Emre Ceng 19 Ağustos 2020 Paylaş 19 Ağustos 2020 Merhabalar 2018 model Citroen c elysee aracımda turuncu renk motor ikaz ışığı yanıyor Motor arızası sinyali veriyor Enjektör temizlettim hava filtresi mazot filtresi polen filtresi değiştirdim Düzelmedi aracım 38.bin kilometrede 20 aylık bir araç Birçok özel Citroen servise götürdüm sorunu bulamadılar enjektör kirli o yüzden olur dediler enjektör temizleme yapılmasına rağmen düzelmedi. bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir misiniz? Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 19 Ağustos 2020 Paylaş 19 Ağustos 2020 Arıza koduna bakılmalı. Benim düşüncem dpf den olabilir. 20 dakika kadar 3.veya 4. Viteste 3500 devir üzerinde kullanın. Belki açılır. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Ağustos 2020 Paylaş 19 Ağustos 2020 Araç garanti kapsamında olmalı. Yetkiliye niye gitmediniz? 1 Yorum bağlantısı
Emre Ceng 19 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2020 Araçin ikinci sahibiyim bende önce bakımı yetkili serviste yapılmadığı için garanti devam etmiyor Yorum bağlantısı
Emre Ceng 19 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2020 Önder Özcan yazdı: Arıza kodu ne diyor. Motor simgesi turuncu ve yanında anahtar işareti ve motor simgesi içinde ünlem işareti var Aracımın çekişi zayıf Sabah ilk çalıştırıp ilk bir kilometre sürüşümde hoplama yapıyor Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Ağustos 2020 Paylaş 19 Ağustos 2020 Emre bey, gittiğiniz özel servisler arabayı bilgisayara bağlamadılar mı? Motor ışığı yanıyorsa mutlaka ve mutlaka aracın beyninde arıza kodu vardır. O arıza kodu aracın sorununu söyler? Bağlamıyorlar mı bilgisayara? Yorum bağlantısı
Emre Ceng 29 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2020 Citroen Maslak özel serviste sorun çözüldü Arıza kodu hava emme hatası verdi Hava desibetresi ariza yapmış parça değiştirildi sorun çözüldü Parça 900 TL bence bu parça için yüksek fiyat 150 200 TL olmadiydi 39binde bir araç için olumsuz bi durum 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 29 Ağustos 2020 Paylaş 29 Ağustos 2020 Geçmiş olsun. Ben 2013 te 0 km alıp 2019 da sattım. Böyle bir arıza hiç yaşamadım. Ki en çok yaşanan problem debriyaj alt merkezi idi kronik sayılabilecek. Sanırım sizin ekstra bir şanssızlık olmuş. Başka bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Parça fiyatı bize pahalı doğru. Ama dolar üzerinden düşünürseniz 130 dolar ederki normal sayılır. Bizim paramızın değeri düştüğü için durum normal sayılır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts