Mehmet Ozyurek 19 Ağustos 2020 Paylaş 19 Ağustos 2020 Soğutucular epey büyükmüş.. Ne kadar akım çektiğini merak ettim. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 19 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Soğutucular epey büyükmüş.. Ne kadar akım çektiğini merak ettim. Farı şu anda parçalayamam Çıkma falan denk getirir bakarız 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Eylül 2020 Yazar Paylaş 18 Eylül 2020 Hedefimiz Datça Yarım saat önce varmalıydık körfeze, manzarayı kaçırdık. Taşlık plajı. Pek keyifli olduğu söylenemez. Palamutbükü’nü gördükten sonra hele Sahilde gündüz denize girilebiliyor, akşama restoranlar masalarını koyuyorlar. Datça’da çalışan, işletme sahibi olan epey girişimci kadın yoğunluğu var, sahil şeridi boyunca işletmeleri sıralanmış. Eski Datça'yı gezelim. Burası eski Datça camii, 1616 tarihli bir alınlık yazısı var, Osmanlıca'yı çeviremedim. Sıcak bunaltıcı. Instagram fotosu çekinme yeri Badem aromalı Datça gazozu. Ateşli yanmış sıcaktan. Bu bölgede oman ağaç florası çok az malesef. Yol boyunca sıralanmış badem bahçeleri. Bir kaç foto almak için birine dalıyoruz. Burayı akşam güneşinde çekmek lazım böyle biraz patlak durdu Knidos antik şehri. Oldukça geniş bir bölgeye yayılmış, ancak kafada canlandırabilecek bütünlüğe sahip değil, biraz zayıf buldum. Tekneler yüzme molası veriyor. Şimdi serinleme zamanı Datça`dan ayrılış. 13 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Eylül 2020 Paylaş 19 Eylül 2020 Selcuk bey masallah. habire gezme tozma 😆 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 30 Eylül 2020 Yazar Paylaş 30 Eylül 2020 Yağmur sonrası biraz orman havası alalım 9 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Eylül 2020 Paylaş 30 Eylül 2020 (düzenlendi) Selçuk Keleş yazdı: Yağmur sonrası biraz orman havası alalım 15 ekimde yada öncesi bende gezeceğim inşallah, dur hele bunun oynayacak yeride yok yav, led med takamıyoruz ne kötü, heryere led doldurmuşlar, neyse dur bakayım bagaj tabanına yalıtım yapayım bari 30 Eylül 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 30 Eylül 2020 Yazar Paylaş 30 Eylül 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: 15 ekimde yada öncesi bende gezeceğim inşallah, dur hele bunun oynayacak yeride yok yav, led med takamıyoruz ne kötü, heryere led doldurmuşlar, neyse dur bakayım bagaj tabanına yalıtım yapayım bari Bitek bagaj lambası halojen ha bi de arka sinyaller Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2020 Paylaş 30 Eylül 2020 Selçuk Keleş yazdı: Yağmur sonrası biraz orman havası alalım Ne kadar güzel bir fotoğraf olmuş.. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 30 Eylül 2020 Paylaş 30 Eylül 2020 Selçuk Keleş yazdı: Yağmur sonrası biraz orman havası alalım Abi çok güzel, neresi burası Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 30 Eylül 2020 Yazar Paylaş 30 Eylül 2020 Aydın Sert yazdı: Abi çok güzel, neresi burası Polonezköy Sani Gerşon yazdı: Stop'lar çok güzelmiş. Icon donanımda stoplar 3 boyutlu 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Eylül 2020 Paylaş 30 Eylül 2020 Selçuk Keleş yazdı: Icon donanımda stoplar 3 boyutlu Yakından bi inceleme yapsan da, içimiz açılsa 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Eylül 2020 Paylaş 30 Eylül 2020 (düzenlendi) İcon yada hiç zaten arka sinyaller halojen evet, bakarız çaresine, 3. stoptamı halojen, uzun bir lamba değilmiydi o dikkat etmedim, led neden koymamışlar acep... 30 Eylül 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 30 Eylül 2020 Yazar Paylaş 30 Eylül 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: İcon yada hiç zaten arka sinyaller halojen evet, bakarız çaresine, 3. stoptamı halojen, uzun bir lamba değilmiydi o dikkat etmedim, led neden koymamışlar acep.. 3. stop lambası da LED. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Eylül 2020 Paylaş 30 Eylül 2020 Selçuk Keleş yazdı: 3. stop lambası da LED. ha ben okur yanlış anlar moda girmişim pardon sadece bagaj lambası ve arka sinyaller yani, onlarıda hallederiz, arabada mod yapcak yer yok, olmazki kardeşim, neresini kurdalayacağız biz bunun Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Eylül 2020 Paylaş 30 Eylül 2020 Hocam sizi hep yalnız görüyorum. Durum nedir. Yakında birşeyler varmı. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 30 Eylül 2020 Paylaş 30 Eylül 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: ha ben okur yanlış anlar moda girmişim pardon sadece bagaj lambası ve arka sinyaller yani, onlarıda hallederiz, arabada mod yapcak yer yok, olmazki kardeşim, neresini kurdalayacağız biz bunun Ali hocam bunda da rs sport denemeleri olur mu? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Eylül 2020 Paylaş 30 Eylül 2020 Mehmet Yeter yazdı: Ali hocam bunda da rs sport denemeleri olur mu? yok vallahi, artık uğraşmayacağım, o yüzden olabildiğince dolu aldımki uğraşmayım, bu alet yeterince güçlüde, idare eder beni 5 sene 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Ekim 2020 Yazar Paylaş 1 Ekim 2020 Ali Darbaz yazdı: Hocam sizi hep yalnız görüyorum. Durum nedir. Yakında birşeyler varmı. her an bişeyler olabilir Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Bu durumda motor garaja girer ve paslanmaya başlar diyebilirmiyiz Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: Bu durumda motor garaja girer ve paslanmaya başlar diyebilirmiyiz 115lik mi? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Mehmet Yeter yazdı: 115lik mi? 250 lilik sanırım... 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Yağmur sonrası biraz orman havası alalım [emoji4] Bu fotoğraf çok güzel olmuş Yazdım ama Mehmet bey benden önce davranmış 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Ekim 2020 Yazar Paylaş 2 Ekim 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: Bu durumda motor garaja girer ve paslanmaya başlar diyebilirmiyiz Motorun yeri ayrı Ali Cihangiroğlu yazdı: 250 lilik sanırım... Mehmet Yeter yazdı: 115lik mi? 250 cc, KLX 250 İmzamda linki var 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Ekim 2020 Yazar Paylaş 2 Ekim 2020 Barış AÇIL yazdı: Bu fotoğraf çok güzel olmuş Yazdım ama Mehmet bey benden önce davranmış O sis tam o anda tesadüfen vardı sonra yokoldu Yorum bağlantısı
Recommended Posts