Ali Darbaz 19 Temmuz 2020 Paylaş 19 Temmuz 2020 Kafayı ıskalayan hava yastığı. 2 3 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Temmuz 2020 Paylaş 19 Temmuz 2020 Mahmut Yıldız yazdı: Çin versiyonu bu. Amerikan da olabilir. Hatta ikisi aynı olabilir ama passat’ın neden böyle bir test sonucu olduğunu anlamadım. Bu normlarda amerika’da tutunamaz da testin detaylarını öğrenmek lazım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Temmuz 2020 Paylaş 19 Temmuz 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Amerikan da olabilir. Hatta ikisi aynı olabilir ama passat’ın neden böyle bir test sonucu olduğunu anlamadım. Bu normlarda amerika’da tutunamaz da testin detaylarını öğrenmek lazım materyal kalitesi hariç desek, mühendislik aynı değilmi bunlarda? 20 sene önceki araba gibi davranıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 19 Temmuz 2020 Paylaş 19 Temmuz 2020 Bassat çogh iyi erabaaayeaaa 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Temmuz 2020 Paylaş 19 Temmuz 2020 Dogan Arsiray yazdı: materyal kalitesi hariç desek, mühendislik aynı değilmi bunlarda? 20 sene önceki araba gibi davranıyor. Materyal farklı ise daha kötü. Çinlileri sevmem ama onlara başka alaşım, amerikalılara başka alaşım olmamalı. Sadece alaşım değildir bu. Başka bir şey var sanki. Yorum bağlantısı
Tuncay Uludağ 19 Temmuz 2020 Paylaş 19 Temmuz 2020 Yerli otomobilinde euronap sonuçları yayınlanır inşallah. Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 19 Temmuz 2020 Paylaş 19 Temmuz 2020 Volkswagen siz Çinlilere bu kadar Passat yeter demiş işte. Aslında araç Avrupa passati ile aynı kasa bile değil. Neyse ki biz ülke olarak euro NCAP a dahil olabilmisiz yoksa bize de aynı passatlardan pololardan iteleyeceklerdi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Temmuz 2020 Paylaş 19 Temmuz 2020 Tolgahan Doğru yazdı: Volkswagen siz Çinlilere bu kadar Passat yeter demiş işte. Aslında araç Avrupa passati ile aynı kasa bile değil. Neyse ki biz ülke olarak euro NCAP a dahil olabilmisiz yoksa bize de aynı passatlardan pololardan iteleyeceklerdi. Tasarım amerika passat ile aynı. Yorum bağlantısı
Tahir Ak 19 Temmuz 2020 Paylaş 19 Temmuz 2020 laylon bazzat olmuş. hayır anlamadığım Çine sattıkları aracın şasesi de mi Çin malı çelikten yapıldı. yoksa araç global sürümü de normalde böyle anlamadm Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2020 Oda arabamı diyecekler ama paylaşmadan edemedim. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Temmuz 2020 Paylaş 19 Temmuz 2020 Burada satılan makyajlı b8 ile aynı bunlar Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2020 Bu passat almanların bindiğimi. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 Temmuz 2020 Paylaş 19 Temmuz 2020 Amerikan versiyon daha zayıf olabilir. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Temmuz 2020 Paylaş 19 Temmuz 2020 hemen hemen aynılar ama tercihim mondi olurdu.... şunlara bakın hele, para pek birşey değiştirmiyor... G Class Merso hariç, alayına tercih ederim o ayrı... 2 Yorum bağlantısı
Ozkan çoban 19 Temmuz 2020 Paylaş 19 Temmuz 2020 Hava yastığı hiç açılmasa daha iyiymiş Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Temmuz 2020 Paylaş 19 Temmuz 2020 Mehmet Göktürk yazdı: ben bi sorun göremedim. kemer salıyor. a sütunu ciddi eğriliyor. kabin yaşam alanı koruyuculuğu sıkıntılı. bu testi iihs de yaptı. fakat bu videodakiyle tek benzer yanı kuklanın başının a sütununun o köşeye kayması. hatta yolcu tarafından da aynı şey oluyor. yolcunun kafası da o köşeye gidiyor. diğer markalara bakınca airbaglerin daha iyi karşıladığını görebiliyoruz. ama bu çin versiyonu ya sıkıntılı ya da caeri'nin yaptığı testlerde sıkıntı var yolcu tarafı fusion hem kemer hem airbag olarak kafayı daha iyi korumuş mazda 6 buick regal yani insignia Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Temmuz 2020 Paylaş 19 Temmuz 2020 Ali Darbaz yazdı: Oda arabamı diyecekler ama paylaşmadan edemedim. bian kapiyi kirdi gecti sandim 😂 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Temmuz 2020 Paylaş 19 Temmuz 2020 Darbe anında sürücü kaç g ile sola savruluyor acaba? Koltuk veya kemer sistemi iyileştirme lazım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Beğenmediğiniz C5 😛 Abi c5 small overlap testi yok. Ncap çok basit kalıyor iihs yanında. C5 iihs varmı bakmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Kürşad Özpamuk 19 Temmuz 2020 Paylaş 19 Temmuz 2020 Velhasıl kelam hız değil, haz için diyelim 😀 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts