Selçuk Bakış 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: sağdan sağdan pikinğe gitmelik, ebatlarına baktın mı Motoru görünce kapadım abi, hiç şansı kalmadı bende 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Selçuk Bakış yazdı: Motoru görünce kapadım abi, hiç şansı kalmadı bende aegea cross kadar işte, meraklısına çinli italyan.. çoklu koltuktan iş yapsa büyük şehir dışında zor zaten. yutubta aldı bir rüzgar 500-600 satar 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Bi duyum dolanıyor. Temmuz 2024’te bazı güvenlik paketleri zorunlu olacakmış. Bayiler bu tarihe kadar uygun olmayan araçların satışları için indirim yapabilirler deniyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: bazı güvenlik paketleri zorunlu olacakmış. Tansu Kalafatoğlu yazdı: indirim mesela hangi güvenlik paketi olmayan araba kalacak şovruumda ve indirim yapılacak.... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: mesela hangi güvenlik paketi olmayan araba kalacak şovruumda ve indirim yapılacak.... çarpışma önleyici, yorgunluk tespit, sos acil arama gibi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: sos acil arama gibi tabii aaa her ararbada var artık, hengi yutbr yazdı bunu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: tabii aaa her ararbada var artık, hengi yutbr yazdı bunu Keşfet var artık. Youtube mu kaldı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Keşfet var artık. Youtube mu kaldı kasvet mi ne o? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: kasvet mi ne o? 3 saat takılsan sıkılmazsın. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Avrupa için diyordular. Tr ye o iş gelmez hemen, ama sanki tr ye imiş gibi anlatıyor kesfette. Demek sen izliyon diye senden sekiyor bana da :P 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Mustafa Tüfekçi yazdı: Avrupa için diyordular. Tr ye o iş gelmez hemen, ama sanki tr ye imiş gibi anlatıyor kesfette. Demek sen izliyon diye senden sekiyor bana da :P yıldız yıldız kafa hep yukarıda gezersen böyle olur. Halk seviyesine inin biraz Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: yıldız yıldız kafa hep yukarıda gezersen böyle olur. Halk seviyesine inin biraz Yıldıza laf yok 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs kapı içi yıldız fotosu olmazsa olmazımızdır Fatih Keskin yazdı: Yıldıza laf yok şipitak olacak aga 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: Yıldız ve digerleri B-diğerleri 💰 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: B-diğerleri 💰 perşemve bakarız demiştik unutmadık, aegea nisanda 977 den başlıyormuş aynı donanım 1007 olmuş mayıs 2024... düşecek diyenleri piste bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: perşemve bakarız demiştik unutmadık, aegea nisanda 977 den başlıyormuş aynı donanım 1007 olmuş mayıs 2024... düşecek diyenleri piste bekliyoruz Ulaşılmazdı, git gide daha ulaşılmaz oluyor arabalar. Yine de zamlanma hızı azaldı. Azalmalı da. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs artık sıfır motor yapıp yeni lastik alıp sıfır niyatine bineriz bol bol gidip arabamı bir öpeyim 2 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs en mantiklisi. 1 milyon tl ye egea alacagima w204 alirdim. 10 sene daha binersin tamir etmeye razi olduktan sonra. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: tamir etmeye razi olduktan sonra. çok mu bozuluyor ki Doğan Arşiray yazdı: w204 alirdim. eli görüp artırıyorum 205 C63 e çevirirdim aldıktan sonra 80-100 bin tele ye Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs 25 senede bozulur bir seyler. cok bozulmuyor normalde. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: 25 senede bozulur bir seyler. cok bozulmuyor normalde. alalım mı yani.. aldım gitti 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: yıldız yıldız kafa hep yukarıda gezersen böyle olur. Halk seviyesine inin biraz başka ne olacak, tabi ki yıldız Fatih Keskin yazdı: Yıldıza laf yok Bence de Doğan Arşiray yazdı: Yıldız ve digerleri Kesinlikle Çağlar Bayur yazdı: kapı içi yıldız fotosu olmazsa olmazımızdır Kale kapısı olursa olur, yoksa sığmam. 10 Mayıs tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Yıldız talepleriniz değerlendirilir. İsteyene 2013 c180 İsteyene 2007 e200 Yorum bağlantısı
Recommended Posts