Alpay Sumer 31 Temmuz 2021 Paylaş 31 Temmuz 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 😁😁 Geçen hanım dedi, sen araba değil kendine oyuncak almışsın. Zevki ayrı Aynısını benim hanımda diyordu.. Al dedim bas dedim iki sürat denemesi (kapalı musait yol ) yaptırdım Epey süre sesi cıkmaz artık 😂 Tekrarlayınca tekrarlıyoruz 😂 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Eylül 2021 Yazar Paylaş 16 Eylül 2021 Yaz tatilini geç yapmayı seviyorum. Hedefimiz Ölüdeniz. İstanbul - Antalya rotası içinde kahvaltı için Bilecik istikametindeki Osmaneli tesislerini öneririm. Araya bir de Pamukkale sıkıştırdık. Denizli’den Fethiye’ye gidiş oldukça dağlık ve biraz yorucu bir yoldu. Havanın erken kararması da bir etken oldu. Neyse sıkıntısız varıp apartımıza yerleştik. 7 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Eylül 2021 Yazar Paylaş 16 Eylül 2021 Turlamaya çıkalım. Sonra da denize gideriz. Yakapark Mısır molası Balkon manzaram. Babadağ’a çıkan teleferik hattı durmadan çalışıyor. Belki denerim. 5 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 İlk gördüğümde yağmur yağıyor zannettim. İyi tatiller, iyi gezmeler. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Vay be keyfe bak, bizde şantiyede pinekleyelim hakkını verdin arabanın eskittin, uzun dönem yorumlar nasıl, varmı bir sıkıntı vs.? 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Eylül 2021 Yazar Paylaş 16 Eylül 2021 IMG_3641.MP4 Hasan Karabekiroglu yazdı: Ne güzel yer. Neresi ? Saklıkent yolu üzeri 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Ooo gezmelere çıkılmış.. kartpostallık görüntüler geliyor yine.. İyi tatiller kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Eylül 2021 Yazar Paylaş 16 Eylül 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: Vay be keyfe bak, bizde şantiyede pinekleyelim hakkını verdin arabanın eskittin, uzun dönem yorumlar nasıl, varmı bir sıkıntı vs.? Ciddi bi sıkıntı yok. Bu son servis güncellemesinden sonra bazen depo uyarı ışığı erken yanıyor. Önceden herşey saat gibiydi naptılarsa yol bigisayarı kendine gelemedi. Bu sefer başka yerini bozarlar diye götürmeye çekiniyorum. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Selçuk Keleş yazdı: Ciddi bi sıkıntı yok. Bu son servis güncellemesinden sonra bazen depo uyarı ışığı erken yanıyor. Önceden herşey saat gibiydi naptılarsa yol bigisayarı kendine gelemedi. Bu sefer başka yerini bozarlar diye götürmeye çekiniyorum. banada "abi düzgünse hiç dokunma..." dediydiler, korkuyorum açıkcası Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Eylül 2021 Yazar Paylaş 16 Eylül 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: banada "abi düzgünse hiç dokunma..." dediydiler, korkuyorum açıkcası Güncellenecek illa bigün kaçış yok Mehmet Ozyurek yazdı: Ooo gezmelere çıkılmış.. kartpostallık görüntüler geliyor yine.. İyi tatiller kardeşim. Bu gezide güzel foto biraz zor, kültür gezisine çıkarsam gelir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Bizim oralardaymışsınız. Bizim memlekette Babadağdır. Tandır yaparlar meşhurdur. Yolunuz düşerse tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 19 Eylül 2021 Yazar Paylaş 19 Eylül 2021 Kayaköy Saklıkente uğramamak olmazdı Çok keyifli ara bir yol bizi Antalya yoluna çıkarıyor. IMG_3704.MP4 Patara plajına da kesinlikle gidilmeli. Köy içindeki Bolulu usta’nın yemeklerini mutlaka tadın. Dönüş yolu. Otelden ayrılıyoruz. Fethiye - Burdur arası dağlık bölgede sürüş çok keyifliydi. Kadim Burdur medeniyetinden geçiyoruz Safa tepesinde güzel bi kahvaltı IMG_3671.MP4 Yaklaşık 2.000 km. yaptık, tüketim ortalamamız 5.8 lt. olmuş. 6 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 24 Eylül 2021 Paylaş 24 Eylül 2021 Selçuk Keleş yazdı: Her işe de koşar Bedava klima miss. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Eylül 2021 Paylaş 24 Eylül 2021 Ooo dış hava sirkülasyonunu açmışsın Arazi tipinden sonra Sanayi tipi kilyo, bakalım daha neler göreceğiz 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 26 Eylül 2021 Yazar Paylaş 26 Eylül 2021 Nokian Snowproof''larımız geldi 8 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Eylül 2021 Paylaş 27 Eylül 2021 Hayırlı olsun, zaten son alışlar artık bunlar, önümüzdeki yıllarda ihtiyacın gittikçe azalacak hatta olmayacak gibi, bakalım bu kış nasıl geçecek.... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 27 Eylül 2021 Yazar Paylaş 27 Eylül 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun, zaten son alışlar artık bunlar, önümüzdeki yıllarda ihtiyacın gittikçe azalacak hatta olmayacak gibi, bakalım bu kış nasıl geçecek.... Genel olarak bence de İstanbul'da pek ihtiyaç olmayacak gibi. Ama bazen öyle alakasız bir anda gerekebiliyor hazırlıklı olmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Aralık 2021 Yazar Paylaş 16 Aralık 2021 Nokian'larımızı taktık kara ve kışa hazırız. Yazlık lastikleri de işaretledim geçiş yaptığımızda ön-arka rotasyon yapacağım. Hafif bir yol gürültüsü var tabii umarım eskidikçe çok artmaz. Ben Bridgestone seviyorum aslında ama bu 69 db ile böyleyse Blizzak 71 db ile kim bilir ne kadar gürültülüdür. 4 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 18 Aralık 2021 Paylaş 18 Aralık 2021 Hayırlı olsun [emoji3478] Nokian iyidir bir süre sonra alışırsın. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 Ocak 2022 Yazar Paylaş 3 Ocak 2022 Benzin fiyatından haberin var mı senin ? 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts