Tolga Diribaş 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 (düzenlendi) 2 Temmuz 2020 tarihinde Tolga Diribaş tarafından düzenlendi 19 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 (düzenlendi) Geçmişte hep hayalini kurduğum, almaya niyetlendiğim ama hep araya bişiler girdiği için en son Ev alıp geçtiğim bir makine... Güle güle kullanın 2 Temmuz 2020 tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Dashboard, guncel Volvo'lardan daha guzel bence.. hayirli olsun.. 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Allah güle güle kullanmak nasip etsin. Sadece fotoğraf yüklemek yerine biraz açıklama yazsaydınız daha iyi olurdu. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Maşallah nefis. Güle güle kullanın. Selim'in A6 ya kardeş geldi. 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Bunun soba boruları aşağı bakmıyor ama 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Maşşallah gule gule kullanin. Yedek su kabını tertemiz ve bembeyaz görünce içim açılıyor. 1 Yorum bağlantısı
Tolga Diribaş 2 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2020 Arif Aykın yazdı: Allah güle güle kullanmak nasip etsin. Sadece fotoğraf yüklemek yerine biraz açıklama yazsaydınız daha iyi olurdu. uzun uzun yazdım da şuan yazdıklarımı arıyorum Yorum bağlantısı
Tolga Diribaş 2 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2020 (düzenlendi) Tolga Diribaş yazdı: Arkadaşlar kusura bakmayın uzun uzun açıklamalar yazmıştım nedense kaydetmemiş ,2.0 Ecoboost sonrası arayış içine girmiştim aslında çok almak istediğim bir araçtı hatta 3 aylık da c220 cdi maceram oldu sonrasında yaklaşık 7 ay önce aldığım aracımı diğer araçlarım da olduğu gibi size tanıtmak , paylaşmak istedim. Alma aşamasında çok aradığım içime sinen bir araç oldu aslında makyajlı alacaktım ancak bu araçların temizi yılından önemlidir diye düşünüyorum artık.. 2007 model 227 binde şuan sağolsun önceki sahibi 4 disk balatasın dan tutun motor , şanzıman takozu ,komple alt takım, tüm far gurubu ,4 amortisör değişimi gibi ciddi masraflar yapmış bana sadece patlak hoparlörlerini üst seri pioneer hoparlörlerle değiştirmek kaldı Sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım , Allah herkesin gönlüne göre versin herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. 2 Temmuz 2020 tarihinde Tolga Diribaş tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 İlk mesaj, "uzun lafa gerek yok mal ortada" demiş gibi olmuş Güle güle kullanın.. Tork bağımlılığı kötü imiş.. Haberiniz olsun Mondeo ve Qashqaiden sonra C5 i kaldırmakta zorlanıyorum.. Allah hep daha iyilerini nasip etsin.. 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Haydaaa, kardeş gelmiş. Hayırlı olsun. 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Hayırlı olsun. Ara ara aklima gelen bir araç. Nasip olursa bir gün tadarız.. Sıfır araba alırsam tsi act motor olacak. Torku olduğu kadar. 2 Yorum bağlantısı
Tolga Diribaş 2 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: İlk mesaj, "uzun lafa gerek yok mal ortada" demiş gibi olmuş Güle güle kullanın.. Tork bağımlılığı kötü imiş.. Haberiniz olsun Mondeo ve Qashqaiden sonra C5 i kaldırmakta zorlanıyorum.. Allah hep daha iyilerini nasip etsin.. Mehmet Bey , aynen tork ve güç bağımlılığının çaresi yok Selim Bilgin yazdı: Haydaaa, kardeş gelmiş. Hayırlı olsun. Selim Bey , uzun zamandır foruma uğrayamıyordum bende sizin aracı görünce mutlu oldum sizinki de hayırlı olsun inşallah kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: V6 sı olmayanlar yazmasın 😔 haydaaaa Hayırlı olsun 2 Temmuz 2020 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde. Maşallah 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Önder Özcan yazdı: V6 sı olmayanlar yazmasın 😔 E270 cdi 5 silindir 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Önder Özcan yazdı: V6 sı olmayanlar yazmasın 😔 Hasan Karabekiroglu yazdı: E270 cdi 5 silindir Bunu bildiğim, mesajımın sonundaki üzgün emojiden belli değil mi? Yani ben de yazamam. Selim , Sami ve Tolga. Başka var mı? (E280 olsaydı V6 olurdu) 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Önder Özcan yazdı: Bunu bildiğim, mesajımın sonundaki üzgün emojiden belli değil mi? Yani ben de yazamam. Selim , Sami ve Tolga. Başka var mı? (E280 olsaydı V6 olurdu) Furkan var Sivas'tan 😊 neyse bende yazamıyorum sonuçta 🤔 3 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Bende silindir çok 🥳 Hayırlı olsun çok güzel araç. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 V6 denilmis, bildirim geldi. Hayirli olsun, guzel arac. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Temmuz 2020 Paylaş 2 Temmuz 2020 Güzel ve ciğerli makina da, canım T direksiyonu hangi akla hizmet değiştirdiler bilmem. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts