Çağatay Kılınç 10 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2020 Metin Uzunoğlu yazdı: Allah hayırlı etsin. Kazasız, belasız ve cezasız sürüşler dilerim. test ettiğim bir araç gaza yüklenince 25 lt/100km görebilen bir kapasitesi var. Puma ile kıyaslamak adil değil bu B segmenti puma ise B+ gibi hatta bazı eski kasa c suv gibi duruyor. Teşekkür ederim Metin bey . Kalkışlarda atik kalkayım derseniz 60 70 lt ler de çıkıyor :)nazik dürüşte çok can yakacak bi araç değil gibi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Ağustos 2020 Paylaş 10 Ağustos 2020 (düzenlendi) güzel araba canım ecosport, puma olayına şu yüzden girdim, gelecek araçlar içinde bu ikisi vardı, bunlarla ilgilendiğim için banada bunları anlattılar, yoksa farklı araçlar bunlar, kıyaslamak adil olmaz pek, bu arada fiestada güzel, en dolusu bu segmentteki araçların hepsinden iyi zaten de desi var işte, pahalı namıssızlar.... ecosport fiyat olarak cazip ama... 10 Ağustos 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ağustos 2020 Paylaş 10 Ağustos 2020 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Ama 1.0 ecoboost motor sabıkası gerçekten ciddi düzeyde bir motor. Dikkatli kullanın. Nasıl kullanılması gerekiyorsa o şartları sağlayın. 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 10 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Ama 1.0 ecoboost motor sabıkası gerçekten ciddi düzeyde bir motor. Dikkatli kullanın. Nasıl kullanılması gerekiyorsa o şartları sağlayın. 1.6 ecoboostlarla ilgili soğutma sistemi sıkıntılarını biliyorum ama 1.0 la ilgili pek karşılaşmadım bildikleriniz nedir dikkat etmem gereken nelerdir ? Zetec ve Tdci konusunda elim yatkın ama ecoboost ilk kez kullanmaya başladım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ağustos 2020 Paylaş 10 Ağustos 2020 Çağatay Kılınç yazdı: 1.6 ecoboostlarla ilgili soğutma sistemi sıkıntılarını biliyorum ama 1.0 la ilgili pek karşılaşmadım bildikleriniz nedir dikkat etmem gereken nelerdir ? Zetec ve Tdci konusunda elim yatkın ama ecoboost ilk kez kullanmaya başladım. Ben de bilmiyorum. Şikayet varda 1.0 şikayeti epey var https://www.sikayetvar.com/ecoboost Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 10 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben de bilmiyorum. Şikayet varda 1.0 şikayeti epey var https://www.sikayetvar.com/ecoboost Evet 1.0 da da olan gördüm. Bayideki satış temsilcisi tanıdıktı özellikle sordum 1.0la ilgili olumsuz bir geri dönüş hiç olmadı dedi. Umuyorum ki Ford bu hararet sıkıntısını yeni modellerde gidermiştir . 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 @Çağatay Kılınç, hocam araçtan memnun musunuz, güncel olarak yorumunuzu alabilir miyiz? Sıkıntı çıkardı mı hiç? Konuyu hortlatmış oldum biraz ama... Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 28 Ocak 2022 Yazar Paylaş 28 Ocak 2022 Bekir bey 18 aydır kullanıyorum. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım hiç. Genel olarak yakıt tüketiminden ve bagaj kapısından şikayet ediliyor ama ben dezavantajını görmedim. Şöyle ki 1.5 benzinli Corolla ile aynı yakıyor şehir içi. Bagaj kapısının da avantajlarını çok gördüm. Yol tutuş ve görüş açıları gayet iyi. Çarpışma önleme yardımcısı var birkaç kere müdahalede bulundu bu da artısı. Tabi şehir içi park sıkıntısı fazla uzun olmadığı için pek yaşanmıyor. Ara hızlanmaları atik ve vites oldukça kararlı işliyor. Yol ve rüzgar sesi ise 120den sonra kaymak asfalt değilse biraz duyulmaya başlıyor. Uzun yolda tüketim 110 120 bandından sonra epey artıyor 7lerde. Bagaj hacmi 356 lt. Ben eşim ve küçük kızımın eşyalarını tatil için yeterince alıyor. Malzeme kalitesi b SUV için kabulebilir durumda. Araç içi tavan yüksekliğinden epey ferah daraltmıyor insanı. B sınıfı ama b ile c segmen arası bir durum diyebilirim. Gelelim eksi yönlerine. Dediğim gibi şehir içi küçük bir yerdeyseniz dur kalk ve ışık çoksa yakıt üzebilir. Araç ağır bir araç. Sınıfındaki rakiplerinden daha ağır ve tok. 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Çağatay Kılınç yazdı: Bekir bey 18 aydır kullanıyorum. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım hiç. Genel olarak yakıt tüketiminden ve bagaj kapısından şikayet ediliyor ama ben dezavantajını görmedim. Şöyle ki 1.5 benzinli Corolla ile aynı yakıyor şehir içi. Bagaj kapısının da avantajlarını çok gördüm. Yol tutuş ve görüş açıları gayet iyi. Çarpışma önleme yardımcısı var birkaç kere müdahalede bulundu bu da artısı. Tabi şehir içi park sıkıntısı fazla uzun olmadığı için pek yaşanmıyor. Ara hızlanmaları atik ve vites oldukça kararlı işliyor. Yol ve rüzgar sesi ise 120den sonra kaymak asfalt değilse biraz duyulmaya başlıyor. Uzun yolda tüketim 110 120 bandından sonra epey artıyor 7lerde. Bagaj hacmi 356 lt. Ben eşim ve küçük kızımın eşyalarını tatil için yeterince alıyor. Malzeme kalitesi b SUV için kabulebilir durumda. Araç içi tavan yüksekliğinden epey ferah daraltmıyor insanı. B sınıfı ama b ile c segmen arası bir durum diyebilirim. Gelelim eksi yönlerine. Dediğim gibi şehir içi küçük bir yerdeyseniz dur kalk ve ışık çoksa yakıt üzebilir. Araç ağır bir araç. Sınıfındaki rakiplerinden daha ağır ve tok. Kullandıkça kalitesini görürsünüz. Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 28 Ocak 2022 Yazar Paylaş 28 Ocak 2022 Evren Erakçora yazdı: Kullandıkça kalitesini görürsünüz. Ne anlamda evren bey iyi mi kötü mü? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Çağatay Kılınç yazdı: Ne anlamda evren bey iyi mi kötü mü? Ben de fiesta kullanıyorum, sağlam ve kaliteli demek istedim. 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 28 Ocak 2022 Yazar Paylaş 28 Ocak 2022 Evren Erakçora yazdı: Ben de fiesta kullanıyorum, sağlam ve kaliteli demek istedim. Önceki aracım da firstaydı 1.5 dizel kullandım. Kayınbabama sattım bunu alınca katılıyorum 👍 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 1.0 motorlarda bazı şikayetler vardı ama 2020 modelde hatalar düzeltilmiştir diye tahmin diyorum. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Adana da koyu renk araçlar daha mı ucuz oluyor? Ne zaman gitsem renkler dikkatimi çekiyor, koyu renk çok az. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Erhan Doruk yazdı: Adana da koyu renk araçlar daha mı ucuz oluyor? Ne zaman gitsem renkler dikkatimi çekiyor, koyu renk çok az. Tenle aynı renk olmasın diye olabilir 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Çağatay Kılınç yazdı: Bekir bey 18 aydır kullanıyorum. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım hiç. Genel olarak yakıt tüketiminden ve bagaj kapısından şikayet ediliyor ama ben dezavantajını görmedim. Şöyle ki 1.5 benzinli Corolla ile aynı yakıyor şehir içi. Bagaj kapısının da avantajlarını çok gördüm. Yol tutuş ve görüş açıları gayet iyi. Çarpışma önleme yardımcısı var birkaç kere müdahalede bulundu bu da artısı. Tabi şehir içi park sıkıntısı fazla uzun olmadığı için pek yaşanmıyor. Ara hızlanmaları atik ve vites oldukça kararlı işliyor. Yol ve rüzgar sesi ise 120den sonra kaymak asfalt değilse biraz duyulmaya başlıyor. Uzun yolda tüketim 110 120 bandından sonra epey artıyor 7lerde. Bagaj hacmi 356 lt. Ben eşim ve küçük kızımın eşyalarını tatil için yeterince alıyor. Malzeme kalitesi b SUV için kabulebilir durumda. Araç içi tavan yüksekliğinden epey ferah daraltmıyor insanı. B sınıfı ama b ile c segmen arası bir durum diyebilirim. Gelelim eksi yönlerine. Dediğim gibi şehir içi küçük bir yerdeyseniz dur kalk ve ışık çoksa yakıt üzebilir. Araç ağır bir araç. Sınıfındaki rakiplerinden daha ağır ve tok. Çok teşekkür ederim detaylı izâhat için. Bagaj kapağının bu şekilde açıldığını bilmiyordum, az önce siz söyleyince baktım. Hayrını görün, Allah kaza belâ vermesin. Erhan Doruk yazdı: Adana da koyu renk araçlar daha mı ucuz oluyor? Ne zaman gitsem renkler dikkatimi çekiyor, koyu renk çok az. Sıfır araçlarda böyle bir ucuzluk mevzusu yok da, ikinci el alınırken beyaz skalası tercih ediliyor çoğunlukla. Sıcaklığı klimayla çözseniz bile, güneş yanığı riski artıyor bu kez. 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 28 Ocak 2022 Yazar Paylaş 28 Ocak 2022 Evren Erakçora yazdı: 1.0 motorlarda bazı şikayetler vardı ama 2020 modelde hatalar düzeltilmiştir diye tahmin diyorum. Hortum mevzusu çözülmüş gibi duruyor. Henüz bunla ilgili şikayet duymadım. Erhan Doruk yazdı: Adana da koyu renk araçlar daha mı ucuz oluyor? Ne zaman gitsem renkler dikkatimi çekiyor, koyu renk çok az. Adanamın güzel güneşi cayır cayır etkilemez mi 😀işin kötü yanı memleket adana işimiz Urfa heryer sıcak. Bekir Çelik yazdı: Çok teşekkür ederim detaylı izâhat için. Bagaj kapağının bu şekilde açıldığını bilmiyordum, az önce siz söyleyince baktım. Hayrını görün, Allah kaza belâ vermesin. Sıfır araçlarda böyle bir ucuzluk mevzusu yok da, ikinci el alınırken beyaz skalası tercih ediliyor çoğunlukla. Sıcaklığı klimayla çözseniz bile, güneş yanığı riski artıyor bu kez. Esasen ben beyaz için gittim ama manyetk gri vardı. İyiki de bu renk olmuş bu araca daha iyi gidiyor. Bekir Çelik yazdı: Hayrını görün, Allah kaza belâ vermesin. Amin daha iyileri sizlerin olsun teşekkürler. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts