Coşku Mert 18 Temmuz 2020 Paylaş 18 Temmuz 2020 (düzenlendi) Aracımın sol alt tablasını değiştirdim ve bunu resimlerle anlatıyorum. Gerekli malzemeler: 15-17-18mm lokma, cırcır kolu, kısa uzatma kolu, 16-17, 18-19 mm açık ağız anahtar, T50 torx uçlu lokma, levye, tel fırça, tork anahtarı öncelikle gerekli güvenlik önlemlerini alarak aracı kaldırıyoruz. lastiği söküyoruz (kaldırmadan önce bijon somunlarını gevşetiyoruz) tablanın rotil bağlantısını sökmek için T50 civatayı ve karşığındaki 15mm somunu söküyoruz. levye ile kastırıp rotili boşa çıkarıyoruz. sonrasında tablayı tutan 2 adet saplamayı söküyoruz. saplamalar 15mm, somunu ise 18mm dir eski tablamızı çıkardık yeni tablayı yerine oturtup, civata ve somunları uygun torkta sıkarak işimizi bitiriyoruz. 18 Temmuz 2020 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Muhammed Orak 18 Temmuz 2020 Paylaş 18 Temmuz 2020 hocam ben de kendim değişecektim ekipmanım yoktu, böyle devam etmekte fayda var kendi işimizi kendimiz görelim en iyisi, usta Bi tarafı yaparken Bi tarafı bozuyor 1 Yorum bağlantısı
Behlül Baş 18 Temmuz 2020 Paylaş 18 Temmuz 2020 Ellerinize sağlık. Ben de bu tür işleri kendim yapmak istiyorum inşallah bir gün yapabilirim 😀 şuan için hem alet çantam yok hem de cesaret 😒 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Temmuz 2020 Paylaş 18 Temmuz 2020 Tablalar değiştikten sonra rot ayarına gidildi mi veya gerekli mi? Yorum bağlantısı
Coşku Mert 19 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2020 Tablalar değiştikten sonra rot ayarına gidildi mi veya gerekli mi?gidilmedi, tabla degisiminde rot ayarina gerek yok. rot kolu veya rot basi değişimi olsa gerekirdi 1 Yorum bağlantısı
Özgür İlhan 25 Temmuz 2020 Paylaş 25 Temmuz 2020 Ellerinize sağlık usta parası cebinizde kalmış ne mutlu size. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 25 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2020 teşekkür ederim parasından ziyade zevk benm icin [emoji4] Ellerinize sağlık usta parası cebinizde kalmış ne mutlu size. Yorum bağlantısı
Rüzgar Atay 5 Ağustos 2022 Paylaş 5 Ağustos 2022 elinize sağlık çok güzel bir konu olmuş. bende z rot ve tabla değişimi için araştırıyordum hangi lokmalara ihtiyaç var bulamıyordum. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 9 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2022 Ramazan Alptekin yazdı: Tabla marka ne abi febi Yorum bağlantısı
Mustafa Kayaoğlu 12 Ağustos 2022 Paylaş 12 Ağustos 2022 Coşku Mert yazdı: febi Bu torkla sıkma gücünü gösteren kitapçık filan mi var abi. Bizde genelde kendimiz yapıyoruz ama bu tork yazan şeyi bulamadik. İmam gücüyle asılıyoruz anca 😂 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 12 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2022 Mustafa Kayaoğlu yazdı: Bu torkla sıkma gücünü gösteren kitapçık filan mi var abi. Bizde genelde kendimiz yapıyoruz ama bu tork yazan şeyi bulamadik. İmam gücüyle asılıyoruz anca 😂 internette ford tis olarak aratirsaniz windows uygulamasi var Yorum bağlantısı
Mustafa Kayaoğlu 13 Ağustos 2022 Paylaş 13 Ağustos 2022 Coşku Mert yazdı: internette ford tis olarak aratirsaniz windows uygulamasi var Link var mıdır bulamadım edis filam çıkıyor. Parali mi uygulama Yorum bağlantısı
Coşku Mert 13 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2022 Mustafa Kayaoğlu yazdı: Link var mıdır bulamadım edis filam çıkıyor. Parali mi uygulama link vardi ama dosya silinmiş. netten arayip bulmak lazim biraz zor bulunur. parali degil Yorum bağlantısı
Recommended Posts