Ersen şahin 7 Temmuz 2020 Paylaş 7 Temmuz 2020 Selamın aleyküm arkadaşlar Bundan 7 8 ay önce yiğenime Polo classic araba almıştık eski araba olduğu için sadece kaporta da çürük çarık varmı diye baktık birde motoruna çekiş gücüne baktık fakat dün farketti ki arabanın km orjinal değil aldığımız adamı aradık bunların km si 300 binde sıfırlanır dedi doğrumudur acaba Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Temmuz 2020 Paylaş 7 Temmuz 2020 Ersen şahin yazdı: Selamın aleyküm arkadaşlar Bundan 7 8 ay önce yiğenime Polo classic araba almıştık eski araba olduğu için sadece kaporta da çürük çarık varmı diye baktık birde motoruna çekiş gücüne baktık fakat dün farketti ki arabanın km orjinal değil aldığımız adamı aradık bunların km si 300 binde sıfırlanır dedi doğrumudur acaba Doğrudur, eski pololar-golfler vs öyle idi. ekli videoda aynı olayı görebilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=dh-ToxePWYA 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 7 Temmuz 2020 Paylaş 7 Temmuz 2020 Ersen şahin yazdı: Selamın aleyküm arkadaşlar Bundan 7 8 ay önce yiğenime Polo classic araba almıştık eski araba olduğu için sadece kaporta da çürük çarık varmı diye baktık birde motoruna çekiş gücüne baktık fakat dün farketti ki arabanın km orjinal değil aldığımız adamı aradık bunların km si 300 binde sıfırlanır dedi doğrumudur acaba araba kaç kilometrede idi? Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 7 Temmuz 2020 Paylaş 7 Temmuz 2020 adam satarken size kaç km'de demişti. eğer kadrandaki kmyi söyleyerek sattıysa dolandırıcılığa girer şimdi söyleyip daha önce söylemediyse Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Temmuz 2020 Paylaş 7 Temmuz 2020 Cem Işık yazdı: Doğrudur, eski pololar-golfler vs öyle idi. ekli videoda aynı olayı görebilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=dh-ToxePWYA 0 km araç satıyor adam daha ne. daha iyisi fabrikada, abuk sorular sormayın kalp kırarım. aracımız serhat beye rezervedir. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 Temmuz 2020 Paylaş 7 Temmuz 2020 Dogan Arsiray yazdı: 0 km araç satıyor adam daha ne. daha iyisi fabrikada, abuk sorular sormayın kalp kırarım. aracımız serhat beye rezervedir. Serhat değil Serdar :)) 1 2 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 7 Temmuz 2020 Paylaş 7 Temmuz 2020 "Aracımız Serdar Bey'e ispiyonlanmıştır" Pardon opsiyonlanmıştır. 🤣 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Temmuz 2020 Paylaş 7 Temmuz 2020 Emin Önal yazdı: Serhat değil Serdar :)) bu serdar tımımmı? :) 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 7 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2020 Fatih Evcin yazdı: araba kaç kilometrede idi? Araç 160 binde ydi şimdi anladık ki araç 460 binde 😃 Cem Işık yazdı: Doğrudur, eski pololar-golfler vs öyle idi. ekli videoda aynı olayı görebilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=dh-ToxePWYA Teşekkür ederim cem bey Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 8 Temmuz 2020 Paylaş 8 Temmuz 2020 Ersen şahin yazdı: Araç 160 binde ydi şimdi anladık ki araç 460 binde 😃 Teşekkür ederim cem bey Benim merak ettiğim husus şu ; 97 model bir arabanın 160.000 de olduğu kanaatine nasıl vardınız? Muhtemelen LPG vardır bu araçta. km eğer 360,000 ise de çok fena değil bence, ama 760.000 ise bi revizyon gerekebilir 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 9 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2020 Fatih Evcin yazdı: Benim merak ettiğim husus şu ; 97 model bir arabanın 160.000 de olduğu kanaatine nasıl vardınız? Muhtemelen LPG vardır bu araçta. km eğer 360,000 ise de çok fena değil bence, ama 760.000 ise bi revizyon gerekebilir Alırken kmye çok takılmamıştım araca binip test ettim motor zehir gibiydi aracın rampa yuyarı dehşet bir çekişi vardı o şekilde almıştım aracı Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 Temmuz 2020 Paylaş 9 Temmuz 2020 Yağ yakan araba çok iyi gider ara ara yağını kontrol edın 2 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 9 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2020 Fatih Keskin yazdı: Yağ yakan araba çok iyi gider ara ara yağını kontrol edın Araçok 2 gün önce satıldı Yorum bağlantısı
Recommended Posts