Doğan Arşiray 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Koray Demir yazdı: Geçtiğimiz aya kadar sıfır Leon FR ACT 1.5 TSİ 230 bin TL idi en son 10 bin küsür kişi vardı sırada. 10 bin kişi? sıra? şaka filan mı bu. 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 (düzenlendi) Ne desem bilemedim... 3 Nisan 2021 tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Evren Erakçora yazdı: 135 bin değil mi sıfır? 135 bin dediğiniz egea ise, artık değil Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 herhalde insanlar şimdi aldım aldım yoksa dahada ölsem alamam mantığı işlediğinden mütevellit elde ne var ne yok toparlayıp sıfır araba almaya çalışıyorlardır. yoksa durum ortadadır herhalde!? 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Dogan Arsiray yazdı: 10 bin kişi? sıra? şaka filan mı bu. Aralıktaki sayı 8 bin idi. Maalesef öyle paran olsa bile zor. Talep patlaması oldu yok üstüne yok satıyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 İnsanlar haklı, eski arabaya o kadar para vereceğime sıfır alırım demiş. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 ikinci el pahalı olay bu başka birşey değil o halde. 3 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Dogan Arsiray yazdı: herhalde insanlar şimdi aldım aldım yoksa dahada ölsem alamam mantığı işlediğinden mütevellit elde ne var ne yok toparlayıp sıfır araba almaya çalışıyorlardır. yoksa durum ortadadır herhalde!? Yok alırlar ondan değil 3 serisine 5 serisine 700-900 bin TL para bağlayan çok gördüm duydum bu süreçte. Çoğu kişide para var (en çok da bende para yok diyende para çıkıyor 😊). Nüfus arttı, pandemiden ötürü araç girdilerinde azalma oldu ve dolayısıyla sıfır araç alıp 4-5 yılda bir yenileyen kitlede şişme oldu, araçlar cazip geliyor vesair diye uzar gider. Evren Erakçora yazdı: İnsanlar haklı, eski arabaya o kadar para vereceğime sıfır alırım demiş. Tok satıcı kaybetti ve kaybetmeye mahkum bu süreçte. Araçların gerçek ederi onlar değil. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Dogan Arsiray yazdı: ikinci el pahalı olay bu başka birşey değil o halde. 10 yaşındaki arabayı boya yok diye sıfıra yakın fiyata satan ,alan oldu. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Arkadaş aldı Leon'u 235 bine. Seramik vs eklemişler. Style Plus paket. Arabayı teslim aldığının ertesi günü 290 lira oldu. Bir günde 60 bin lira oynarsa 10 bin değil 100 bin kişi bile almak ister 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Dogan Arsiray yazdı: 10 bin kişi? sıra? şaka filan mı bu. bence doğrudur, aylar önce Balıkesirde corolla sırası 400 kişiden fazlaydı, neyse daha çok bekleycekler, üretimler durdu duracak gibi, zaten başladıda.... Mert Yeldan yazdı: Arkadaş aldı Leon'u 235 bine. Seramik vs eklemişler. Style Plus paket. Arabayı teslim aldığının ertesi günü 290 lira oldu. Bir günde 60 bin lira oynarsa 10 bin değil 100 bin kişi bile almak ister satmaya kalksın satamaz o paraya, aldın kullan devrindeyiz... Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Sefa Çelik yazdı: İşte olay bu. Döviz, faiz, altın, borsa, bitcoin dörtlüsüne otomobil de katıldı. Bunu zamanında (6-12 ay önce) görebilenler parasına para ekledi. Porsche doğuşa gitmiştim. Sıfır taycan 1 milyon 200 bin. Bir gariplik var, bu araç bu kadar ucuz olamaz dedim. Akşam eve geldim, herşeyi satıp ona oynayasım geldi. 3 gün onu düşündüm. İhtiyacımdan mı? Hayır. Sadece bir fırsatı hissettiğimden. Hanım saçmalama dedi vazgeçirdi. Çok değil 1 ay sonra sıfır fiyatı 2 milyonu geçti. Parayı dolara borsaya değilde taycana basanlar 1 ayda 1 milyon kazandılar. Bir arkadaşım, sizin meslektaşınız bu arada, 6 tane sıfır araba (en ucuzu passattı) koydu garaja Kendisi de gitti kiralık arabaya bindi. ÖTV artışı ile sattığında parasını %70 karla geri aldığını söylemişti. 6 arabanın tamamı passat desek, 5 passat kar etti oradan Bir yıldan birazcık uzun bir süre bekledi arabalar kapalı garajda. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 (düzenlendi) demek ki banka kredilerinin yüksek faizli olması veya dolar kurunu yükselmesi bazılarını hiç etkilemiyor, umarım gelir vergilerini de eksiksiz yatırıyorLARdır herkes , çok değil 2 haftaya sahura boşa kalkmasınlar yani , vergilerini ödemeyenler 3 Nisan 2021 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: demek ki banka kredilerinin yüksek faizli olması veya dolar kurunu yükselmesi bazılarını hiç etkilemiyor, umarım gelir vergilerini de eksiksiz yatırıyordur , çok değil 2 haftaya sahura boşa kalkmasınlar yani , vergilerini ödemeyenelr Öder eğer benim arkadaşı kastediyorsanız. O tarz konularda takıntılı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 zamanında bugünler iyi günlerimiz diyordum ve kızılıyordu hatırlayınız, hala iyi günlerimiz diyimde vehameti siz düşünün... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Murat Sahın yazdı: Öder eğer benim arkadaşı kastediyorsanız. O tarz konularda takıntılı. genele 83 milyona yazdım, Ali Cihangiroğlu yazdı: zamanında bugünler iyi günlerimiz diyordum ve kızılıyordu hatırlayınız, hala iyi günlerimiz diyimde vehameti siz düşünün... hala kızıyoruz bak rekor mart 2021 de gelmiş demek ki keyifler yerinde. otomotiv rakamı sadece bir sayı değildir birçok sosyal olayı da açıklar. son 10 yılın en refah ayından geçmişiz 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: genele 83 milyona yazdım, Abi o zaman sıkıntı büyük 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Dogan Arsiray yazdı: ikinci el pahalı olay bu başka birşey değil o halde. 235 e sıfırı alan kaça satacak sıfırı 290 olmuşken? 2. el arayanlar fakir olabilir ucuza arıyorlardır mesela? sıfırı rekor kırmışsa talepte sorun yok demektir, talep bol Murat Sahın yazdı: Öder eğer benim arkadaşı kastediyorsanız. O tarz konularda takıntılı. şimdi okudum da,yazımdaki fiili düzelltim, tek şahıs gibi anlaşılmasın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: on 10 yılın en refah ayından geçmişiz İhracatımız artmış. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Mehmet Yeter yazdı: İhracatımız artmış. İthalatımız da artmıştır kesin.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Emre Şimşek yazdı: İthalatımız da artmıştır kesin.. O konu kesin ancak sonuçta Ugandan da gelse İhracatımıza kesin yansıyordur. Sonuçta rakamlardan ibaret. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Mehmet Yeter yazdı: İhracatımız artmış. vesile ile 10 yılın rekorunu kıran mart rakamları iç pazara satışlar, ihracatı bilmiyorum de biz de 10 yılın en refah ayını geçirmişiz. ötv ile ilgili de düzenleme beklemiyormuş otomotiv üreticilerimiz, , ihtiyaç yok demiş odd başkanı 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Levent Güzelkalp yazdı: Mehmet Göktürk yazdı: arabayla doyamayız. alabilen hobi bahçesi alsın. Hocam kuxuk tarla alalip kendimiz ilgilenelim yoksa bu hobi bahceleri yikilacak gibi duruyor. Bizim 5 donum bahcemiz var cok guzel ugraş oluyor. Aldigimiz urun harcadagimiz zaman ve paranin ceyregi bile etmiyor. Ama eglenmesi cok guzel bu pandemiden once haftada 1 gun zor gidiyordum. Simdi haftada 4 gun oradayim yasaklar bitse kesin 6 gun giderim. Hobi bahçes deyince gecekondu yapın demedik. Bahçe alın yıkılmaz. gıda fiyatları yükselecek. Koray Demir yazdı: Onu tarım arazisi bölünemez diye yasakladılar hatta hapis cezası var halihazırda yapılmış olanlar ise yıkılacak meclisten geçti. gecekondu yapın demedik. arabayla gidersin şezlongunu açarsın. tatin olmazsan karavanınla gidersin. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Nisan 2021 Paylaş 4 Nisan 2021 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Hobi bahçes deyince gecekondu yapın demedik. Bahçe alın yıkılmaz. gıda fiyatları yükselecek. gecekondu yapın demedik. arabayla gidersin şezlongunu açarsın. tatin olmazsan karavanınla gidersin. dayanıklı gıdalardan .... neyse anladın sen onu..... bahçe fikrinede katılıyorum.... Yazık bu Vatana..... 4 Nisan 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Nisan 2021 Paylaş 4 Nisan 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: dayanıklı gıdalardan .... neyse anladın sen onu..... bahçe fikrinede katılıyorum.... Yazık bu Vatana..... riskli cümle, en son bunu yazanlar soğukta oturma adayı oldu Yorum bağlantısı
Recommended Posts