Doğan Arşiray 9 Ağustos 2020 Paylaş 9 Ağustos 2020 allah rahmet eğlesin. 4 teker iyidir. mümkünse büyük bir 4 teker. Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Ağustos 2020 Paylaş 9 Ağustos 2020 Fatih Sarıkaya yazdı: Teşekür ederim. Bu iki ciddi kazanızdada araçlarmı çarptı size. İkisinde de bayan sürücü çarptı şans tesadüf. Birinde acemi sürücü trafikte fren yerine gaza bastı bisikleti altına aldı, diğerinde ise bayan sürücüyü yolda tır sıkıştırdı ani hamle yaptı geldi kaldırıma çıktı bana vurdu savruldum. Kaskım Bontrager marka idi. Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 9 Ağustos 2020 Paylaş 9 Ağustos 2020 Allah Rahmet Eylesin Fatih. İnşAllah korktuğun gibi hastalık kapmamışsındır. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 9 Ağustos 2020 Paylaş 9 Ağustos 2020 Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Sana da Allah acil şifalar versin inşallah covid değilsinizdir. Bende bayramda Balıkesir’e eniştemin cenazesine gittim biz değin işlemine yetişemedik birgün sonra başsağlığı için gittik sonrası deniz vs kalabalık ortam. Zaten pandemi dolayısıyla şu anda hem psikiyatri ye gidiyorum ilaç alıyorum hemde psikolog destek alıyorum. Bugün 9. Gün çok şükür birşey yok ama ilk 2-3 gün sanki ağrı sızı vs herşey var gibi hissediyordum. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Ağustos 2020 Paylaş 10 Ağustos 2020 Başınız sağolsun mekanı cennet olsun. Motorla asfalt yolda giderken hep bir şeyler kaçıyormuşum gibi hissediyorum, aradaki toprak yollara gözüm kayıyo Benden uzun yol motorcusu olmaz 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 10 Ağustos 2020 Paylaş 10 Ağustos 2020 Başın sağolsun abi. Çok şükür kazasız belasız varmışsın. Soluksuz okudum sonuna kadar. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 10 Ağustos 2020 Paylaş 10 Ağustos 2020 Arif Aykın yazdı: Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Sana da Allah acil şifalar versin inşallah covid değilsinizdir. Bende bayramda Balıkesir’e eniştemin cenazesine gittim biz değin işlemine yetişemedik birgün sonra başsağlığı için gittik sonrası deniz vs kalabalık ortam. Zaten pandemi dolayısıyla şu anda hem psikiyatri ye gidiyorum ilaç alıyorum hemde psikolog destek alıyorum. Bugün 9. Gün çok şükür birşey yok ama ilk 2-3 gün sanki ağrı sızı vs herşey var gibi hissediyordum. Geçmiş Olsun Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 11 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2020 Koray Demir yazdı: İkisinde de bayan sürücü çarptı şans tesadüf. Birinde acemi sürücü trafikte fren yerine gaza bastı bisikleti altına aldı, diğerinde ise bayan sürücüyü yolda tır sıkıştırdı ani hamle yaptı geldi kaldırıma çıktı bana vurdu savruldum. Kaskım Bontrager marka idi. Büyük şanssızlıkmış.Kondisyonuma güvensem bende süreceğimde işte orası var.Evde ben hariç herkesin bisikleti var.Bizim burda yollarda profosyonel bisikletçiler çok olur.Yurt dışından kampa gelirler.Tour of Antalya var birde Atlenton var.Ayrıca şenliklerde bisikletçiler sahilde çadırlarla kapm yaparlar.Arkadaşlar çağırırlar ama sahilin neminde bir gece uyumak zor gelir bana. Dogan Arsiray yazdı: allah rahmet eğlesin. 4 teker iyidir. mümkünse büyük bir 4 teker. Teşekür ederim.Yok abi huylu huyundan vazgeçmez.Ömrüm yettiğince 2 teker artık.Yüksek araba sürmek hoşuma gitmiyor.Tarla bostan olursaki İNŞALLAH birgün olur.Egede küçük bir kasabada zeytinlik alıp hayatımı orda devam ettirmek gibi bir niyetim var.O zaman bir 4 çeker alırım. İbrahim Aslıoğlu yazdı: Allah Rahmet Eylesin Fatih. İnşAllah korktuğun gibi hastalık kapmamışsındır. Teşekür ederim.İNŞALLAH kapmamışımdır.Bugün 4.gün. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 11 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2020 (düzenlendi) Arif Aykın yazdı: Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Sana da Allah acil şifalar versin inşallah covid değilsinizdir. Bende bayramda Balıkesir’e eniştemin cenazesine gittim biz değin işlemine yetişemedik birgün sonra başsağlığı için gittik sonrası deniz vs kalabalık ortam. Zaten pandemi dolayısıyla şu anda hem psikiyatri ye gidiyorum ilaç alıyorum hemde psikolog destek alıyorum. Bugün 9. Gün çok şükür birşey yok ama ilk 2-3 gün sanki ağrı sızı vs herşey var gibi hissediyordum. Teşekür ederim.Sizinde başınız sağolsun.Bu hastalık çok ciddi ve kötü ayrıca insanı ruhen çok yoruyor.Çok geçmiş olsun. Selçuk Keleş yazdı: Başınız sağolsun mekanı cennet olsun. Motorla asfalt yolda giderken hep bir şeyler kaçıyormuşum gibi hissediyorum, aradaki toprak yollara gözüm kayıyo Benden uzun yol motorcusu olmaz Sağolun.Ben herşeyi resmediyorum.Çok beğenirsem durup uzun uzun bakıp zihnime kazıyorum.Eğer ömdümde hiç gelemeyeceğim biryere gelmişsem orda mola verip bir cigara yakıyor ortamın tadını huzurunu alıyorum.Toroslarda böyle mazilerim oldu.Bulutların üstünde gitmek gibi.Zaten motordan başkada birşey gitmezdi oralara.Benim birde toroslar maceram var.Fırsat olurda kafamı toplarsam resimleri ile beraber yazacağımda işte bekliyor.Bugün yarın. Aydın Sert yazdı: Başın sağolsun abi. Çok şükür kazasız belasız varmışsın. Soluksuz okudum sonuna kadar. Teşekür ederim Aydın. 11 Ağustos 2020 tarihinde Fatih Sarıkaya tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 11 Ağustos 2020 Paylaş 11 Ağustos 2020 Fatih Sarıkaya yazdı: Teşekür ederim.Sizinde başınız sağolsun.Bu hastalık çok ciddi ve kötü ayrıca insanı ruhen çok yoruyor.Çok geçmiş olsun. Teşekkür ederim. Nasıl belirtiler devam ediyor mu durum nedir? Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Ağustos 2020 Paylaş 15 Ağustos 2020 Sefa Çelik yazdı: Fatih bey öncelikle başınız sağolsun, mekanı cennet olsun. Özelden mi sorayım buradan mı sorayım bilemedim. Eniştemi bilerek öldürdüler demişsiniz, birkaç defa okudum, tam kavrayamadım. Biraz daha detay verir misiniz? Korona hastası biri ile aynı odaya almışlar hastanede. Bundan ötürü Korona olmuş malesef Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 15 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2020 Sefa Çelik yazdı: Fatih bey öncelikle başınız sağolsun, mekanı cennet olsun. Özelden mi sorayım buradan mı sorayım bilemedim. Eniştemi bilerek öldürdüler demişsiniz, birkaç defa okudum, tam kavrayamadım. Biraz daha detay verir misiniz? Lösemiden ötürü Adana balcalı devlet hastanesinde tedavi görüyordu.Urfadan gelen kanser hastasını yanına koymuşlar.Sonradan gelen hasta covidmiş.Kendiside zaten bunu beyan etmiş.Sende korona yok deyip adamı aynı yere koymuşlar.Sonuş olarak enişteme kızına ve birçok kişiye bulaşmış.Lösemi hastası olan eniştemin vicut direncide zayıf olduğunu hesaba katarsak, koronaya direnememiş ve vefat etti.O hastayı oraya koyarak zaten ölümüne davetiye çıkarmışlar. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 15 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2020 Arif Aykın yazdı: Teşekkür ederim. Nasıl belirtiler devam ediyor mu durum nedir? Bugün 8.gün ve bir sıkıntım yok. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts