Çağlar Bayur 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 ekmeğe yağ sürer üstüne toz şeker dökerdik Yorum bağlantısı
Ümit Türk 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: ekmek arası canıım çayda var Köyden İndim Şehre filmindeki 4lü grubun camdan pişen tavuklara bakması gibi bakıyorum 27 Nisan 2021 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Kapanma araç pazarını nasıl etkileyecek sizce? Bayram da hayal oldu çünkü. Mehmet Bey ben aracı satmaya kendimi geçen hafta ikna ettim sağlam teslim etmek için sorunlarını gideriyorum. 2. el için ele alırsak Bana dolayısı ile pazara etkisi , Pazartesi günü Sarı siteye ilanı koyacaktım vazgeçtim kapanma nedeni ile Şehir dışından hatta içinden kim gelir en azından eskisi kadar gelmez. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 vw çip diyor, tesla çip diyor. Biri dumandan sabıkalı diğeri kripto’dan. İkisine de güvenmem. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 vw çip diyor, tesla çip diyor. Biri dumandan sabıkalı diğeri kripto’dan. İkisine de güvenmem. Honda da çelikten? Toyota nın henüz açığını bilmiyorum [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 Metin Akbal yazdı: Honda da çelikten? Toyota nın henüz açığını bilmiyorum Çip olayında aynı günde bu iki firmadan açıklama gelince işgillendim tabi hiluxlarda uçaksavar ve ağır makineli montajı için şase bağlantı noktaları varmış diyorlar 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 Çip olayında aynı günde bu iki firmadan açıklama gelince işgillendim tabi [emoji4] hiluxlarda uçaksavar ve ağır makineli montajı için şase bağlantı noktaları varmış diyorlar [emoji4] Hay aklınla bin yaşa. Hilux esp testi her iki jenerasyonda da tam bir felaket [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 Metin Akbal yazdı: Hay aklınla bin yaşa. Hilux esp testi her iki jenerasyonda da tam bir felaket Suudi arabia bunu beğendi https://youtu.be/xoW-dbIlDPg 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 Suudi arabia bunu beğendi [emoji4] Işsizlik her yerde başa bela 1 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hiluxlarda uçaksavar ve ağır makineli montajı için şase bağlantı noktaları varmış diyorlar Vardır, belirli coğrafyada çok tercih ediliyor. Amacına uygun tasarım yani. Not: Sihaları görünce bırakıp kaçıyolar ama, o kenarda not olarak bulunsun 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Suudi arabia bunu beğendi https://youtu.be/xoW-dbIlDPg Çarpmasını bekleyenler videonun sonuna sarsın 4 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 Suudi arabia bunu beğendi [emoji4] Azmışlar resmen. Pesss Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Çarpmasını bekleyenler videonun sonuna sarsınIyi sabir varmış sende de. Çekicinin üstünden falan uçsaydı sonuna kadar izlerdim de hareket hep aynı illa o toprak zemine girecek. Karşı şeride geçeyim havamız olur diyen çıkmadı. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Kapanma araç pazarını nasıl etkileyecek sizce? Bayram da hayal oldu çünkü. satislar yavaslar, sonrasi belli degil. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 (düzenlendi) Ahanda zam yolda Renault'un satma kararı aldığı, Fransa'nın Morbihan bölgesindeki Fonderie de Bretagne fabrikasının çalışanları, fabrikayı giriş-çıkışa kapatarak 7 yöneticiyi rehin aldı. 28 Nisan 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: Ahanda zam yolda Renault'un satma kararı aldığı, Fransa'nın Morbihan bölgesindeki Fonderie de Bretagne fabrikasının çalışanları, fabrikayı giriş-çıkışa kapatarak 7 yöneticiyi rehin aldı. lem hitlere bile bu kadar direnmediler 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: lem hitlere bile bu kadar direnmediler Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Metin Akbal yazdı: Emre Şimşek yazdı: Çarpmasını bekleyenler videonun sonuna sarsın Iyi sabir varmış sende de. Çekicinin üstünden falan uçsaydı sonuna kadar izlerdim de hareket hep aynı illa o toprak zemine girecek. Karşı şeride geçeyim havamız olur diyen çıkmadı. Benzer bir videoda takla ve nihayetinde adamın kolunun koptuğunu görmüştüm. Bunda da tıra girmesini bekledim ama maalesef gitti kenardaki adamlara girdi 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Sözlükte yazılmış haberlerde göremedim bugün itibariyle yine zam geldiği söyleniyor. %5 civarında her grup liste fiyatlarını artırmış. Sürekli takip eden arkadaşlar daha net anlayabilirler ben kontrol etmedim. Gerçi ppk toplantısından sonra faiz düşürürlerse dolar fırlayacak. Asıl zam furyası ondan sonra başlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Türkiye'de ikinci ele ve araç bakımına daha çok ağırlık verilmeli en az bi 20 sene. Yapılan tahribatların düzelmesi zaman alacaktır. Bu süreçte başta motor olmak üzere ikinci el araç yedek parçası ithalatı da belki serbest bırakılmalı. Ayrıca LPG de olduğu gibi elektrik dönüşümü de serbest bırakılmalı yönetmeliği çıkmalı. 3 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Mehmet Göktürk yazdı: araç bakımına daha çok ağırlık verilmeli kapı kenarında ezik varsa çöpe atardık 3 yıl önce, sonra tek tek derken 3 boya 1 değişene geldik, hedef afrika piyasası, herkese bir as fargo 250... 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: kapı kenarında ezik varsa çöpe atardık 3 yıl önce, sonra tek tek derken 3 boya 1 değişene geldik, hedef afrika piyasası, herkese bir as fargo 250... daş gibindir, çok kez ön amortisör kulelerini kopardıydım, uçuyorda inerken iniş takımları fazla dayanmıyor, kütük gibi arabadır, sıfır lüks, güvenlik önlemi olarak freni var 1 Mayıs 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: kapı kenarında ezik varsa çöpe atardık 3 yıl önce, sonra tek tek derken 3 boya 1 değişene geldik, hedef afrika piyasası, herkese bir as fargo 250... 4 cekerlerine bakmışım çok güzelleri var da kilitsizmis Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: 4 cekerlerine bakmışım çok güzelleri var da kilitsizmis kilit kolay takılır. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts