de de o kadar yüksek oluyordu. son dişli farkı var herhalde Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 8 Aralık 2021 Yazar Paylaş 8 Aralık 2021 Doğan Arşiray yazdı: çok fazlaymış 3100 devir ya. Bu arabadaki tek derdim bu, 6. Vites olsa 2700 gibi 100 yapsa 20 sene binilecek araba. Ali Darbaz yazdı: Benim obd kaydıma göre 3200 devirde 110 km/h GPS hız yapıyorum Seninki de yüksek, 1.6 fsi dsg kombinasyonu harikaydı, golf 5 ile bi uzun yol yapmıştım, zafiradan sonra aşırı sessizdi devir olarak. Köksal Yılmaz yazdı: Zafira ağırlık farkındandır aynı motor astra g manuel 3000 devirde 105, otomatiği 118 km (gösterge hızı hepsi) yapıyor. Aynen abi araba çok ağır ve yolcu ağırlığını da hesaba katmışlar, bi güzelliği devir yüksek olduğu için gaza dokunduğun anda alıyor, 100 ile gaza basınca ivmesi çok güzel, tork her an hazır. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 (düzenlendi) Uzun yolda bir süre 3000 devirde gidince gürültü benim için kayboluyor. Zaten fazla bir ses duymuyorum. Kaput yalıtımlı ve egzos terste. 8 Aralık 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Seninki de yüksek, 1.6 fsi dsg kombinasyonu harikaydı, golf 5 ile bi uzun yol yapmıştım, zafiradan sonra aşırı sessizdi devir olarak. Arabadandir o devirden değildir [emoji3] Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 8 Aralık 2021 Yazar Paylaş 8 Aralık 2021 Ali Darbaz yazdı: Uzun yolda bir süre 3000 devirde gidince gürültü benim için kayboluyor. Zaten fazla bir ses duymuyorum. Kaput yalıtımlı ve egzos terste. Ek olarak araç yüksek olduğu için rüzgar sesi bende daha fazla. Bide onun sesi ekleniyor Metin Akbal yazdı: Arabadandir o devirden değildir Her ikiside, 1.6 fsi rampada yetmediği yerde 5 e 4 e alınca benim arabadan fazla bağırıyor Benim arabanın 2.2 16v otomatik olanını isterdim, garip bir şekilde 1.6 manuelden daha ucuz. Zamanında dikkat etsem ondan alırdım. Ozaman da uzun yolda çok daha konforlu olurdu ama şehir içi daha çok yakardı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Aralık 2021 Paylaş 12 Aralık 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Benim arabanın 2.2 16v otomatik olanını isterdim, garip bir şekilde 1.6 manuelden daha ucuz. gariplikten değil, risk katsayısı yüzünden , 2. elde arıza olunca usta/parça bulma katsayısı, mtv yi de hesaplaamdık daha , 1.6 candır 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 13 Ocak 2022 Yazar Paylaş 13 Ocak 2022 Rampa yukarı sıkıştırınca kalorifer açık ise arabanın içine gaz kokusu geliyordu, depodan enjektöre kadar gelen tüm lpg yakıt hattı borularını değiştirip sıfırladım, güncel yakıt benzinde km de 1.25 tl, lpg de 300 liralık gaz ile 346 km yol gittim en son şehir içi. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 13 Ocak 2022 Yazar Paylaş 13 Ocak 2022 Mert Gülkokan yazdı: Benim araba uzun yolda 60 kuruş yakıyor litre fiyatı 13.8 tl olarak hesaplandı Yarın bi 300 km uzun yol yapacağım yeni fiyatlarla bakalım kaç lira yakacak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Ebrar Tüfek yazdı: Yarın bi 300 km uzun yol yapacağım yeni fiyatlarla bakalım kaç lira yakacak 300 binlik araban var, yakacak tabii naaapacaktı 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 13 Ocak 2022 Yazar Paylaş 13 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: 300 binlik araban var, yakacak tabii naaapacaktı Alalı 1 yıl oldu, 30 bin km bindim, üstüne 100 bin tl değeri arttı, ne bereketli ülkede yaşıyoruz yahu 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 14 Ocak 2022 Yazar Paylaş 14 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Opel kokusu var mı içinde hala Eski opel kokuyor, koku takmadım bilerek 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts