Murat Kaynar 17 Ağustos 2020 Paylaş 17 Ağustos 2020 Merhabalar, Aranıza yeni katıldım, herkese iyi sohbetler diliyorum. Focus 2 HB 1.6tdci 110 bg aracımın motorundan gelen, “çıt çıt” sesi sorununu yaşayanınız var mı acaba? Başka araçlarda bunu yaşayan olmuş ama bire bir bu sesi yaşayıp çözüm bulabilen oldu mu? V kayışını sökerek çalıştırdığımda ses devam ediyor, sizlerin düşüncelerini merak ediyorum. Ses kaput kapalıyken yok denecek kadar az duyuluyor. Herkese teşekkürler Yorum bağlantısı
Koray Demir 17 Ağustos 2020 Paylaş 17 Ağustos 2020 Telefondan çok anlaşılmıyor. Gergi bilyasından geliyor gibi. Yorum bağlantısı
Murat Kaynar 17 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2020 Telefondan çok anlaşılmıyor. Gergi bilyasından geliyor gibi.V kayışını sökerek çalıştırdım ama, Klima kompresörü, şarj dinamosu ve gergi bilyası devre dışı kalmış oldu yine de ses vardıTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Ağustos 2020 Paylaş 17 Ağustos 2020 Bir ses geldiği aşikar. Enjektör olabilir mi acaba? Ustanızın görüşü nedir? Yorum bağlantısı
Murat Kaynar 17 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2020 Eksantrik zincirinden geliyor olabilir dedi, zamanı geldiği için yarın triger setini değiştireceğim, kesin bir şey elde edebilirsek bilgi veririmTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 17 Ağustos 2020 Paylaş 17 Ağustos 2020 Egzantrik zinciri triger değişirken görünmüyor. Benzer bir ses bende de var bu kadar sert olmasada. Muhtemelen egzantrik zinciri yada iticiler, onlar da kapak sökülmeden görünmüyor. Yorum bağlantısı
Murat Kaynar 17 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2020 Egzantrik zinciri triger değişirken görünmüyor. Benzer bir ses bende de var bu kadar sert olmasada. Muhtemelen egzantrik zinciri yada iticiler, onlar da kapak sökülmeden görünmüyor.Teşekkürler bilgi içinTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 17 Ağustos 2020 Paylaş 17 Ağustos 2020 selam.Foruma hosgeldiniz. İmzanızı kapatırmısınız. Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 17 Ağustos 2020 Paylaş 17 Ağustos 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Egzantrik zinciri triger değişirken görünmüyor. Benzer bir ses bende de var bu kadar sert olmasada. Muhtemelen egzantrik zinciri yada iticiler, onlar da kapak sökülmeden görünmüyor. Egzantrik zinciri ve triger? İkisi birbirinin alternatifi değil mi? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 17 Ağustos 2020 Paylaş 17 Ağustos 2020 (düzenlendi) Çoğu motorda öyle ama bu motorda krank ve bir egzantrik triger ile bağlı, iki egzantrik zincir ile birbirine bağlı. Ekleme: egzantrik zinciri bir karış birşey bu motorda. Sağdakine triger bağlanıyor kasnak ile. 17 Ağustos 2020 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 17 Ağustos 2020 Paylaş 17 Ağustos 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Çoğu motorda öyle ama bu motorda krank ve bir egzantrik triger ile bağlı, iki egzantrik zincir ile birbirine bağlı. Ekleme: egzantrik zinciri bir karış birşey bu motorda. Sağdakine triger bağlanıyor kasnak ile. Teşekkürler açıklayıcı bilgi için. 1 Yorum bağlantısı
Murat Kaynar 18 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2020 Triger seti + devirdaim değişti, seste değişiklik yok, zincir sesi olduğunu düşünüyoruz, böyle binmeye devam, teşekkürler herkese Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 18 Ağustos 2020 Paylaş 18 Ağustos 2020 Keşke zinciri de değiştirseydiniz, 280 binlerde kopan duymuştum, sizin km kaç bilmiyorum ama benim 180 binde triger değişirken usta "ses gelince değişiriz zincir sesi belli eder" demişti. Triger kopmuş gibi hasar verir Allah korusun, 350 lira işçilik triger üstüne fazla binmezdi sanki. Yorum bağlantısı
Murat Kaynar 18 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2020 Keşke zinciri de değiştirseydiniz, 280 binlerde kopan duymuştum, sizin km kaç bilmiyorum ama benim 180 binde triger değişirken usta "ses gelince değişiriz zincir sesi belli eder" demişti. Triger kopmuş gibi hasar verir Allah korusun, 350 lira işçilik triger üstüne fazla binmezdi sanki.Zincir değişimi için motor üst kapağının açılması gerekiyor, açmışken subaplar da değişebilir dedi, conta vs derken masraf fazla olacaktı, sesin çoğalmasını bekleyeceğim, umarım çoğalmaz[emoji4] Yorum bağlantısı
Recommended Posts