Çağlar Bayur 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Tamer Topaç yazdı: Carbon Clean dimi. Sanki tam zamanı. doğuş bu konu açıklanmasın diye sıfır motor hediye etmişti Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 İstanbul'da olsa bi Maslak ziyareti tavsiye ederdim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Selim Bilgin yazdı: İstanbul'da olsa bi Maslak ziyareti tavsiye ederdim. 210 ps yapıp çıkmak mesela? gelsin de bi gazlıyalım yahu 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: doğuş Tez konusu olmalı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Tamer Topaç yazdı: Tez konusu olmalı. nat geo belgesel yapsa iyi izlenir Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: nat geo belgesel yapsa iyi izlenir Seri olmalı. Doğuş-Satış Stratejileri 1-2-3 Doğuş-DSG Doğuş-Emisyon Krizi Sonrası Yapılanlar Doğuş-Sarı Siteler Doğuş-vs vs vs. https://tr.wikipedia.org/wiki/Cosmos:_A_Spacetime_Odyssey 1 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Nihat Palolu yazdı: Piston sekman konusunu sordum açık ve net olarak hiçbir problem olmadığını söylediler. Sinsi bir şekilde orada durup pat diye karşıma çıkarsa dedim. Yok öyle birşey, öncesinde rölanti bozulur, rölantiniz düzgün. Sonuç olarak arabanızda bir problem yok, kullanın keyfinize bakın deyip gönderdiler. ne diyeceğimi bilmiyorum. TSI saatli bomba gibi bence. ama saatini görmüyrosun. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Yeni yoldan Bursa'ya kadar sıkıp, iskender yenir geri gelinir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Erdem Doğan yazdı: Yeni yoldan Bursa'ya kadar sıkıp, iskender yenir geri gelinir. Ucuz karbon temizliği.. bi de katkı.. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Ocak 2022 Yazar Paylaş 6 Ocak 2022 Doğan Arşiray yazdı: ne diyeceğimi bilmiyorum. TSI saatli bomba gibi bence. ama saatini görmüyrosun. Az çok bilgi sahibi oldum. Artık gittiği yere kadar gitsin. Patlarsa edindiğim bilgilere göre parçaları toplar bir üst seviyeye çıkacak şekilde yaptırırım. Erdem Doğan yazdı: Yeni yoldan Bursa'ya kadar sıkıp, iskender yenir geri gelinir. Bolluk günleri bitti Türkiye'de. Artık başka bahara 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Maşallah nasıl coşuyor 4 bin sonrası. Benim arabaya izletsem utanır mı ki 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 İlkay Başaran yazdı: Maşallah nasıl coşuyor 4 bin sonrası. Benim arabaya izletsem utanır mı ki Öfff gazı kapat koktu Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Ocak 2022 Yazar Paylaş 6 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Öfff gazı kapat koktu Yürürken birşey yok. Sadece ilk marş sonrası gaz verdiğinde o da her zaman değil. Videoda var, arkadan gelenler buhar. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Nihat Palolu yazdı: Yürürken birşey yok. Sadece ilk marş sonrası gaz verdiğinde o da her zaman değil. Videoda var, arkadan gelenler buhar. Nihat bey arkadaşımız bütan propanla gazlayacağım deyince koktu dedim 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Ocak 2022 Yazar Paylaş 6 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Nihat bey arkadaşımız bütan propanla gazlayacağım deyince koktu dedim Haa, tamam 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Nihat bey arkadaşımız bütan propanla gazlayacağım deyince koktu dedim [emoji4] Ne propanı ya. Saf benzin + iman gücü 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 bende biyerde okumustum hatta necati ustadnın dükkanına 1,4tsi piston kıran cok arabaya denk geldim yakıt düşük oktan mı ne geliyormus bu yüzden de motor daha fazla zarar vermemek için piston veya sekmanı kırıyormus diye hatırlıyorum yalnısta hatırlıyor olabilirim. ama fena duman var bana göre. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Okay Kaygusuz yazdı: bende biyerde okumustum hatta necati ustadnın dükkanına 1,4tsi piston kıran cok arabaya denk geldim yakıt düşük oktan mı ne geliyormus bu yüzden de motor daha fazla zarar vermemek için piston veya sekmanı kırıyormus diye hatırlıyorum yalnısta hatırlıyor olabilirim. ama fena duman var bana göre. öyle değil o oktan düşük olunca predetonasyon oluyor silindir zarar görüyro kenarlardan. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Okay Kaygusuz yazdı: sekmanı kırıyormus oktandan değil o ..... 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Okay Kaygusuz yazdı: bende biyerde okumustum hatta necati ustadnın dükkanına 1,4tsi piston kıran cok arabaya denk geldim yakıt düşük oktan mı ne geliyormus bu yüzden de motor daha fazla zarar vermemek için piston veya sekmanı kırıyormus diye hatırlıyorum yalnısta hatırlıyor olabilirim. ama fena duman var bana göre. Ne akıllı ve düşünceli motor 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Ne akıllı ve düşünceli motorAteşlemeyi kesse daha mantıklı olurdu. Bence o kadar da akıllı değil 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Ne akıllı ve düşünceli motor zehir Yorum bağlantısı
Recommended Posts