Servet Aydın 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 İçini çalkalarken gelecektir büyük ihtimalle Yorum bağlantısı
Murat Öngür 21 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2020 Servet Aydın yazdı: İçini çalkalarken gelecektir büyük ihtimalle Anladım bakalım bir hava tutalım olmadı artık bir profosyonelden yardım alırım. Yapacak birşey yok. İlginize tşk ederim. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 21 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2020 Servet Aydın yazdı: Camı açılmıyor mu? camı açılır da açıkçası cesaret edemiyorum farları çok pahalı zarar vermekten korkuyorum Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Anladım bakalım bir hava tutalım olmadı artık bir profosyonelden yardım alırım. Yapacak birşey yok. İlginize tşk ederim. Hava tutarken sabit değil de kesik kesik tutmanı tavsiye ederim, işini görür muhtemelen Yorum bağlantısı
Murat Öngür 22 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Hava tutarken sabit değil de kesik kesik tutmanı tavsiye ederim, işini görür muhtemelen bakalım deneyeceğim izindeyken memlekette bol bol vaktim olacak hava komperesörünü de götürüyorum havayı kısması için ucuna kalem den bi aparatta yapabilirim Tşkler 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 30 Haziran 2021 Yazar Paylaş 30 Haziran 2021 Buğra Höngül yazdı: Farlara 2 damla pril bolca toz talaş iyidiri o toz talaş nasıl çıkacak sonra içerisinden ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts