İçeriğe Yönlendir

97 Polo Classic

Ersen şahin

Recommended Posts

Ersen şahin

Selamın aleyküm arkadaşlar 

Bundan  7 8 ay önce yiğenime Polo classic araba almıştık eski araba olduğu için sadece kaporta da çürük çarık varmı diye baktık birde motoruna çekiş gücüne baktık fakat dün farketti ki arabanın km orjinal değil aldığımız adamı aradık bunların km si 300 binde sıfırlanır dedi doğrumudur acaba 

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Ersen şahin yazdı:

Bundan  7 8 ay önce yiğenime Polo classic araba almıştık eski araba olduğu için sadece kaporta da çürük çarık varmı diye baktık birde motoruna çekiş gücüne baktık fakat dün farketti ki arabanın km orjinal değil aldığımız adamı aradık bunların km si 300 binde sıfırlanır dedi doğrumudur acaba 

Doğrudur, eski pololar-golfler vs öyle idi. ekli videoda aynı olayı görebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=dh-ToxePWYA

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Ersen şahin yazdı:

araba kaç kilometrede idi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

adam satarken size kaç km'de demişti. eğer kadrandaki kmyi söyleyerek sattıysa dolandırıcılığa girer şimdi söyleyip daha önce söylemediyse

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Cem Işık yazdı:

Doğrudur, eski pololar-golfler vs öyle idi. ekli videoda aynı olayı görebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=dh-ToxePWYA

0 km araç satıyor adam daha ne. daha iyisi fabrikada, abuk sorular sormayın kalp kırarım. aracımız serhat beye rezervedir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal
Dogan Arsiray yazdı:

0 km araç satıyor adam daha ne. daha iyisi fabrikada, abuk sorular sormayın kalp kırarım. aracımız serhat beye rezervedir.

Serhat değil Serdar :))

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman

"Aracımız Serdar Bey'e ispiyonlanmıştır"

Pardon opsiyonlanmıştır. 🤣

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Emin Önal yazdı:

Serhat değil Serdar :))

bu serdar tımımmı? :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Ersen şahin yazdı:

Araç 160 binde ydi şimdi anladık ki araç 460 binde 😃

Teşekkür ederim cem bey 

Benim merak ettiğim husus şu ; 97 model bir arabanın 160.000 de olduğu kanaatine nasıl vardınız? Muhtemelen LPG vardır bu araçta. km eğer 360,000 ise de çok fena değil bence, ama 760.000 ise bi revizyon gerekebilir :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen şahin
Fatih Evcin yazdı:

Benim merak ettiğim husus şu ; 97 model bir arabanın 160.000 de olduğu kanaatine nasıl vardınız? Muhtemelen LPG vardır bu araçta. km eğer 360,000 ise de çok fena değil bence, ama 760.000 ise bi revizyon gerekebilir :)

Alırken kmye çok takılmamıştım araca binip test ettim motor zehir gibiydi aracın rampa yuyarı dehşet bir çekişi vardı  o şekilde almıştım aracı

Yorum bağlantısı
Ersen şahin
Fatih Keskin yazdı:

Yağ yakan araba çok iyi gider ara ara yağını kontrol edın

Araçok 2 gün önce satıldı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...