Sani Gerşon 20 Temmuz 2020 Paylaş 20 Temmuz 2020 Benzinlilerde motor kapağı yoktu sanırım. Yağ kaçağına bi şey diyemem ama içinize sinmediyse hayırlısı olsun diyelim. Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 20 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2020 Benzinlilerde motor kapağı yoktu sanırım. Yağ kaçağına bi şey diyemem ama içinize sinmediyse hayırlısı olsun diyelim.Genelinde var abi ama olmayan benzinlilerde var . Yağ kaçağı tahmininden fazla idi arayışı devam [emoji3] Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Temmuz 2020 Paylaş 20 Temmuz 2020 Levent Güzelkalp yazdı: Genelinde var abi ama olmayan benzinlilerde var . Yağ kaçağı tahmininden fazla idi arayışı devam İyi yapmışsın. Elin eskisine 58000 tl verilmezdi zaten 1 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 20 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2020 İyi yapmışsın. Elin eskisine 58000 tl verilmezdi zaten Sence bayramdan sonra ikinci elle daha fazla araç girer mi satılık araç sayısı artar mi abi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Temmuz 2020 Paylaş 20 Temmuz 2020 Levent Güzelkalp yazdı: Ali Darbaz yazdı: İyi yapmışsın. Elin eskisine 58000 tl verilmezdi zaten Sence bayramdan sonra ikinci elle daha fazla araç girer mi satılık araç sayısı artar mi abi Benim amca oğlu 306 satıyordu hani. Onu 25000 tl den satıyordum. Dün 36500 den ilana koymuş. Benim Hyundai i10 63500 den satmıştım. Onu şimdi 73000 tl ederi var. Kardeşim dün yazmış. Bizim cruze olmuş 70 bin tl. Valla bayramdan sonra araba fiyatları düşermi düşmezmi bilmiyorum. Bu saaten sonra çok çok zor. Hele covit dönemi araba çok mühim oldu Bence sen taleplerini kıs. Otomatik şartmı. 1,6 olması gerekiyor mu. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 20 Temmuz 2020 Paylaş 20 Temmuz 2020 Ali Darbaz yazdı: Sani bey anladı beni. Elektrik tesisatı ile oynanmış. Arabada arıza ışıkları yanıyor. Kronik sorunmuş felanmış ben anlamam. 58 bin tl para sayılacak durumda değil. Üstelik 41 plaka. Bende 41 plakanın uğursuzluğu var. Nerde apaçi görsem 41 plaka öyle demiyeydin iyi idi . bak benim koreli alıngandır ilk gördüğü yerde sana küsebilir agrasifleşir Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 20 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2020 Benim amca oğlu 306 satıyordu hani. Onu 25000 tl den satıyordum. Dün 36500 den ilana koymuş. Benim Hyundai i10 63500 den satmıştım. Onu şimdi 73000 tl ederi var. Kardeşim dün yazmış. Bizim cruze olmuş 70 bin tl. Valla bayramdan sonra araba fiyatları düşermi düşmezmi bilmiyorum. Bu saaten sonra çok çok zor. Hele covit dönemi araba çok mühim oldu [emoji20] Bence sen taleplerini kıs. Otomatik şartmı. 1,6 olması gerekiyor mu. Abi bence sadece araba değil her şey tavan yaptı. Ben araç ivedi değil mevcut bir aracım zaten var otomatik küçük bir şey lazım çocuğu okuldan almak için hanıma bu gidişte okulların açılması da zor Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 20 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2020 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-megane-2-otomatik-1.6-lpg-orjinal-182-bin-km-788121293/detay bu arab 53 500 verecek gibi ne dersiniz Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Temmuz 2020 Paylaş 20 Temmuz 2020 (düzenlendi) Hayırlısı olsun kardeş, acelen yoksa araba almak için helede 2. el, bekle derim... Sani Gerşon yazdı: Benzinlilerde motor kapağı yoktu sanırım. Yağ kaçağına bi şey diyemem ama içinize sinmediyse hayırlısı olsun diyelim. Sani sen bilirsin, bu megan 2 dci 4 vites otomatikler nasıldır, bir tane var şantiyede, yağ yakma falan var kusurlarıdolu ama daha önce sağlamınıda kullanmıştım, geniş ferah az yakan ama çok kaçan yolda güzel duran ki beni rahatsız etmedi, ne dersin sağlamı bulunursa alınırmı, özellike otomatik olacak bu şart. 20 Temmuz 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 20 Temmuz 2020 Paylaş 20 Temmuz 2020 Fotoğraftaki tiplerle arabanın ilişkisi var ise sıradaki derim. Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlısı olsun kardeş, acelen yoksa araba almak için helede 2. el, bekle derim... Sani sen bilirsin, bu megan 2 dci 4 vites otomatikler nasıldır, bir tane var şantiyede, yağ yakma falan var kusurlarıdolu ama daha önce sağlamınıda kullanmıştım, geniş ferah az yakan ama çok kaçan yolda güzel duran ki beni rahatsız etmedi, ne dersin sağlamı bulunursa alınırmı, özellike otomatik olacak bu şart. Oda al4 şanzıman 1 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 20 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2020 Fotoğraftaki tiplerle arabanın ilişkisi var ise sıradaki derim. Oda al4 şanzıman [emoji4] Sen söyleyene kadar kişileri görmemiştim valla abi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Temmuz 2020 Paylaş 20 Temmuz 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: Sani sen bilirsin, bu megan 2 dci 4 vites otomatikler nasıldır, bir tane var şantiyede, yağ yakma falan var kusurlarıdolu ama daha önce sağlamınıda kullanmıştım, geniş ferah az yakan ama çok kaçan yolda güzel duran ki beni rahatsız etmedi, ne dersin sağlamı bulunursa alınırmı, özellike otomatik olacak bu şart. Sinan Akgöl yazdı: Oda al4 şanzıman Aynen, üstelik dizelde çok daha başarısız. Sanırım yüksek tork yüzünden. Otomatik dizel isteniliyorsa megane 3, clio4'ten aşağısı olamaz. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 20 Temmuz 2020 Paylaş 20 Temmuz 2020 Sani Gerşon yazdı: Aynen, üstelik dizelde çok daha başarısız. Sanırım yüksek tork yüzünden. Otomatik dizel isteniliyorsa megane 3, clio4'ten aşağısı olamaz. Aynen torktan zaten şanzıman halkaları mikron olarak diğer şanzımanlara göre ince torkun vurutuları ile iyice a4 kağıt inceliğine geliyor 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Temmuz 2020 Paylaş 20 Temmuz 2020 2. el harbiden zor vallahi, zaten adam gibi arabada bulmak dert, sıfırda alternatif yeni Clio 1.0 tce X-tronic var, cvt şanzıman, peki bu araca ne dersiniz? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Temmuz 2020 Paylaş 20 Temmuz 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: 2. el harbiden zor vallahi, zaten adam gibi arabada bulmak dert, sıfırda alternatif yeni Clio 1.0 tce X-tronic var, cvt şanzıman, peki bu araca ne dersiniz? Senmi alacan. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Temmuz 2020 Paylaş 20 Temmuz 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: 2. el harbiden zor vallahi, zaten adam gibi arabada bulmak dert, sıfırda alternatif yeni Clio 1.0 tce X-tronic var, cvt şanzıman, peki bu araca ne dersiniz? @Selçuk Keleş aldı. Şu ana kadar memnun. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Hazır başlık varken tekrar başlık kirliliği olmasın dedim, Malumunuz yakın süreçte aracımız yanmıştı, 130.000 TL hali hazırda param var, Hb yada mpv sınıfında benzinli otomatik vites hız sabitleyici solan bir araç bakıyorum... aşağıdaki araca gözüm çarptı fiyat uygun Ankara galericide... Otomatik vites bunlarda 4 ileri otomatik yazmış... bu şanzıman sorunlumudur ? Tavsiye edermisiniz teşekkür ederim. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2006-model-1.6-sx-pk-otomatik-vites-180-km-c4-1018552473/detay/ Yorum bağlantısı
Recommended Posts