Metin Akbal 22 Kasım 2024 Paylaş 22 Kasım 2024 Ali Cihangiroğlu yazdı: varya araban arabası olmayana tamam, ama şimdi alan seneye yahu zarar ettim bak diyebilir... Arabayı 48 e aldım 640 a ilanda nasıl kar ettim bak 😂😂 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Brezilya’dan otomobil ithal edersek nolur 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Brezilya’dan otomobil ithal edersek nolur gidip inceleyelim yerinde 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Çağlar Bayur yazdı: gidip inceleyelim yerinde renault fairway 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat Paylaş 6 Şubat vesile ile, Fiat egea 1.6 mjet otomatik easy paket, 2024 şubata göre %30 zamlanmış, ama 1.4 benzinli manueli %18 zam almış. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Brezilya’dan otomobil ithal edersek nolur Renault Logan Taksiciler Bayram eder 🙂. Bu arada 2025 Dacia Logan ithal edilirmi ? Sedan seviyoruz. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Aytac Sakal yazdı: Renault Logan Taksiciler Bayram eder 🙂. Bu arada 2025 Dacia Logan ithal edilirmi ? Sedan seviyoruz. artık güney amerika ile ab gibiyiz. Gümrük birliği içindeler 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: renault fairway Pug 504 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bence gidip karnavaldan görerek seçelim? Neyii ? Ben esmer sevmiyorum yani siyah araba 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Emin Önal yazdı: Neyii ? Ben esmer sevmiyorum yani siyah araba geniş arabalara karşı hayranlığım baki Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: geniş arabalara karşı hayranlığım baki Evet arkası geniş güzel oluyor, steyşınları severiz 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Şubat Paylaş 7 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: geniş arabalara karşı hayranlığım baki 2 kg bamya konservesi için koca araba alınmaz ki 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Şubat Paylaş 7 Şubat İlkay Başaran yazdı: 2 kg bamya konservesi için koca araba alınmaz ki öyle deme. Tarla da önemli 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts