İçeriğe Yönlendir

Tıraş Köpüğü, Jeli Vs.eski Usule Dönmek

Fatih Sarıkaya

Recommended Posts

Mahmut Yıldız

Traş öncesi sakalı mümkün olduğunca sıcak suyla yıkamak, köpüğü ya da jeli masaj yaparak yedirmek. Mach 3 turbo, mavi jelli olan ile traş. Benim de yöntemim bu.
Lisede yatılı okulda ustura ile traş olurdum. Okulun ağasıydım. Kimse karışmazdı.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Gillette mach3 turbo + Gillette jel her gün kesiyoruz. turbosuz mach3  daha uygun diye almıştım o bile fark ediyor. turbo şart. jeli kopurtmek için masaj yapiyoruz zaten yumuşatıyor. 30 sn cart cart cart :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Bugün saç traşı olurken sakalların üzerinden kirli sakal devam 10 ağustos mesaiye kadar çıkartır beni. 

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
Dogan Arsiray yazdı:

bunun eski nesilinden kullanıyordum. köpeği bile kaç kere traş ettim favori kesicisi ile. epey iyi kalitede bir malzeme.

Doğrudur kampanya var diye paylaştım. 😀

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Bu ikiliye alıştım, makinanın cırlaması beni deli ediyor :) 

b-213029-1.png

dt_slice_4.jpg?h=538&la=tr-TR&w=1600&v=1

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mahmut Yıldız
Selçuk Keleş yazdı:

Bu ikiliye alıştım, makinanın cırlaması beni deli ediyor :) 

dt_slice_4.jpg?h=538&la=tr-TR&w=1600&v=1

Mach3 turbo olanı en iyisi bence, deneyin görürsünüz. Üstteki kayganlaştırıcı bant tamamen mavi olacak. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Furkan Sumer yazdı:

su makinelerin genel bi adi var mi?

dTb95o.png

tiras makinesi 🤪

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Geçen gün traş sabununu metal krem kutusunda güzelce ezdim sonra fırçayı ıslattım sabuna sürdüm amma gördümkü sabun fırçaya yapışıyor.Ezmeden fırçayı traş sabununa sürdüğümde sabun yapışmıyordu.

Çağlar Bayur yazdı:

jel ve köpüklere  bir haller oldu son 2 yılda bence. kaliteri düştü

Jeli fırça ile uygulayamadım.Elime yüzüme bulaşıyor.Köpükde yeterince yumuşatmıyor.

Mahmut Yıldız yazdı:

Mach3 turbo olanı en iyisi bence, deneyin görürsünüz. Üstteki kayganlaştırıcı bant tamamen mavi olacak. 

Carefurda kampanya varmış mc3 turboda.Gittim 4 tane bıçak aldım.Hali hazırda evde titreşimli tutacak mevcut.Titreşimli ve normal tutacaklar arasında pek fark göremedim ama mühendisler boşa yapmamıştır diye düşünüyorum :D 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Fatih Sarıkaya yazdı:

kampanya varmış mc3 turboda.Gittim 4 tane bıçak aldım.

BIC de denenmeli güzel bıçağı var. wilkinson bize gelmiyor çok iyidir

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emin Önal

yıllar yıllar olmuştur sinek kaydı traş olmayalı. uzun zaman sonra nisan ayında evde kaldığımız dönemde jilet ile bir sinek kaydı oldum, niye traşı bıraktığımı hatırladım :)

Kirli bırakacaksam kendi makinem ile, kısalı uzunlu model birşey istiyorsam makine ile berbere traş olurum. Hatta az önce berberden sakal traşı olup geldim :)

Yorum bağlantısı
Emin Önal
Çağlar Bayur yazdı:

macera dolu bir gün desene

Bence bizim berber çoğu yerden güvenli şuan :)

Özel şeffaf paravanla ayrılan koltuklar, tek kullanımlık sıfır örtü, tek kullanımlık sıfır havlu, sterilizasyon makinesinden çıkan aletler, maske, eldiven..

Kendi dükkanımdan bile daha güvenli diyebilirim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Emin Önal yazdı:

Bence bizim berber çoğu yerden güvenli şuan :)

Özel şeffaf paravanla ayrılan koltuklar, tek kullanımlık sıfır örtü, tek kullanımlık sıfır havlu, sterilizasyon makinesinden çıkan aletler, maske, eldiven..

Kendi dükkanımdan bile daha güvenli diyebilirim :)

çay olmayan dükkana dükkan demem

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal
Çağlar Bayur yazdı:

çay olmayan dükkana dükkan demem

Onu çay ocağından söylüyor, içmedim.

Herkes bizim gibi dükkanda çay demleyemez buralarda biliyorsun :)

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Bunlardan bulursanız alın. Diğer tüm kullandığınız bıcakları unutturur.
GILLETTE SENSOR EXCEL CARTRIDGE 10`S

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

BIC de denenmeli güzel bıçağı var. wilkinson bize gelmiyor çok iyidir

wilkinson olabilecek en iğrenç kalitede çeliğe sahip, ithal Sözde iade garantili satıyorlar üzerinde de yazıyor. neden bilmiyorum yoluyor resmen. BIC ise yunan orijinli, almam. yerli malı yurdum malı olsun çöpe atacaksan eninde sonunda.

Bu arada ARKO değerli yağlar serisinin avakado yağlısı daha güzel. daha hafif kokuyor.

tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Dogan Arsiray yazdı:

wilkinson olabilecek en iğrenç kalitede çeliğe sahip,

ne ara bozdu o? fransızlar almıştı galiba

Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Arkadaşlar bu konuyu baştan sona okudum, 1 kişi hariç hep "traş" diye yazmışsınız. Doğrusu "tıraş" diye yazılır. Bu kelime için (ı var mı yok mu diye) bir öğretmen arkadaşımla iddiaya girip bir yemek kazanmıştım, o aklıma geldi.

• Beğen 3
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Hüseyin Maviş yazdı:

Arkadaşlar bu konuyu baştan sona okudum, 1 kişi hariç hep "traş" diye yazmışsınız. Doğrusu "tıraş" diye yazılır. Bu kelime için (ı var mı yok mu diye) bir öğretmen arkadaşımla iddiaya girip bir yemek kazanmıştım, o aklıma geldi.

T il R birleşince aradaki ıları attırıyorlar.Ordan ı ları atmışızdır bizde.Güzel türkçemizi doğru yazmalıyır.Düzeltme için teşekürler.Başlıkda düzelirse o zaman tamam olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...