Çağlar Bayur 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: 2CV ile.. yumurta gibiyim, Almanyada hurdadan susturucu ç.Aldık, 2cv yı krikoya kaldırıp egzosu kelepçe ile takmıştık, borusu yanda Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Çağlar Bayur yazdı: yumurta gibiyim, Almanyada hurdadan susturucu ç.Aldık, 2cv yı krikoya kaldırıp egzosu kelepçe ile takmıştık, borusu yanda Foto görmeden inanmam ayak diriyorum. İlla vardır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: Foto görmeden inanmam ayak diriyorum. İlla vardır. kondüktorler zımba ile bilet deliyordu o yıllarda, arka bahçede dinazor beslerdik, kartondan kullan at foto makinaları vardı, tencere kapağına elbise askısı kaynatır anten yapardık siyah beyaz tv için Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: İstanbul’dan ankaraya minimum 140 ile gidip daha az yakan d suv söyler misin? Daha azını yakarım, anektarını alırım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Tamer Topaç yazdı: Daha azını yakarım, anektarını alırım Byd’nin anahtarı mı? Tamam Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: Byd U8 istiyorum ben. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Çağlar Bayur yazdı: Paris te olsam araba ile olan ilgim sadce kaldırımda görmek olurdum Kaldırımda arabanın ne işi var? Dönecem ben yaw, kalıcı olmak gibi niyetim yok hiç olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Mertol Kip yazdı: Kaldırımda arabanın ne işi var? Dönecem ben yaw, kalıcı olmak gibi niyetim yok hiç olmadı. "ben paristeykene" diye bi sohbet toplantısı yapalım biz dinleyelim sen anlat hocam. Projektör ayarlarım slayt varsa.. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Proje bitsin dönerim. Ben hayatımın balkonda oturup elimde bira salıncakta sallanırken aylaklık yaptığım dönemine geçmek istiyorum. Mehmet Göktürk yazdı: "ben paristeykene" diye bi sohbet toplantısı yapalım biz dinleyelim sen anlat hocam. Projektör ayarlarım slayt varsa.. 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: "ben paristeykene" diye bi sohbet toplantısı yapalım biz dinleyelim sen anlat hocam. Projektör ayarlarım slayt varsa.. Amarıga değil miydi o Hocam? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Mertol Kip yazdı: Kaldırımda arabanın ne işi var? Dönecem ben yaw, kalıcı olmak gibi niyetim yok hiç olmadı. ben şanzelizede kaldırımda yürürken park etmiş arabaları izlemek olurdu ; arabaya olan en yakın anım demek istemiştim, latte kaçtı genzime kısa yazmışım müsyöğ... fransızca öğrenme isteğim depreşti Mehmet Göktürk yazdı: slayt varsa.. hocam 1000 slaytım var bunları jpeg yapmak için cihaz tasarlasam mı? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Çağlar Bayur yazdı: ben şanzelizede kaldırımda yürürken park etmiş arabaları izlemek olurdu ; arabaya olan en yakın anım demek istemiştim, latte kaçtı genzime kısa yazmışım müsyöğ... fransızca öğrenme isteğim depreşti Çağlar abi herkes manhettın sevdasına düştü bari sen etme 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Çağlar Bayur yazdı: ben şanzelizede kaldırımda yürürken park etmiş arabaları izlemek olurdu Şanzelize de yolun kenarında park edemezsin. Gel fuar falan diyelim biz ona. Yorum bağlantısı
Cem Işık 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Mertol Kip yazdı: Proje bitsin dönerim. Ben hayatımın balkonda oturup elimde bira salıncakta sallanırken aylaklık yaptığım dönemine geçmek istiyorum. Abi yanında yer aç, ben de o döneme hasret duyuyorum:) 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Cem Işık yazdı: Abi yanında yer aç, ben de o döneme hasret duyuyorum:) Ortam hazır, balkon geniş, her zaman beklerim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Mertol Kip yazdı: Şanzelize de yolun kenarında park edemezsin. Gel fuar falan diyelim biz ona. cehalet işte bizimki, bizi gezdir mertol pariste Mertol Kip yazdı: Ortam hazır, balkon geniş, her zaman beklerim. yüzyılın daveti budur Alpay Sumer yazdı: Çağlar abi herkes manhettın sevdasına düştü bari sen etme sevmiom ben orayı, çok soğuk çok lacivert. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Aralık Yazar Paylaş 6 Aralık Ahanda buldum yaşlı alman amcayı. Buda otoban sürüşü Buda Bwm Testi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Tamer Topaç yazdı: Amarıga değil miydi o Hocam? Mertol yapıcek Çağlar Bayur yazdı: ben şanzelizede kaldırımda yürürken park etmiş arabaları izlemek olurdu ; arabaya olan en yakın anım demek istemiştim, latte kaçtı genzime kısa yazmışım müsyöğ... fransızca öğrenme isteğim depreşti hocam 1000 slaytım var bunları jpeg yapmak için cihaz tasarlasam mı? Var makinesi. Slaytlar çerçeveliyse. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Aralık Yazar Paylaş 6 Aralık (düzenlendi) @Tansu Kalafatoğlu Bu sistem çok güzel https://procarmanuals.com/wp-content/uploads/pdfs/ssp/SSP-627_Audi-A3-Sportback-e-tron-Type-8V.pdf 6 Aralık tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: Var makinesi. Slaytlar çerçeveliyse. tüh bizim prototip i boşuna çalışmışız Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Ali Darbaz yazdı: @Tansu Kalafatoğlu Bu sistem çok güzel https://procarmanuals.com/pdf-online-vag-ssp-627-audi-a3-sportback-e-tron-type-8v/ Çok karmaşık çook Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Aralık Yazar Paylaş 6 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: Çok karmaşık çook Abi linki düzeltmiştim Pdf olarak açılıyor https://procarmanuals.com/wp-content/uploads/pdfs/ssp/SSP-627_Audi-A3-Sportback-e-tron-Type-8V.pdf Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Ali Darbaz yazdı: Abi linki düzeltmiştim Pdf olarak açılıyor https://procarmanuals.com/wp-content/uploads/pdfs/ssp/SSP-627_Audi-A3-Sportback-e-tron-Type-8V.pdf Araç karmaşık Alicim 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: Araç karmaşık Alicim @Ali Darbaz tamam işte bu tasarım P1+P2 mimarisi. karmaşık kısmı çift kavrama şanzımanı. onun yerine P1+P3 yapsalardı çift kavrama olmayacaktı. son derece basit olacaktı. ama avrupalı illa oraya vites kutusu koyacak. yapamıyor vitessiz hoca da bence detaylı bakmadı bu sisteme. o yüzden karmaşık diyor. p1+p3 mimarisine teknik olarak bakmasını isterim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Aralık Yazar Paylaş 6 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Ali Darbaz tamam işte bu tasarım P1+P2 mimarisi. karmaşık kısmı çift kavrama şanzımanı. onun yerine P1+P3 yapsalardı çift kavrama olmayacaktı. son derece basit olacaktı. ama avrupalı illa oraya vites kutusu koyacak. yapamıyor vitessiz hoca da bence detaylı bakmadı bu sisteme. o yüzden karmaşık diyor. p1+p3 mimarisine teknik olarak bakmasını isterim Dsg yağlı kavrama ise sorun olmaz bence. Yorum bağlantısı
Recommended Posts