Mehmet Göktürk 6 Aralık 2024 Paylaş 6 Aralık 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Ali Darbaz tamam işte bu tasarım P1+P2 mimarisi. karmaşık kısmı çift kavrama şanzımanı. onun yerine P1+P3 yapsalardı çift kavrama olmayacaktı. son derece basit olacaktı. ama avrupalı illa oraya vites kutusu koyacak. yapamıyor vitessiz hoca da bence detaylı bakmadı bu sisteme. o yüzden karmaşık diyor. p1+p3 mimarisine teknik olarak bakmasını isterim Alicim bunları ben ansiklopedi kısmına bile yazdım kaç senedir bildiğimiz şeyler. P1 P2 diye harf koyunca yeni birşey mi bulmuşlar? karmaşık çünkü elektrikli arabaya benzin motoru koymuşlar. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Aralık 2024 Yazar Paylaş 6 Aralık 2024 Daha ortada prius yokken bende Alman Panzerjager Ferdinand tankının hybrid sistemini incelerdim. Aslın İlk hybrid makineler Ubootlardı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Aralık 2024 Paylaş 6 Aralık 2024 Ali Darbaz yazdı: Daha ortada prius yokken bende Alman Panzerjager Ferdinand tankının hybrid sistemini incelerdim. Aslın İlk hybrid makineler Ubootlardı. tebrikler. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Aralık 2024 Paylaş 6 Aralık 2024 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Dsg yağlı kavrama ise sorun olmaz bence. genelde kuru koyarlar. psa kuru koymuş son hibritine Mehmet Göktürk yazdı: tebrikler. daha da eskidir. porsche bile ilk arabasını seri hibrit üretti 1901'de. adı bile var. mixte 6 Aralık 2024 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık 2024 Paylaş 7 Aralık 2024 Ali Darbaz yazdı: Aslın İlk hybrid makineler Ubootlardı. yakıtı jeneratörde kullanıp akü yü doldurunca hybrit mi oluyor? zor zamanlardan geçiyoruz anlaşıldı, o 4 kapılı coupe bmw yüzünden oldu bunlar 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Aralık 2024 Paylaş 7 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: yakıtı jeneratörde kullanıp akü yü doldurunca hybrit mi oluyor? yok. E power’ı hibrit diye tanıttılar. Halbuki camiada ona menzil uzatıcı sistem diyorlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık 2024 Paylaş 7 Aralık 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yok. E power’ı hibrit diye tanıttılar. Halbuki camiada ona menzil uzatıcı sistem diyorlar o yanlış mevzuat düzeltildi hybrit olarak resmen tescillendi vergi tarafında. %10 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Aralık 2024 Paylaş 7 Aralık 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yok. E power’ı hibrit diye tanıttılar. Halbuki camiada ona menzil uzatıcı sistem diyorlar seri hibrit. tanımı bu. ancak reklamlarda kendi kendini şarj ediyor diye bi tutuma girdiler kafa karıştı vatandaşta. Menzil uzatıcı sistemlerde 20kwh felan akü oluyor. en az. Jeep patriot yapmıştı. https://www.autoblog.com/news/detroit-2009-jeep-patriot-extended-range-vehicle-appears-in-d-t keza bmw i3 ilk versiyon. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık 2024 Paylaş 7 Aralık 2024 Mehmet Göktürk yazdı: kafa karıştı vatandaşta. bayilerde de karışmış, yanlış fatura kesmişler ..... itiraz ile ödenen fazla vergiyi geri almış bir vatandaş 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Aralık 2024 Paylaş 7 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: bayilerde de karışmış, yanlış fatura kesmişler ..... itiraz ile ödenen fazla vergiyi geri almış bir vatandaş onuda tamire vermiştir sıkıntı yok Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Aralık 2024 Paylaş 8 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: bayilerde de karışmış, yanlış fatura kesmişler ..... itiraz ile ödenen fazla vergiyi geri almış bir vatandaş Anlamadım o işi. Uydurma gibi duruyor. Adam iki fatura göstermiş öncesi sonrası diye. İkisi de farklı araca aitti. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Aralık 2024 Paylaş 8 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: biri vergi iadesi olması lazım ben iki farura gördüm başka da görmedim. Varsa alalım. Ki zaten böyle bi hata olsaydı kaç kişi uyanırdı. Detay yok nedense Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Aralık 2024 Paylaş 8 Aralık 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ki zaten böyle bi hata olsaydı kaç kişi uyanırdı. bir öok örnekte yaşanmışlıklar olduğu gibi, kişisel başvuru ile işlemler başlar, genel bir yaptırım gelmez vergi iadesinde Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Aralık 2024 Paylaş 21 Aralık 2024 (düzenlendi) Reno avrupada en sağlam elektrikli altyapıyı sessizce kuran firmalardan bence, fakat çaktırmadan fişli kibrit içinde, pilde ve elektrikli arabadada oldğu gibi Çinle beraber geliştirme yapmışlar ve PHEV lerde ve tam içten yanmalılardada kullanılabilecek şanzıman geliştirmişler, ilginçmiş, yapısını merak ettim. Debriyajsız kavramasız DB49 470 nm. 35kW 15 vites https://www.horse.cars/newsroom/horse-begins-production-of-new-db49-transmission-in-seville-plant/ 21 Aralık 2024 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Aralık 2024 Paylaş 21 Aralık 2024 düdüklü tencereye benziyor, yoksa barbakü mü 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Aralık 2024 Paylaş 21 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: düdüklü tencereye benziyor, yoksa barbakü mü MG HS PHEV tam gaz hızlanırken bi ara uyduyla bağlantısı kopar gibi oluyor motora doğru yağ koyamayan toplum phev nasıl kullanacak merak ediyorum. İlk izlenimler kötü. Uzun yola giden önce pili bitiriyor. Sonra bu araba neden bağırıyor diyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Aralık 2024 Paylaş 21 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: düdüklü tencereye benziyor, yoksa barbakü mü barbekü bence, neyse önemli değil, yakında zaten tarih olacaklar, tam benzinli ve tam ektriklilere devam 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts