Ali Darbaz 7 Kasım 2021 Paylaş 7 Kasım 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Aynen bu araba. Siyah renk istiyorum, nedir yorumun 115 beygirlik efsanevi A16xer motoru var işte . Benim motorun aynısı. Süprizi olmayan, bozulsada yapılan 103 kiloluk makine . Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 7 Kasım 2021 Yazar Paylaş 7 Kasım 2021 Ali Darbaz yazdı: 115 beygirlik efsanevi A16xer motoru var işte . Benim motorun aynısı. Süprizi olmayan, bozulsada yapılan 103 kiloluk makine . Lpg de çok problem yaşayan var, öyle şeyler arabadan soğutuyor beni hemen Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Kasım 2021 Paylaş 7 Kasım 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Lpg de çok problem yaşayan var, öyle şeyler arabadan soğutuyor beni hemen Benim Lpg ile işim olmaz. Lpgci tayfa düşünsün. Ben bugün 2 saat direksiyon salladım. 6,2 litre benzin yakmışım. 295 kiloda yüküm vardı. Çiçek gibi araba. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 7 Kasım 2021 Yazar Paylaş 7 Kasım 2021 Ali Darbaz yazdı: Benim Lpg ile işim olmaz. Lpgci tayfa düşünsün. Ben bugün 2 saat direksiyon salladım. 6,2 litre benzin yakmışım. 295 kiloda yüküm vardı. Çiçek gibi araba. Cruze ağırlığı kadar yüküm oluyor benim, lpg zorunlu yoksa çok acaip yakıyor. Bide bana 6 ileri şanzıman lazım. Bide 95 100 bin tl ye var bu arabadan, Cruze dan ucuza Zafira B bulabilirsin Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 Aralık 2021 Yazar Paylaş 2 Aralık 2021 Güncel yakıt bilgisi, lpg de km de 1 tl. Lisedeydim, babam 5.2 cherokee aldırmadı benzinde 1 lira yakıyor diye, çok yakıyormuş. Şimdi 1.6 araba 1 lira yakıyor 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Bide 95 100 bin tl ye var bu arabadan, Cruze dan ucuza Zafira B bulabilirsin çok da mantıklı aslında. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Güncel yakıt bilgisi, lpg de km de 1 tl. Lisedeydim, babam 5.2 cherokee aldırmadı benzinde 1 lira yakıyor diye, çok yakıyormuş. Şimdi 1.6 araba 1 lira yakıyor Sen halen lpg de biniyon. Aç benzine tüketim düşer zaten. Ama önce bir enjektör temizliği felan yaptır. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 Aralık 2021 Yazar Paylaş 2 Aralık 2021 Ali Darbaz yazdı: Sen halen lpg de biniyon. Aç benzine tüketim düşer zaten. Ama önce bir enjektör temizliği felan yaptır. Lpg artık kullanmıyorum 1 tl yi görünce, zaten lpg de arıza lambası yanıyordu, benzine alınca sönüyor. 1 haftadır benzinde biniyorum, bi yarım depo lpg bıraktım benzin biter ne olur ne olmaz diye. Şuan arabanın ciğeri rahatladı bundan sonra benzin ile devam. Enjektör temizliğini yapmak istiyorum ama bi yandan da güvenemiyorum 239 bin km oldu, transporter da katkı atınca 1. Enjektör işeme yapmıştı. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Geç bile kalmışsın benzine geçmekte. Temizlik için acele etme bence benzinde daha uzun süre kullan daha da rahatlar. Bende de benzinde giderken lpgde olmayan bi titreme vardı. Benzinde bindikçe kayboldu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Lpg 7,50 benzin 9,10 Normal ayarlı sistemde 7,50x1,2 = 9tl lpg kullanılır mı yav. Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Benim Lpg ile işim olmaz. Lpgci tayfa düşünsün. Ben bugün 2 saat direksiyon salladım. 6,2 litre benzin yakmışım. 295 kiloda yüküm vardı. Çiçek gibi araba. Abi o araba ile o degerleri yakiyorsan sen herhangi bir turbo benzinli arac ile 5 lt altinda kesin yakarsin valla helal Lpg 7,50 benzin 9,10 Normal ayarlı sistemde 7,50x1,2 = 9tl lpg kullanılır mı yav. Bu lpg fazla yakmasi sanirim karbüratöre pek yok halla lpg ile biniyor karbüratörlü arabalar 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 Aralık 2021 Yazar Paylaş 2 Aralık 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Geç bile kalmışsın benzine geçmekte. Temizlik için acele etme bence benzinde daha uzun süre kullan daha da rahatlar. Bende de benzinde giderken lpgde olmayan bi titreme vardı. Benzinde bindikçe kayboldu. Çok önceden geçmek gerekiyordu aslında, bu hafta 600 km benzin ile yol gittim, arabanın performansı çok daha iyi, şuanlık bi sorun görünmüyor. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Lpg 7,50 benzin 9,10 Normal ayarlı sistemde 7,50x1,2 = 9tl lpg kullanılır mı yav. Yine büyük konuşmayayım da, Lpg, benzinin yarı fiyatına inmeden düğmesine basmam. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 (düzenlendi) Kendime Opel İnsignia 1.6 115 hp lpgsiz modelini arıyorum. Ben bu motoru çok sevdim, hakkında çok fazla bilgi birikimim oldu. Bu motoru kullanan en lüks ve donanımlı araba Opel insignia olarak görünüyor. Şunu alıp tüpünü söküp toplamak istiyorum. Fakat param yok. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-her-turlu-gider-alman-tanki-974162735/detay 2 Aralık 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Güncel yakıt bilgisi, lpg de km de 1 tl. Lisedeydim, babam 5.2 cherokee aldırmadı benzinde 1 lira yakıyor diye, çok yakıyormuş. Şimdi 1.6 araba 1 lira yakıyor Bende son gazımı geçen gün aldım 11 litre ortalama ile dolanıyorum . bakalım benzinde nasıl olacak Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 Aralık 2021 Yazar Paylaş 2 Aralık 2021 Ali Darbaz yazdı: Kendime Opel İnsignia 1.6 115 hp lpgsiz modelini arıyorum. Ben bu motoru çok sevdim, hakkında çok fazla bilgi birikimim oldu. Bu motoru kullanan en lüks ve donanımlı araba Opel insignia olarak görünüyor. Şunu alıp tüpünü söküp toplamak istiyorum. Fakat param yok. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-her-turlu-gider-alman-tanki-974162735/detay Daha yeni ev yaptınız, bu dönemde zor olacaktır ama ocaktan sonra alman daha zor olacak. Fatih Evcin yazdı: Bende son gazımı geçen gün aldım 11 litre ortalama ile dolanıyorum . bakalım benzinde nasıl olacak Abi şuan lpg çok saçma bi hâl aldı, kullanmanın hiç bir mantığı yok artık, lpg dönüşüm servislerinin halini merak ediyorum Allah yardımcıları olsun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Ali Darbaz yazdı: Kendime Opel İnsignia 1.6 115 hp lpgsiz modelini arıyorum. Ben bu motoru çok sevdim, hakkında çok fazla bilgi birikimim oldu. Bu motoru kullanan en lüks ve donanımlı araba Opel insignia olarak görünüyor. Şunu alıp tüpünü söküp toplamak istiyorum. Fakat param yok. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-her-turlu-gider-alman-tanki-974162735/detay 17 bin harcanmış ama hala toparlanamamış mı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: 17 bin harcanmış ama hala toparlanamamış mı? O yuzden 142 bin tl. Ben onu ayağa kaldırırım. Miss gibi yaparım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 142 ye 4x4 alırdım , hem de 2 çeker kadar yakan 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 Aralık 2021 Yazar Paylaş 2 Aralık 2021 150 küsüre 2.0 tfsi quattro otomatik alırdım, A4 b7 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Fatih Evcin yazdı: 11 litre ortalama ile dolanıyorum . bakalım benzinde nasıl olacak 9 Lt tecrübe ile sabittir :-). Ama benimki otomatik. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Daha yeni ev yaptınız, bu dönemde zor olacaktır ama ocaktan sonra alman daha zor olacak. Abi şuan lpg çok saçma bi hâl aldı, kullanmanın hiç bir mantığı yok artık, lpg dönüşüm servislerinin halini merak ediyorum Allah yardımcıları olsun. Bakım yapıyorlar. Yağ filtre falan 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bakım yapıyorlar. Yağ filtre falan Hararet müşüründen aldığı veri ile çalışan elektrikli su pompası lazım. Ama dakikada 165 litre basabilme gücüne sahip olcak. Mümkünmü. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 3 Aralık 2021 Paylaş 3 Aralık 2021 Murat Gedik yazdı: 9 Lt tecrübe ile sabittir :-). Ama benimki otomatik. 9 hiç yakamadım be hocam ama deneyeceğim. gerçi ayda 1000 km bile yapmamışım artık pek de önemi yok diyorum 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Aralık 2021 Paylaş 3 Aralık 2021 Ali Darbaz yazdı: Hararet müşüründen aldığı veri ile çalışan elektrikli su pompası lazım. Ama dakikada 165 litre basabilme gücüne sahip olcak. Mümkünmü. Elektriği nereden alacak Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Aralık 2021 Paylaş 3 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Elektriği nereden alacak Alternatörden. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts