Ali Darbaz 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: dediğim gibi, zevk alıyorsan en güzeli, önemli olan bu zaten paramı yok ev ödüyorsun daha önemlisi yok bence, evi hallet parada olur, zaman çabuk geçer, zamanla herşeyin olur inşallah kardeş.... Abi bende bitcoin oynamak, başkalarının batırdığı paraları toplamak. Batıkların parasıylada çoçuk okutup, ev taksidi ödemek istiyorum. Ama işte ay sonu aldığım maaş bitti bile. böylesine etik şeyler yapamayınca kendimi fakir hissediyom. 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Geçen hafta doğuştan 2020 model sıfır Ateca fr plus fiyatı aldım. bir farı kırıkmış değişip vereceklerdi. Fiyatı 375000 idi. şimdi güncelleme gelmiş. 2021 model aynı donanım 410000. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Ali Efe Erdoğan yazdı: çip sorunu var arac uretilmiyor bu nedenle land var satılık çipsiz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Abi bende bitcoin oynamak, başkalarının batırdığı paraları toplamak. Batıkların parasıylada çoçuk okutup, ev taksidi ödemek istiyorum. Ama işte ay sonu aldığım maaş bitti bile. böylesine etik şeyler yapamayınca kendimi fakir hissediyom. o gözle bakarsan para kullanmayacaksın, paranın kendi etik değil, vergilerde adil değil devlet nereden ödüyor maaşları, düzen böyle yapacak birşey yok, birileri kazanır birileri kaybeder, sonra kaybeden kazanır iş tersine döner durum eşitlenir, hep kazan olmaz.... Mehmet Göktürk yazdı: land var satılık çipsiz. röle varsa sayılmaz çipe girer 1 Nisan 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Valla lazım, arkadaşa alacaz. Kampanyalı fiyat zamlandı. Manuel boş 203, otomatik 212 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kampanyalı fiyat zamlandı. Manuel boş 203, otomatik 212 Dün mücevher gibi bir otomobil buldum. Ama adamı hevesini kırdılar. En makul olan araba 1,6 GDI motorlu, 6 ileri tam otomatik şanzımanlı Hyundai Tucson. Daha 42000 km de. 2016 model. Garantisi devam ediyor. Adamı ne güzel manupüle ettim. İçine oturdu, ha aldık alacaz. Fİyatta 220 bin tl. Ama ne oldu. Dış güçler çok yakar diye diye Tucsonu aldırmadılar. Şimdi 2017 tüplü otomatik civic bakıyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Araba ilk bakımda daswagen olmuş https://forum.donanimhaber.com/bakima-verdigi-aracini-bu-halde-buldu--148514875 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Araba ilk bakımda daswagen olmuş https://forum.donanimhaber.com/bakima-verdigi-aracini-bu-halde-buldu--148514875 benim tsi motor yiyecekti bu doğuşun beceriksiz mekanikerleri yüzünden, 4 defa da o bölgeye bakın demişken, sonra şikayetime de geri bile dönmedi, bir de servis müdürü koymuşlar, yüzyüze randevu alamadık ama telde bayağı bildiğin kombi tamircisi hissi verdi bana teknik bilgisi. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: benim tsi motor yiyecekti bu doğuşun beceriksiz mekanikerleri yüzünden, 4 defa da o bölgeye bakın demişken, sonra şikayetime de geri bile dönmedi, bir de servis müdürü koymuşlar, yüzyüze randevu alamadık ama telde bayağı bildiğin kombi tamircisi hissi verdi bana teknik bilgisi. Şaşırdık mı? Hayır Bir dakika ya, senin servisle falan ne işin var ki abi? Valla ben senin yerinde olsam kimseye elletmem arabamı 1 Nisan 2021 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: benim tsi motor yiyecekti bu doğuşun beceriksiz mekanikerleri yüzünden, 4 defa da o bölgeye bakın demişken, sonra şikayetime de geri bile dönmedi, bir de servis müdürü koymuşlar, yüzyüze randevu alamadık ama telde bayağı bildiğin kombi tamircisi hissi verdi bana teknik bilgisi. Kaloriferi ısıtmadığı için bıraktığımız aracın en son enjektör takımını değişiyorlardı 😃 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Nisan 2021 Paylaş 1 Nisan 2021 Murat Sahın yazdı: Şaşırdık mı? Hayır Bir dakika ya, senin servisle falan ne işin var ki abi? Valla ben senin yerinde olsam kimseye elletmem arabamı her markanın ve işin erbabı vardır deriz hep. iş başa düşünce hallettik onda sorun yok , bugün tsi ile ilgili işim olsa akif e bırakırım mesela 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: benim tsi motor yiyecekti bu doğuşun beceriksiz mekanikerleri yüzünden, 4 defa da o bölgeye bakın demişken, sonra şikayetime de geri bile dönmedi, bir de servis müdürü koymuşlar, yüzyüze randevu alamadık ama telde bayağı bildiğin kombi tamircisi hissi verdi bana teknik bilgisi. doğuşun servis mantığı aynen şöyle Şikayet araba kontağı açmıyor çözüm 275 tane parça bozuk almanyadan sipariş geçecez 18 binlira masraf var zubizu indirimi ile 16 olur ustayla görişim olmaz ben müşteri temsilcisiyim benle görüşün arabam nerde arabanızın yanına gidemeezssiniz beyfendicim işin uzmanı gerçek usta aynı arızaya yoğunum 1 -2 saatlik işi var yarına vereyim . 1400 lira toplam maliyet çıkıyor tamam abi yarın alırım kalsın araba . hepsi bu . benim tüylerim diken diken oluyor aklıma geldikçe 2 Nisan 2021 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 3 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Ali Gök yazdı: doğuşun servis mantığı aynen şöyle Şikayet araba kontağı açmıyor çözüm 275 tane parça bozuk almanyadan sipariş geçecez 18 binlira masraf var zubizu indirimi ile 16 olur ustayla görişim olmaz ben müşteri temsilcisiyim benle görüşün arabam nerde arabanızın yanına gidemeezssiniz beyfendicim işin uzmanı gerçek usta aynı arızaya yoğunum 1 -2 saatlik işi var yarına vereyim . 1400 lira toplam maliyet çıkıyor tamam abi yarın alırım kalsın araba . hepsi bu . benim tüylerim diken diken oluyor aklıma geldikçe Bazı markalarda var o durum, ya da belki bazı servisler ile kısıtlıdır bilemiyorum. Bir arkadaşımın nişanlısı, ki kız da arkadaşım olur samimi, hyundai getz arabasının uzun yakmadığı ve selektör yapmadığını, sinyali de bazen vermediğini söyledi. Servis asgari ücretten fazla fiyat çıkartmış. Aynen dediğiniz gibi, o değişecek bu değişecek. Usta nerede? Görüşemezsiniz. Bindik arabaya, sanayide benim elektrikçiye gittik. Bize nescafe ikram etti, biz kahvelerimizi içene kadar halletti, 20 lira para istedi de 50 vermiştik ayıp olmasın diye Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Kimse kullanmadığı yada başına gelmeyeni söylemiyor. Kalorifer ısıtmadığı için servise bıraktığım araçta egr emme manifoldu, yakıt pompası Enjektör takımı değişti ama araba yine yolda kaldı, serviste iken radar cezası yenmiş araç ile 1339 TL. Fiat ve Ford servisine de araç bıraktım ama böyle bir sorun yaşamadım. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: ......Şimdi 2017 tüplü otomatik civic bakıyor kardeşimde 2018 eco-executive vardı, lacivert, hatasız, satmayı düşünüyordu isterseniz sorabilirim.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Ahmet Çankaya yazdı: kardeşimde 2018 eco-executive vardı, lacivert, hatasız, satmayı düşünüyordu isterseniz sorabilirim.. Abi izimkisi sadece bakıyor. Henuz elindeki arabayı satamadı. Satılınca bakacaz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 odd açıkladı: mart 2021 de son 10 yılın rekoru kırılmış sıfır araç satışında. hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Ali Efe Erdoğan yazdı: basina gelen sey ekzantrik bi durum dava acilmasi gerekir sen bunu yasadin diye herkes yasayacak diye bisey yok selcuk bey umarim dava acmissinizdir o olaydan sonra. ben vw mis fiatmis meselede degilim birkac sene bindigim bi marka baslikta gorunce bu kadar kötulendigini garip geldi ve etik bulmadim. birkac kötu servis yuzunden tum vw servislerini kötuleme var mesela bak fiatta sen sorun yasamamissin oyle soylüyorsun ama yasayan biri var hem de 2020 model aracta https://www.sikayetvar.com/fiat/fiat-ayipli-mal-satilmasi kisacasi her markanın kotu servisi var mercedesin bile. istanbulda 30 tane filan mercedes servisi var ben 3 farkli servise gittim bugüne kadar son gittigimden memnun kaldim. ilk ikisinde hizmette eksiklikler gordugum icin vazgectim. goreceli konular icin genelleme yapilip bi marka kötulenmemeli Eksantrik durum olabilir belki ama aynı araç aynı servise aynı sorundan 3 defa gitti, en son yolda kalmasından sonra 4. Defa farklı ile servise gönderildi. Marka kötülemesi bu forumda olmaz, herkes başına geleni yazar. Siz söylemeseniz ben ayrıntılarıyla bu konuyu yazmazdım bile. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 arabayla doyamayız. alabilen hobi bahçesi alsın. Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Mehmet Göktürk yazdı: alabilen hobi bahçesi alsın. Onu tarım arazisi bölünemez diye yasakladılar hatta hapis cezası var halihazırda yapılmış olanlar ise yıkılacak meclisten geçti. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Mehmet Göktürk yazdı: arabayla doyamayız. alabilen hobi bahçesi alsın. Hobi bahçesini mi yiyeceğiz abi? 500'er metrekare olarak böldüler. Neredeyse hepsinin içinde en az %20 %25 arası bahçe evi, çardak vb. mevcut. Yürüyüş yolu falan deyince ekilebilecek 150-200 metrekare yer kalıyor. Onunla doymayız. Tarım arazilerini istila ettiler bu şekilde. Koray Demir yazdı: Onu tarım arazisi bölünemez diye yasakladılar hatta hapis cezası var halihazırda yapılmış olanlar ise yıkılacak meclisten geçti. Hobi bahçelerine yapılan kaçak yapılara imar barışı ile ruhsat veren kimdi acaba ücreti mukabilinde? Aynı meclisin kararı ile çıkmamış mıydı imar barışı? Oyun oynuyorlar vatandaş ile. Bir şey ya yasaktır ya serbest. Dün canları istedi izin verdiler ücretini ödeyen evini ruhsatlandırdı. Bu gün vazgeçtik diyorlar. Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 arabayla doyamayız. alabilen hobi bahçesi alsın.Hocam kuxuk tarla alalip kendimiz ilgilenelim yoksa bu hobi bahceleri yikilacak gibi duruyor. Bizim 5 donum bahcemiz var cok guzel ugraş oluyor. Aldigimiz urun harcadagimiz zaman ve paranin ceyregi bile etmiyor. Ama eglenmesi cok guzel bu pandemiden once haftada 1 gun zor gidiyordum. Simdi haftada 4 gun oradayim yasaklar bitse kesin 6 gun giderim. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: odd açıkladı: mart 2021 de son 10 yılın rekoru kırılmış sıfır araç satışında. hayırlı olsun E abi çok normal. İkinci el piyasasına bir bakar mısın Ben şu an araba alacak olsam gidip 119 bin liraya forumumuzda satılık olan egea yerine sıfırını alırdım mesela. Sıfır egea 147 bin lirayken, 2016 model 45 bin kmdeki 5500 lira tramerli ön camı çatlak egea araca 119 bin liradan pazarlık bile etmem. Tabi bu Emrah hocama özgü bir durum değil. Piyasa o şekilde. Herkes öyle istiyor, haliyle Emrah hocam da istiyor. Ama isteniyor olması edeceği anlamına gelmiyor. Sonuçta biri sıfır ve garantiliyken diğeri ikinci el, illaki azı kusurları var. Dün ilana koyulan astra mesela. O fiyata satılığa çıkarsa insanlar gider sıfır araç alır. İkinci elin tek avantajı fiyattı, orada da cazibesini yitiriyor. Piyasayı şişirdiler. Takip ediyorum platformları, sen bildiğin bir araç, 97 glx komple boyalı 3 değişenli 300 bin km'de mondeo manuel'e 70 bin lira isteyen var. Örnek almış, 97 doğana 40 istiyorlar, bunda abs var klima var hava yastığı var diyor. Şimdi bu durumda benim lineanın 100 binden, Ali'nin arkadaşının astrasının 125 binden, Emrah hocanın egeasının 119'dan ilana girmesi çok normal. Ama işte o fiyatlardan hiç birini satamayız Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Geçtiğimiz aya kadar sıfır Leon FR ACT 1.5 TSİ 230 bin TL idi en son 10 bin küsür kişi vardı sırada. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts