Tansu Kalafatoğlu 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 (düzenlendi) Aradım ama daha önceden açılmış konu bulamadım. Sıfır aracı teslim alırken yanımızda ne ekipman götürmeliyiz, nelere dikkat etmeliyiz? ilk aklıma gelenler, boya, boy kalınlığı, kaporta göçük, jantlar. ama daha detaylı bakmak gerekirse, kaputu açıp neye dikkat etmeli, alttan bakınca neye dikkat etmeli, iç aksamda, koltuklarda, elektronikte neye dikkat etmeli bilerek gitmek faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Bazı markalarda kaput izolasyon, karter koruma bile olmuyor. Para verirseniz takıyorlar. Camlar var. Camların orijinalliği nasıl anlaşılır? Bu tip detaylar da önemli bence 22 Temmuz 2020 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2020 (düzenlendi) Eyüp Çetin yazdı: Mazda satıldı mı yoksa?! 😊 Hanım ücretsiz izinden işe döndü. Kaşınmaya başladım araç yok zaten de biraz para biriktirip az krediyle sıfır almak istiyorum artık. Bir sene içinde bir aksilik olmazsa inş alırım hocam. 22 Temmuz 2020 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hanım ücretsiz izinden işe döndü. Kaşınmaya başladım araç yok zaten de biraz para biriktirip az krediyle sıfır almak istiyorum. Bir sene içinde bir aksilik olmazsa inş alırım hocam. İnşallah. Allah gönlünüze göre versin. 👍🏻 İmkan dahilinde sıfır almak güzel ama dediğin gibi araba yok diyorlar. Hiç sıfır araba almadığım için bilemiyorum. İleride lazım olursa buradan bakarız artık. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 markaya gore degisir ancak ilk aklima gelen, kaporta birlesim noktalari, bosluklarin nizami olup olmadigi kontrol edilmeli. ornegin kapilar kapandiginda cizgilerin tutmamasi bi ara onemli bi problemdi. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Boya kalınlığı özellikle kaputta yanıltmasın bazı markaların kaput boya kalınlığı diğer kısımlara göre farklı olabiliyor. Taş izlerine ve motor ısısına karşı vs. Hayırlı uğurlu olsun Allah gönlüne göre versin en kısa zamanda 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Nakliye sırasında tırdan düşürme, dolu hasarı vs gibi durumlar olabiliyor. Hatta ve hatta bayinin önünde bile tırdan indirirken hasar alabiliyor kaporta aksamı, dikkat etmek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 amerikada sıfır tesla alıp benzinciye giden bir piyasa var. o derece rahatlar 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2020 Çağlar Bayur yazdı: amerikada sıfır tesla alıp benzinciye giden bir piyasa var. o derece rahatlar 7-8 maaşa elektrikli araç alsam ben de çok rahat olurdum 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 togg geliyor direk alırız, az sabret 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Arabayı teslim almaya giderken iş işten geçmiş oluyor. Ruhsat, sigorta vs yani iş bitmiş oluyor. Arabayı mevcut araçlar içinden seçerken dediklerinizi yapmak lazım. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2020 (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: togg geliyor direk alırız, az sabret Fabrika yapılacak da, makineler koyulacak da, seri üretime geçilecekte En az 5-6 sene 😀 Metin Uzunoğlu yazdı: Arabayı teslim almaya giderken iş işten geçmiş oluyor. Ruhsat, sigorta vs yani iş bitmiş oluyor. Arabayı mevcut araçlar içinden seçerken dediklerinizi yapmak lazım. teslim alma formu yok mu hocam? Mevcutlar içinde mi seçiyoruz karpuz gibi? Galeride bakıp kağıt üstünde özelliklerini belirtip beklemiyor muyuz? 22 Temmuz 2020 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 bu tip bir şey yapacağımı hiç sanmıyorum 1 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Ben aracı teslim aldığım gün boya testine soktum. Hoş ters durum çıksa bile çok uğraşırız. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2020 Serkan Maden yazdı: Ben aracı teslim aldığım gün boya testine soktum. Hoş ters durum çıksa bile çok uğraşırız. Teslim almadan hemen önce bakmak lazım işte. Ben bir de camı merak ediyorum. Cam değişmişse nasıl anlaşılır Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: teslim alma formu yok mu hocam? Mevcutlar içinde mi seçiyoruz karpuz gibi? Galeride bakıp kağıt üstünde özelliklerini belirtip beklemiyor muyuz? Sıfır fiesta alırken stokta 2~3 beyaz fiesta vardı. Anahtarlarını alıp sağını solunu inceledik görünürde birsey yoktu, Bu olsun dedik. Aracı teslim alırken hiç tanımıyormuşuz gibi özelliklerini vs anlattılar oda bildikleri kadar. İkinci el mondeoyu alırken bayi iki adet matbu çıktı alınmış form imzalattı aracı mevcut durumu ile vs görerek aldım. Sıfır araç almak bayi tanıdık değilse sıkıntılı olabiliyor. İsmini vermeyeceğim Ankarada bir ford bayiden 2003 Kasım ayında sıfır fusion aldım. Teslimde araçta CD çalar yerine kaset çalar var ben bu aracı almam deyince başka bir araçtan söküp taktılar. Kataloğda var yoksa almam ruhsatı iptal edin vs. Diye çıkışında bu yolu seçtiler. Form vs hikaye, gözünüz çok ama çok açık olacak yada tanıdığınız olacak. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Teslim almadan hemen önce bakmak lazım işte. Ben bir de camı merak ediyorum. Cam değişmişse nasıl anlaşılır geçen bayide sıfır puma vardı arka yan camlar şisecam diğerleri saintgobain idi. Cam kırığı kusurdan bile sayılmaz sayılsada anlamak zor. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Arkadaş Peugeot 301 almıştı. Aracım pazarlığını ederken araçta multimedya ekran olacağınıda söylemişlerdi. Çocuk biraz psikopat olduğunda satışçının sesini kaydı almış. aracı teslim alırken araçta multimedia ekran olmadığını görünce teslim almak istemedi. Aldığı donanımda multimedya ekran olmadığını gösterdiler. Arkadaşta satışçının ses kaydını dinletip multimedya ekranı sonradan taktırmıştı. 2 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 bugun boyle bir videoya denk geldim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2020 Erhan Doruk yazdı: Arkadaş Peugeot 301 almıştı. Aracım pazarlığını ederken araçta multimedya ekran olacağınıda söylemişlerdi. Çocuk biraz psikopat olduğunda satışçının sesini kaydı almış. aracı teslim alırken araçta multimedia ekran olmadığını görünce teslim almak istemedi. Aldığı donanımda multimedya ekran olmadığını gösterdiler. Arkadaşta satışçının ses kaydını dinletip multimedya ekranı sonradan taktırmıştı. Broşür var bi yandan. Satış temsilcisinin dedikleri var. Arkadaşların aldıkları var. Gelen araç var. Hepsini toplayıp gitmek lazım. Arkadaşın yaptığı yasal değil ama bizim ülkede elzem maalesef. İyi yapmış. Metin Uzunoğlu yazdı: geçen bayide sıfır puma vardı arka yan camlar şisecam diğerleri saintgobain idi. Cam kırığı kusurdan bile sayılmaz sayılsada anlamak zor. ya silikonu düzgün çekilmemişse. Caddy’lerin kelebek camında rüzgar sesi kronikmiş demiş servis. İnsan işgilleniyor. Bi de sakınan göze çöp batarmış. Acaba salıp mı gitmek lazım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2020 Furkan Sumer yazdı: bugun boyle bir videoya denk geldim Buna yapacak bişe yok. 180km sonra yanmış lamba. Bayide kontrol edilse nolur ki, beyin filtre doluluk oranı gösteriyor mu bilmiyorum gerçi Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Buna yapacak bişe yok. 180km sonra yanmış lamba. Bayide kontrol edilse nolur ki, beyin filtre doluluk oranı gösteriyor mu bilmiyorum gerçiBasınç değerlerinden anlaşılıyor diye hatırlıyorum bendeki 308 de de vardı ve biraz tıkanmış demişti sanayideki arkadaş fırsatını bulunca rejenerasyon yap demişti 1 Yorum bağlantısı
Kürşad Özpamuk 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Nerde rastladım hatırlamıyorum ama Ford fiesta da böyle bir durum yaşamıştı birisi. Kırmızı Led yoktu aracında. Oysa ki bayide beğenip incelediği araçta Led varmış. Artık konulmuyor denmiş. Gerçekten yıl sonunda araç alırken dikkat etmek lazım aracın 2020 modeline bakıp alıyorsun zaten piyasa sıkıntılı sıfır bulmak zor tarih veriyorlar 2021 de aldığın araçta bir özellik kalkmış oluyor. Hak aramak lazım böyle şeylerde para kolay kazanılmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 23 Temmuz 2020 Paylaş 23 Temmuz 2020 Pazar günü arabamın far ayarını yaptırmak için Bostancı'da usta arıyordum. Tabi bulamadım. O anda vazgeçip geri dönerken sıfır km ticari araçları tıra yüklüyorlardı. Memleketim işte, rampayı sabitlememişler. Rampa kaydı, araba transfer aracından aşağı cup diye düştü, ama çok şekilli düştü. Ön tampon ve sol çamurluk çizildi. Şimdi o arabayı macunlayıp, boyayıp "sıfır" olarak bir bilmeyene satacaklar. 1 sene sonra da haberlerde görürüz. "Beyaz ticari araç sıfır diye alındı, kazalı çıktı" Boya ölçüm cihazınızı alın. Arabayı teslim alırken amortisörlerdeki takozların çıkartıldığından emin olun. Sözleşmedeki tüm taleplerinizin aracın üzerinde olduğundan emin olun, sonra hak iddia edemezsiniz. Talep ettiğiniz her şeyi son vidasına kadar da sözleşmeye yazdırın. Eğer galeride beklemiş araç alacaksanız mutlaka yağ ve filtrelerinin değiştirilmesini şartlarınıza ekleyin. Aylarca hareket etmeden yatmış aracın lastiklerine dikkat edin. 3 Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 23 Temmuz 2020 Paylaş 23 Temmuz 2020 konu iyi denk geldi, bende kısmet ise mercedes a 180 alacağım sıfır, aldıktan hemen sonra ekspertiz yaptırmayı düşünüyorum kısmet ise arabanın gelmesini bekliyorum bakalım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2020 Mesut Eyibil yazdı: konu iyi denk geldi, bende kısmet ise mercedes a 180 alacağım sıfır, aldıktan hemen sonra ekspertiz yaptırmayı düşünüyorum kısmet ise arabanın gelmesini bekliyorum bakalım. Aldıktan sonra sorun çıkarsa uğraştırırlar. Teslim almadan bakmak lazım hocam. Yorum bağlantısı
Recommended Posts