Eren Gökmen 10 Temmuz 2020 Paylaş 10 Temmuz 2020 hayirli olsun. Bende de 2010 2.0 hdi 3008 var. Camlar kumanda ile acilmiyor ama yaridayken kumanda ile kapaniyor bende. Xenon farlarin far degisimi kolay. Gunduz farlari en gec 2 ayda patliyor. Onun yerine led olanlari aldim aliexpressten bir kac ay gecti patlamadi. Tek sorunu el giren yerin biraz dar olmasi. Bu arada halojen olanlar da tamponu falan indirmeden degistirilebiliyor. Polen filtresi normalde torpidonun icindeki kucuk bolumu cikararak degistirilebiliyor ama cok zahmetli. Komple torpidoyu sökmek daha hizli ben 15dk da degistiriyorum. Daha once focus 2 vardi onun filtre gaz pedalinin yanindaydi degistirmek icin gaz pedalini sokmek ve sekilden sekle girmek gerekiyordu. Bugune kadar gordugum en kolay yerde olan filtre renault espace deydi bu arada . Kaputu acinca hemen karsiniza cikiyor. Bagaji anahtarla acmak icin iyi bir anahtarci bu isi halleder gibi geliyor bana cunku anakartin uzerinde dugme yerleri var ama dugme takilmamis. Fallow me home arac anahtarla acinca ve kilitleyince belli bir sure yanar(selektor yapmaya gerek yok) suresi yol bilgisayarindan ayarlanir. Anahtarla kapi kilitlenince aynalar kapaniyor bende Selektor bende normal. Nasil bir yavaslik var sizde? Baska sorunuz varsa elinden geldigince yardimci olurum Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 11 Temmuz 2020 Paylaş 11 Temmuz 2020 Bu arada koltuklar deri demissiniz, ön göğüs ve kapilar da deri mi kapli sizde? 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 11 Temmuz 2020 Paylaş 11 Temmuz 2020 1.6 pejoyu 4500 devirle sürmek ne ya...ne kurumu... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Temmuz 2020 Paylaş 11 Temmuz 2020 Benim C5'te kullandığım anahtar pejo anahtarı.. Anahtarda üçüncü bir düğme var ve bu düğme follow me home yada bagaj açma olarak programlanabiliyor. Ben follow me home olarak kullanıyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 11 Temmuz 2020 Paylaş 11 Temmuz 2020 Hayırlı olsun kazasız belasız [emoji3478] 1 Yorum bağlantısı
Mahir Yıldız 11 Temmuz 2020 Paylaş 11 Temmuz 2020 hayırlı olsun bendede 2011 3008 dizel allure manuel olanı var benim en sevmedigim noktası bagajı 2 parça olarak açılması polen değişimi gerçekten zor bende torpidonun yarısını söktüm tekrardan hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2020 Bu arada koltuklar deri demissiniz, ön göğüs ve kapilar da deri mi kapli sizde?Evet [emoji106] hayirli olsun. Bende de 2010 2.0 hdi 3008 var. Camlar kumanda ile acilmiyor ama yaridayken kumanda ile kapaniyor bende. Xenon farlarin far degisimi kolay. Gunduz farlari en gec 2 ayda patliyor. Onun yerine led olanlari aldim aliexpressten bir kac ay gecti patlamadi. Tek sorunu el giren yerin biraz dar olmasi. Bu arada halojen olanlar da tamponu falan indirmeden degistirilebiliyor. Polen filtresi normalde torpidonun icindeki kucuk bolumu cikararak degistirilebiliyor ama cok zahmetli. Komple torpidoyu sökmek daha hizli ben 15dk da degistiriyorum. Daha once focus 2 vardi onun filtre gaz pedalinin yanindaydi degistirmek icin gaz pedalini sokmek ve sekilden sekle girmek gerekiyordu. Bugune kadar gordugum en kolay yerde olan filtre renault espace deydi bu arada . Kaputu acinca hemen karsiniza cikiyor. Bagaji anahtarla acmak icin iyi bir anahtarci bu isi halleder gibi geliyor bana cunku anakartin uzerinde dugme yerleri var ama dugme takilmamis. Fallow me home arac anahtarla acinca ve kilitleyince belli bir sure yanar(selektor yapmaya gerek yok) suresi yol bilgisayarindan ayarlanir. Anahtarla kapi kilitlenince aynalar kapaniyor bende Selektor bende normal. Nasil bir yavaslik var sizde? Baska sorunuz varsa elinden geldigince yardimci olurumTeşekkür ederim. Selektör normal bi xenon ile kıyasa göre yavaş.Camlar kumanda ile programladıktan sonra Artık kapanıyor.Aynalar sizde nasıl otomatik kapanıyor. Bunu nasıl yaptınız. 1.6 pejoyu 4500 devirle sürmek ne ya...ne kurumu...Cahil benzinciyiz idare et[emoji1787]Hayırlı olsun kazasız belasız [emoji3478]Teşekkür ederim [emoji120] hayırlı olsun bendede 2011 3008 dizel allure manuel olanı var benim en sevmedigim noktası bagajı 2 parça olarak açılması polen değişimi gerçekten zor bende torpidonun yarısını söktüm tekrardan hayırlı olsun Teşekkür ederim [emoji120] Ben o iki bölme halinde açılmasına hayran kaldım desem [emoji6] Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 11 Temmuz 2020 Paylaş 11 Temmuz 2020 (düzenlendi) Mehmet Kaya yazdı: Evet Teşekkür ederim. Selektör normal bi xenon ile kıyasa göre yavaş. Camlar kumanda ile programladıktan sonra Artık kapanıyor. Aynalar sizde nasıl otomatik kapanıyor. Bunu nasıl yaptınız. Cahil benzinciyiz idare etTeşekkür ederim Teşekkür ederim Ben o iki bölme halinde açılmasına hayran kaldım desem Bende de ön gogus deri doseme. Ben biraz dikkatsiz kullandim. Airbag kismiacildi biraz. Konusu varsi forumda. Deri bakimini ihmal etmeyin. Gunese karsi (ozellikle cam tavan korumasi acikken) birakmayin. Ayna ben aldigimdan beri otomatik katlaniyor. Ekstra bir sey yapmadim. Belki bilgisayara baglayip kapatmislardir. Benim ilk bi xenonlu arabam bu. Basinca selektor yapiyor yavaslik hissetmedim ama baska arabalarda daha hizlidir belki. 11 Temmuz 2020 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Temmuz 2020 Paylaş 11 Temmuz 2020 Ayna kapamanın değişik modları var.. Kodlanabiliyor.. Kapanmasını istiyorsan önce açma tuşuna sonra kilitleme tuşuna basarsan kapanıyor. Kilidi açınca da açılmıyor ama kontağı açınca otomatik açılıyor.. Bu durumda olunca.. Direk kilitlersek kapanmıyor. Kapalıysa da kontağı açmadan açılmıyor.. Ben böyle yapacağım.. Sen de önce açma tuşuna devamında hemen kilitleme tuşuna bas bakalım. belki böyle kodlanmıştır. Yorum bağlantısı
Zafer Oflu 12 Temmuz 2020 Paylaş 12 Temmuz 2020 Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 12 Temmuz 2020 Paylaş 12 Temmuz 2020 Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin. 5 gün önceye kadar 308 hdi auto6r sahibi olarak birkaç şey söyleyebilirim - Mehmet abinin dediği gibi yüksek devirlerde biraz yakıt yükseliyor. istanbul şehiriçi ortalamam 30km/h için 6,2lt idi - Kumandadan ayna kapatma bazı modellerde var bazılarında yok bu inginç sanırım üretilen seri ile alakalı - Kumandadan camların açılmamasını pejo güvenlik önlemi olarak açıklamıştı sanırım - Aracın kontağını kapattıktan sonra 30 sn yada 1 dk içerisinde silecek düğmesini bir kademe açarsanız silecekler camın ortasında kalır camdan ayırabilirsiniz kışın çok işe yarıyor. - Yağmurlu havalarda geri vitese takarsanız arka sileceklerde otomatik olarak çalışır. Bu menüden ayarlanıyor - Yol bilgisayarınızdan gündüz farı özelliğini hep açık tutabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Mahir Yıldız 12 Temmuz 2020 Paylaş 12 Temmuz 2020 Ayna kapamanın değişik modları var.. Kodlanabiliyor.. Kapanmasını istiyorsan önce açma tuşuna sonra kilitleme tuşuna basarsan kapanıyor. Kilidi açınca da açılmıyor ama kontağı açınca otomatik açılıyor.. Bu durumda olunca.. Direk kilitlersek kapanmıyor. Kapalıysa da kontağı açmadan açılmıyor.. Ben böyle yapacağım.. Sen de önce açma tuşuna devamında hemen kilitleme tuşuna bas bakalım. belki böyle kodlanmıştır. özellikle kışın aynaların kapanmasını istemiyorum ben ama bir türlü çözemedim kitledigim anda ayna kapatıyor böyle bir kod varmı peki kapanmaması için mehmet bey Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Temmuz 2020 Paylaş 12 Temmuz 2020 Mahir Yıldız yazdı: Mehmet Ozyurek yazdı: Ayna kapamanın değişik modları var.. Kodlanabiliyor.. Kapanmasını istiyorsan önce açma tuşuna sonra kilitleme tuşuna basarsan kapanıyor. Kilidi açınca da açılmıyor ama kontağı açınca otomatik açılıyor.. Bu durumda olunca.. Direk kilitlersek kapanmıyor. Kapalıysa da kontağı açmadan açılmıyor.. Ben böyle yapacağım.. Sen de önce açma tuşuna devamında hemen kilitleme tuşuna bas bakalım. belki böyle kodlanmıştır. özellikle kışın aynaların kapanmasını istemiyorum ben ama bir türlü çözemedim kitledigim anda ayna kapatıyor böyle bir kod varmı peki kapanmaması için mehmet bey Bilgisayarla bu modu seçmek gerekiyor.. Var. 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 12 Temmuz 2020 Paylaş 12 Temmuz 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Bilgisayarla bu modu seçmek gerekiyor.. Var. Emmi bu gibi islemleri kendimizin yapma olanagi var mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Temmuz 2020 Paylaş 13 Temmuz 2020 Eren Gökmen yazdı: Emmi bu gibi islemleri kendimizin yapma olanagi var mi? Citroen Lexia denen bir programla yapılıyor.. Pejo da aynıdır muhtemelen. Gerekli ekipman sağlanırsa, youtube da gerekli bilgi var.. Mesela ayna açma ayarları 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2020 Eren Gökmen yazdı: Bende de ön gogus deri doseme. Ben biraz dikkatsiz kullandim. Airbag kismiacildi biraz. Konusu varsi forumda. Deri bakimini ihmal etmeyin. Gunese karsi (ozellikle cam tavan korumasi acikken) birakmayin. Ayna ben aldigimdan beri otomatik katlaniyor. Ekstra bir sey yapmadim. Belki bilgisayara baglayip kapatmislardir. Benim ilk bi xenonlu arabam bu. Basinca selektor yapiyor yavaslik hissetmedim ama baska arabalarda daha hizlidir belki. Bende klima havalandırmalarının üstünde açılma var. Mazda 3lerde olandan. Mercedes audi bmw bi xenonlarındaki gibi seri sellektör yapmıyor. Mondeoya da aynı merceklerden bi xenon yaptırmıştım çok seriydi. Mehmet Ozyurek yazdı: Ayna kapamanın değişik modları var.. Kodlanabiliyor.. Kapanmasını istiyorsan önce açma tuşuna sonra kilitleme tuşuna basarsan kapanıyor. Kilidi açınca da açılmıyor ama kontağı açınca otomatik açılıyor.. Bu durumda olunca.. Direk kilitlersek kapanmıyor. Kapalıysa da kontağı açmadan açılmıyor.. Ben böyle yapacağım.. Sen de önce açma tuşuna devamında hemen kilitleme tuşuna bas bakalım. belki böyle kodlanmıştır. Yok abi çalışmadı. Zafer Oflu yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2020 Ercüment Yıldırım yazdı: Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin. 5 gün önceye kadar 308 hdi auto6r sahibi olarak birkaç şey söyleyebilirim - Mehmet abinin dediği gibi yüksek devirlerde biraz yakıt yükseliyor. istanbul şehiriçi ortalamam 30km/h için 6,2lt idi - Kumandadan ayna kapatma bazı modellerde var bazılarında yok bu inginç sanırım üretilen seri ile alakalı - Kumandadan camların açılmamasını pejo güvenlik önlemi olarak açıklamıştı sanırım - Aracın kontağını kapattıktan sonra 30 sn yada 1 dk içerisinde silecek düğmesini bir kademe açarsanız silecekler camın ortasında kalır camdan ayırabilirsiniz kışın çok işe yarıyor. - Yağmurlu havalarda geri vitese takarsanız arka sileceklerde otomatik olarak çalışır. Bu menüden ayarlanıyor - Yol bilgisayarınızdan gündüz farı özelliğini hep açık tutabilirsiniz. TEşekkür ederim 1- Bilgisayara bağlattım orada açıp kapama bölümü var. Servisten bakacağım artık 2-Bunu bilmiyordum denerim 3- bunu biliyorum 4-Bunuda öğrendim Mehmet Ozyurek yazdı: Bilgisayarla bu modu seçmek gerekiyor.. Var. Özel servisteki bilgisayarda detaylar yoktu. Yetkili servise gidip bakacağım. Aynaya bu kadar takılma sebebim ayna çok büyük yoldan geçen kaldırımdan geçen çarpacak kadar dışarda. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 14 Temmuz 2020 Paylaş 14 Temmuz 2020 Hayırlı olsun, güle güle kullan. Resim yok mu 1 Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 14 Temmuz 2020 Paylaş 14 Temmuz 2020 Hayırlı olsun hocam. Kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2020 Hayırlı olsun, güle güle kullan. Resim yok mu [emoji4]Teşekkür ederim abi Yıkatmadım abi [emoji1787][emoji1787] daha 3-4 ay var yıkamaya [emoji85][emoji85] Hayırlı olsun hocam. Kazasız belasız kullanın.Teşekkür ederim [emoji120] 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 28 Ağustos 2020 Paylaş 28 Ağustos 2020 Mehmet Hocam hayırlı olsun, Fransız Almanlardan daha konforlu geliyor ben 407 den alıştım vazgeçemiyorum. Güzel günlerde kullanman dileğimle.... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Mart 2021 Yazar Paylaş 7 Mart 2021 Evet alalı 9 ay olmuş. 9 ayda 10bin km yol yaptım. Çok memnunum. Yakıt olarak baskı balatadan dolayı biraz yüksek gibi. Ankara'dan gelirken 105 sabit hızla gelince 5.2 ile geldim. 120 130 da 6 litre litre ortalama ile geliyorum. Konfor olarak harika uzun yolda yol bitsin istemiyorum. Çok zevk alarak kullanıyorum. 2019 i20 gelecek eşim için aldık eşim 3008 benim diyor. Şehir içinde O da çok memnun. Arka koltukta çocuklar pek rahat değil. Mondeoda koltuğa gömülüyorlardı rahat uyuyorlardı ama 3008 de gömülmüyorlar Bagaj çok çok çok iyi. Kliması müthiş soğutuyor. Ses sistemi olarak mondeoyu özlüyorum. Vites geçişleri yaptırdığım kalibrasyondan sonra uzun bir süre sorunsuz sarsıntısız bindim. Ama şimdi yeniden başladı. Sanırım baskı balata değişecek oldu. Şimdilik görüşüm bu. 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Mart 2021 Paylaş 7 Mart 2021 Mehmet Kaya yazdı: Ses sistemi olarak mondeoyu özlüyorum. Fransızlarda farkettiğim, hoparlörler fena değil, asıl sorun teyplerde. Güzel bir ünite ile güzel ses alınabilir. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Mart 2021 Paylaş 7 Mart 2021 Aha bı Fransız daha varmış yeni görüyom. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 7 Mart 2021 Paylaş 7 Mart 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Aha bı Fransız daha varmış yeni görüyom. Nasıl görüyosun hocam? Bir tane fotoğraf bulamadım, halbuki merakla bütün sayfaları okudum Hayırlı olsun Mehmet bey 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts