Mahmut Yıldız 26 Temmuz 2020 Paylaş 26 Temmuz 2020 Traş öncesi sakalı mümkün olduğunca sıcak suyla yıkamak, köpüğü ya da jeli masaj yaparak yedirmek. Mach 3 turbo, mavi jelli olan ile traş. Benim de yöntemim bu.Lisede yatılı okulda ustura ile traş olurdum. Okulun ağasıydım. Kimse karışmazdı. 3 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 https://www.hepsiburada.com/philips-s508003-tiras-makinesi-p-HBV00000SNXFJ?magaza=Hepsiburada Nasıldır bilmem fırsat olarak sunulmuş... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 Gillette mach3 turbo + Gillette jel her gün kesiyoruz. turbosuz mach3 daha uygun diye almıştım o bile fark ediyor. turbo şart. jeli kopurtmek için masaj yapiyoruz zaten yumuşatıyor. 30 sn cart cart cart Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 Bugün saç traşı olurken sakalların üzerinden kirli sakal devam 10 ağustos mesaiye kadar çıkartır beni. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Temmuz 2020 Paylaş 28 Temmuz 2020 Osman Yücel Çetin yazdı: https://www.hepsiburada.com/philips-s508003-tiras-makinesi-p-HBV00000SNXFJ?magaza=Hepsiburada Nasıldır bilmem fırsat olarak sunulmuş... bunun eski nesilinden kullanıyordum. köpeği bile kaç kere traş ettim favori kesicisi ile. epey iyi kalitede bir malzeme. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 28 Temmuz 2020 Paylaş 28 Temmuz 2020 Dogan Arsiray yazdı: bunun eski nesilinden kullanıyordum. köpeği bile kaç kere traş ettim favori kesicisi ile. epey iyi kalitede bir malzeme. Doğrudur kampanya var diye paylaştım. 😀 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 30 Temmuz 2020 Paylaş 30 Temmuz 2020 Bu ikiliye alıştım, makinanın cırlaması beni deli ediyor 2 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 15 Ağustos 2020 Paylaş 15 Ağustos 2020 su makinelerin genel bi adi var mi? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Ağustos 2020 Paylaş 15 Ağustos 2020 Selçuk Keleş yazdı: Bu ikiliye alıştım, makinanın cırlaması beni deli ediyor Mach3 turbo olanı en iyisi bence, deneyin görürsünüz. Üstteki kayganlaştırıcı bant tamamen mavi olacak. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Ağustos 2020 Paylaş 15 Ağustos 2020 Furkan Sumer yazdı: su makinelerin genel bi adi var mi? tiras makinesi 🤪 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ağustos 2020 Paylaş 15 Ağustos 2020 jel ve köpüklere bir haller oldu son 2 yılda bence. kaliteri düştü Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 15 Ağustos 2020 Paylaş 15 Ağustos 2020 Dogan Arsiray yazdı: tiras makinesi 🤪 🙄🤦🏻♂️ 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 15 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2020 Geçen gün traş sabununu metal krem kutusunda güzelce ezdim sonra fırçayı ıslattım sabuna sürdüm amma gördümkü sabun fırçaya yapışıyor.Ezmeden fırçayı traş sabununa sürdüğümde sabun yapışmıyordu. Çağlar Bayur yazdı: jel ve köpüklere bir haller oldu son 2 yılda bence. kaliteri düştü Jeli fırça ile uygulayamadım.Elime yüzüme bulaşıyor.Köpükde yeterince yumuşatmıyor. Mahmut Yıldız yazdı: Mach3 turbo olanı en iyisi bence, deneyin görürsünüz. Üstteki kayganlaştırıcı bant tamamen mavi olacak. Carefurda kampanya varmış mc3 turboda.Gittim 4 tane bıçak aldım.Hali hazırda evde titreşimli tutacak mevcut.Titreşimli ve normal tutacaklar arasında pek fark göremedim ama mühendisler boşa yapmamıştır diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ağustos 2020 Paylaş 15 Ağustos 2020 Fatih Sarıkaya yazdı: kampanya varmış mc3 turboda.Gittim 4 tane bıçak aldım. BIC de denenmeli güzel bıçağı var. wilkinson bize gelmiyor çok iyidir 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 15 Ağustos 2020 Paylaş 15 Ağustos 2020 yıllar yıllar olmuştur sinek kaydı traş olmayalı. uzun zaman sonra nisan ayında evde kaldığımız dönemde jilet ile bir sinek kaydı oldum, niye traşı bıraktığımı hatırladım Kirli bırakacaksam kendi makinem ile, kısalı uzunlu model birşey istiyorsam makine ile berbere traş olurum. Hatta az önce berberden sakal traşı olup geldim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ağustos 2020 Paylaş 15 Ağustos 2020 Emin Önal yazdı: berberden sakal traşı olup macera dolu bir gün desene Yorum bağlantısı
Emin Önal 15 Ağustos 2020 Paylaş 15 Ağustos 2020 Çağlar Bayur yazdı: macera dolu bir gün desene Bence bizim berber çoğu yerden güvenli şuan Özel şeffaf paravanla ayrılan koltuklar, tek kullanımlık sıfır örtü, tek kullanımlık sıfır havlu, sterilizasyon makinesinden çıkan aletler, maske, eldiven.. Kendi dükkanımdan bile daha güvenli diyebilirim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ağustos 2020 Paylaş 15 Ağustos 2020 Emin Önal yazdı: Bence bizim berber çoğu yerden güvenli şuan Özel şeffaf paravanla ayrılan koltuklar, tek kullanımlık sıfır örtü, tek kullanımlık sıfır havlu, sterilizasyon makinesinden çıkan aletler, maske, eldiven.. Kendi dükkanımdan bile daha güvenli diyebilirim çay olmayan dükkana dükkan demem 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 15 Ağustos 2020 Paylaş 15 Ağustos 2020 Çağlar Bayur yazdı: çay olmayan dükkana dükkan demem Onu çay ocağından söylüyor, içmedim. Herkes bizim gibi dükkanda çay demleyemez buralarda biliyorsun 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 15 Ağustos 2020 Paylaş 15 Ağustos 2020 Bunlardan bulursanız alın. Diğer tüm kullandığınız bıcakları unutturur. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Ağustos 2020 Paylaş 15 Ağustos 2020 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: BIC de denenmeli güzel bıçağı var. wilkinson bize gelmiyor çok iyidir wilkinson olabilecek en iğrenç kalitede çeliğe sahip, ithal Sözde iade garantili satıyorlar üzerinde de yazıyor. neden bilmiyorum yoluyor resmen. BIC ise yunan orijinli, almam. yerli malı yurdum malı olsun çöpe atacaksan eninde sonunda. Bu arada ARKO değerli yağlar serisinin avakado yağlısı daha güzel. daha hafif kokuyor. 15 Ağustos 2020 tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ağustos 2020 Paylaş 15 Ağustos 2020 Dogan Arsiray yazdı: wilkinson olabilecek en iğrenç kalitede çeliğe sahip, ne ara bozdu o? fransızlar almıştı galiba Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 15 Ağustos 2020 Paylaş 15 Ağustos 2020 Arkadaşlar bu konuyu baştan sona okudum, 1 kişi hariç hep "traş" diye yazmışsınız. Doğrusu "tıraş" diye yazılır. Bu kelime için (ı var mı yok mu diye) bir öğretmen arkadaşımla iddiaya girip bir yemek kazanmıştım, o aklıma geldi. 3 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 17 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2020 Hüseyin Maviş yazdı: Arkadaşlar bu konuyu baştan sona okudum, 1 kişi hariç hep "traş" diye yazmışsınız. Doğrusu "tıraş" diye yazılır. Bu kelime için (ı var mı yok mu diye) bir öğretmen arkadaşımla iddiaya girip bir yemek kazanmıştım, o aklıma geldi. T il R birleşince aradaki ıları attırıyorlar.Ordan ı ları atmışızdır bizde.Güzel türkçemizi doğru yazmalıyır.Düzeltme için teşekürler.Başlıkda düzelirse o zaman tamam olur. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts