Onur Tunç Aldı 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 1998 Model Renault Megane araçta bugün direksiyonu sağa ve sola çevirdiğimizde yarım tur sonra dönmüyordu. Sanayide gösterdiğimizde krank kasnağından olduğunu söyleyip değiştirdiler. Araçtan çıkan ile bizim yeni aldığımız arasında bir fark göremediğim için eskisinin fotoğrafını ekliyorum. Kenardaki lastik gitmiş dedi ama lastik duruyor. Bu araçtan çıkan kasnakta bir sorun var mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 değiştikten sonra direksiyon nası oldu Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı 20 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2020 değiştikten sonra direksiyon nası olduŞu an herhangi bir sıkıntısı kalmadı. Ama usta ilk baktığında krank kasnağı lastiği gitmiş dedi. Çıkan parçada görünüp görünmediğini bilmiyorum. Fotolardaki kasnak takozunda anormallik olup olmadığını merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 1998 Model Renault Megane araçta bugün direksiyonu sağa ve sola çevirdiğimizde yarım tur sonra dönmüyordu. Sanayide gösterdiğimizde krank kasnağından olduğunu söyleyip değiştirdiler. Araçtan çıkan ile bizim yeni aldığımız arasında bir fark göremediğim için eskisinin fotoğrafını ekliyorum. Kenardaki lastik gitmiş dedi ama lastik duruyor. Bu araçtan çıkan kasnakta bir sorun var mı? Direksiyon pompasının kayışı sıyırıyordu demekki kasnağı. Resim çektiğiniz açıda bir fark olmaz. Kayışın oturduğu kısım önemli. 1 Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı 20 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2020 Direksiyon pompasının kayışı sıyırıyordu demekki kasnağı. Resim çektiğiniz açıda bir fark olmaz. Kayışın oturduğu kısım önemli.Onu ben bakarak anlayabilir miyim? Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 Onu ben bakarak anlayabilir miyim?Fark anlaşılırmı bilmiyorum ama sorunu dogru sekilde tespit edip çözmüşler gibi duruyor.[emoji846] Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı 20 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2020 Fark anlaşılırmı bilmiyorum ama sorunu dogru sekilde tespit edip çözmüşler gibi duruyor.[emoji846]Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 göbekten tutup dış çemberden sağa sola oynatınca oynak mı? gözle değil elle anlaşılır Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı 20 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2020 göbekten tutup dış çemberden sağa sola oynatınca oynak mı? gözle değil elle anlaşılırÇok hafif oynak. Ama fazla hareket etmiyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos 2020 Paylaş 20 Ağustos 2020 Onur Tunç Aldı yazdı: Çok hafif oynak. Ama fazla hareket etmiyor elimizdeki güç 10 Nm, kayışta bir hayli fazla olduğunu düşünürsek ver bırak ver bırak yaparken direskiyonu etkilerdi, teşhis te güzelmiş tecrübeli usta ilk seferde nokta atışı bulmuş, helal Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı 20 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2020 elimizdeki güç 10 Nm, kayışta bir hayli fazla olduğunu düşünürsek ver bırak ver bırak yaparken direskiyonu etkilerdi, teşhis te güzelmiş tecrübeli usta ilk seferde nokta atışı bulmuş, helalTeşekkür ederim Çağlar Bey. Sayenizde içimdeki şüphe gitti. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 21 Ağustos 2020 Paylaş 21 Ağustos 2020 Madem usta beğenildi, nasıl ki kötü ustalar ifşa ediliyorsa iyisi de örnek gösterilsin derim. En azından diğer üyelerin de aklında olur ve lazım olursa faydalanılır. (yurtdışında değilse tabi) Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı 21 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2020 Madem usta beğenildi, nasıl ki kötü ustalar ifşa ediliyorsa iyisi de örnek gösterilsin derim. En azından diğer üyelerin de aklında olur ve lazım olursa faydalanılır. (yurtdışında değilse tabi)Kırşehir’e geldim. Babamın arabada oldu bu sorun. Sanayide her zaman götürdüğü yere gittik. İsmini bilmiyorum ama öğrenir öğrenmez yazarım. Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı 21 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2020 Madem usta beğenildi, nasıl ki kötü ustalar ifşa ediliyorsa iyisi de örnek gösterilsin derim. En azından diğer üyelerin de aklında olur ve lazım olursa faydalanılır. (yurtdışında değilse tabi)Öğrendim adını. Çayır Oto- Kırşehir Yeni Sanayii Ali Güldü Usta 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts