Serdal Soysal 19 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2020 tüvsüd expertizde fiyatlar nasıl? 420₺ en kapsamlı olanı, sitesinde nelere bakıldığı yazıyor. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 19 Ağustos 2020 Paylaş 19 Ağustos 2020 otorapor var bir de, 400 küsur en ucuzu. Benim aracı satarken otorapor a gösterdi alıcı, güzel baktılar. Ben de alacağım aracı otorapor a mı göstersem diyordum. Tüvsüd daha uygun gibi o zaman Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 19 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2020 otorapor var bir de, 400 küsur en ucuzu. Benim aracı satarken otorapor a gösterdi alıcı, güzel baktılar. Ben de alacağım aracı otorapor a mı göstersem diyordum. Tüvsüd daha uygun gibi o zamanİlk rapor dediğiniz yerden tabiki şube olarak değişiklik gösterir.Ama parçalarım çıkma olduğunu ve şasilerde düzeltme olduğunu anlamamış. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 19 Ağustos 2020 Paylaş 19 Ağustos 2020 Serdal Soysal yazdı: İlk rapor dediğiniz yerden tabiki şube olarak değişiklik gösterir. Ama parçalarım çıkma olduğunu ve şasilerde düzeltme olduğunu anlamamış. Parça neyse de şasiyi nasıl anlamaz Benim dediğim şaşmazda olan otorapor, bana iyi gibi gelmişti, değişeni boyananı arızalıyı sorunları bulmuşlardı Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 19 Ağustos 2020 Paylaş 19 Ağustos 2020 tüv süd ve diğerleri de hava yastığı kontrolü yapmıyor sanırım. Sadece elektronik kontrol yapılıyor gibi gözükmekte. Onu ben de yaparım ama kandırmaca aldatmaca var mı neden bakılmıyor. Anlaması zor mu? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Ağustos 2020 Paylaş 19 Ağustos 2020 Bu gün eşimin arabasını sattım. alıcı tanıdıktı ama Ankara Şaşmaz da bir özel servise gösterdiler. On numara iş yapıyorlar, ekspertiz değil ama elemanlar canavar. Gümüş oto diye biryer. Rapor lazım değilse bence gidilir. Burada kalsın not olarak. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ağustos 2020 Paylaş 19 Ağustos 2020 Murat Sürücü yazdı: tüv süd ve diğerleri de hava yastığı kontrolü yapmıyor sanırım. Sadece elektronik kontrol yapılıyor gibi gözükmekte. Onu ben de yaparım ama kandırmaca aldatmaca var mı neden bakılmıyor. Anlaması zor mu? torpido sonradan kaplanmış ise anlaşılır 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 19 Ağustos 2020 Paylaş 19 Ağustos 2020 torpido sonradan kaplanmış ise anlaşılırYan ve perdeler için işlem daha basittir diye düşünüyorum, doğru mu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ağustos 2020 Paylaş 21 Ağustos 2020 Murat Sürücü yazdı: Çağlar Bayur yazdı: torpido sonradan kaplanmış ise anlaşılır Yan ve perdeler için işlem daha basittir diye düşünüyorum, doğru mu torpido dah akolay yan trimler patlamıyor/yıryılmıyor zaten 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 31 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2020 Hamd olsun aradığımı buldum arkadaşlar,2012 model Citroen C5 Confort 1.6 e-HDİ 112bg 165k kmde manuel Beyaz renk aracımı geçen hafta aldım.Mehmet abi de sigorta Kasko işlerini halletti sağolsun. Fransızları bildiğim için gönül rahatlığıyla aldım.100k binin üzerinde para versemde değdi diye düşünüyorum.Daha iyilerinin sizlerin olması dileğimle. 8 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 31 Ağustos 2020 Paylaş 31 Ağustos 2020 Hayırlı uğurlu olsun, özellikle araba alırken içine sinecek insanın. Daha sonra ne yapsan olmuyor. Ağız tadıyla, kazasız belasız kullanırsınız inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 31 Ağustos 2020 Paylaş 31 Ağustos 2020 valla piyasasından 3 4 fazla vermek gerekebiliyor düzgün olsun isteyince tam içe sinen hayırlı uğurlu olsun 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 31 Ağustos 2020 Paylaş 31 Ağustos 2020 Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ağustos 2020 Paylaş 31 Ağustos 2020 Serdal Soysal yazdı: Hamd olsun aradığımı buldum arkadaşlar, 2012 model Citroen C5 Confort 1.6 e-HDİ 112bg 165k kmde manuel Beyaz renk aracımı geçen hafta aldım. Mehmet abi de sigorta Kasko işlerini halletti sağolsun. . Ben çok beğendim valla C5'i İnşallah sen de memnun kalırsın.. 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 31 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2020 Ben çok beğendim valla C5'i İnşallah sen de memnun kalırsın.. Abi bir haftalık izlenimim tatminkar, gerçi sadece işe gidip geldim ama 1600kg bir araç seri ve yakıt cimrisi.Hemen hemen aynı güzergah sayılır eski aracım linea 1.6 multijet emotion plus dan az yakıyor. [emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ağustos 2020 Paylaş 31 Ağustos 2020 Serdal Soysal yazdı: aracımı geçen hafta aldım. son anda tam zamanı idi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 31 Ağustos 2020 Paylaş 31 Ağustos 2020 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts