Aydın Akdeniz 17 Mart 2022 Yazar Paylaş 17 Mart 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: acaip moda. mevcut rengin özelliği çok bakım istemesi, ama güzel mavi tonlarına bakıyordum dediğin gibi temiz tutmak gerekiyor. nardo griye döndüm. piyasada fazla olmayan renk. ruhsatta gri yazıyor zaten evrak derdimde olmayacak. 17 Mart 2022 tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 17 Mart 2022 Yazar Paylaş 17 Mart 2022 jantlarda boyanacak , uygun renk bulamadım . krom istemiyorum parlak siyahta kararsızım. gun metal düşünüyorum . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mart 2022 Paylaş 17 Mart 2022 folyo fiyaları ne olmuş? 10-12 bin civarı mı kaplama? Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 17 Mart 2022 Yazar Paylaş 17 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: folyo fiyaları ne olmuş? 10-12 bin civarı mı kaplama? abi ankaradaki meşhur kaplamacıyı aradım 20bin dedi + araçta güneş yanığı varsa boyat getir dedi burda 1 firmayla görüştüm sadece kaplama için 10 bin istedi işi yapacak firma kaplama+jantlar+kromlu cam rüzgarlıkları+cam filmleri+farlar elden geçecek toplam 11500 demişti 10000 'e anlaştık. avm içinde bayilikle çalışan bir firma . asıl amacı kendi tanıtımını yapmak olduğu için esnek davrandı. renk konusunda düşüncen nedir abi nardo gri altına jantlar nasıl olabilir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mart 2022 Paylaş 17 Mart 2022 Aydın Akdeniz yazdı: nardo gri altına jantlar nasıl olabilir? zevk işi, jantın açık renkli olması nı severim, ancak nardo gri iddailı bir yapım onda basit kaçar, bronz olabilir mesela. sarıya kaçan bornz, kırmızıya değil. zira grinin içinde sarı vardır 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 18 Mart 2022 Paylaş 18 Mart 2022 Orjinal nardo gri. Çok güzel. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-turkiye-de-tek-sifir-ayarinda-orjinal-chevrolet-lacetti-1007798890/detay 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart 2022 Paylaş 18 Mart 2022 Aydın Sert yazdı: Orjinal nardo gri. Çok güzel. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-turkiye-de-tek-sifir-ayarinda-orjinal-chevrolet-lacetti-1007798890/detay showroomdlarda en son satılan renk idi sıfır iken hatta garajda bekler çıkarmazlrdı bile müşteriye Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Mart 2022 Paylaş 18 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: zevk işi, jantın açık renkli olması nı severim, ancak nardo gri iddailı bir yapım onda basit kaçar, bronz olabilir mesela. sarıya kaçan bornz, kırmızıya değil. zira grinin içinde sarı vardır Abi, eski Mondeo' daki jantlar çok mu boğar. Gun metal, kenarlar ve göbek parlak krom. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart 2022 Paylaş 18 Mart 2022 Tamer Topaç yazdı: Abi, eski Mondeo' daki jantlar çok mu boğar. Gun metal, kenarlar ve göbek parlak krom. nardo gride olmaz bu renk , jantın rengi arabaya tezat olursa güzel oluyor 3 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 18 Mart 2022 Yazar Paylaş 18 Mart 2022 kaplamayı yapınca belli olacak bakalım . jant beni arada bırakacak gibi Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 19 Mart 2022 Yazar Paylaş 19 Mart 2022 (düzenlendi) siyah jant bu renge ve kasaya yakışmış. kaliper kapağıyla detay yapınca güzel olacak 19 Mart 2022 tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Nisan 2022 Paylaş 26 Nisan 2022 Tamer Topaç yazdı: Abi, eski Mondeo' daki jantlar çok mu boğar. Gun metal, kenarlar ve göbek parlak krom. Aşık olduğum jant bu. Focus'um varken hep bu jantın hayalini kurardım ben. Aydın Bey araç çok güzel olmuş maşallah. 2 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 26 Nisan 2022 Paylaş 26 Nisan 2022 Abi sana bir jant lazım artık. Maşallah 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 26 Nisan 2022 Yazar Paylaş 26 Nisan 2022 Zafer Bakar yazdı: Abi sana bir jant lazım artık. Maşallah jantlar boyadayken bir kaç gün 18 inç kullandım. ne araba hızlanıyor ne duruyor focusun yuvarlak desenli jantlarını seviyorum yakışabilir Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 26 Nisan 2022 Paylaş 26 Nisan 2022 Aydın Akdeniz yazdı: jantlar boyadayken bir kaç gün 18 inç kullandım. ne araba hızlanıyor ne duruyor focusun yuvarlak desenli jantlarını seviyorum yakışabilir Bentley 17 veya 18 güzel olabilir ama çok pahalilar yav Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 Emre Şimşek yazdı: Aşık olduğum jant bu. Focus'um varken hep bu jantın hayalini kurardım ben. Aydın Bey araç çok güzel olmuş maşallah. Bunlar 18'' di. gun metal, kenar çerçeveler ve Ford amblem parlaktı . 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 28 Nisan 2022 Yazar Paylaş 28 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: nardo gri? evet abi ama eski renkle aynı ton gibi duruyo Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Nisan 2022 Paylaş 28 Nisan 2022 Aydın Akdeniz yazdı: evet abi ama eski renkle aynı ton gibi duruyo gri zaten zor renktir içinde yeşil ve kahverengi var, nardo olan kahveye daha yakın olmalı idi bu folyonun markası ve kodu var mı sizde? Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 29 Nisan 2022 Yazar Paylaş 29 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: gri zaten zor renktir içinde yeşil ve kahverengi var, nardo olan kahveye daha yakın olmalı idi bu folyonun markası ve kodu var mı sizde? etketlerinde nardo gri yazıyordu ama markayı hatırlayamadım. folyomu boyamı dersen seneye komple boyatırım. arabaya su tutmaya çekiniyorum Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: folyo söküldü mü Duruyo abi. İsiktan farkli gozukuyor surekli 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts