Ali Gök 25 Haziran 2020 Paylaş 25 Haziran 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: O da sebeplerden biri tabi. Ama bende o pervane çalışıyor. Evaporatörün soğuttuğu havayı yukarıdaki dolap kısmına gönderen pervaneden bahsediyorsunuz. Genişlet Aynen asagida buzlugun arkasinda o pervane bendekide calisyordu ama yeterince guclu degilmis zayifliyormus zamanla adam bi kalemle dokununca direk duruyordu yenisini takti dokunsa elini koparir arabanin fanini test eder gibi yani . O fani degis sorun aninda duzelir . Yanlisim yoksa 60 lira mi neydi 1 sene kadar önce Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 25 Haziran 2020 Paylaş 25 Haziran 2020 Benim buzluk üstte yine Bosch dolap ve 14 yıllık. 2 sene önce soğutma azalmıştı fan bozulmuş servis değiştirdi. 120 lira gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. Geçen hafta alt yani normal soğutucu tam soğutmamaya başladı. Servis geldi baktı ben yoktum sensör değişmiş, 250TL almışlar. Kağıt falan da bırakılmamış ne kadarı parça ne kadarı gelme ve işçilik bilen yok. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Haziran 2020 Yazar Paylaş 27 Haziran 2020 Değişenler; termik sensör, evap sigorta, alt ısıtıcı rezistans, buharlaşma kabı şamandıra. 905tl 1 yıl garanti. Rezistans kabının değişme sebebi yamulmuş olması. İçindeki rezistans %99 sağlam. Servis hepsini değişti. Tek tek deneyerek neyin bozuk olduğuna bakmadılar. Sordum, bu arızada hepsini paket olarak değiştiriyoruz ve probleme 1 sene garanti veriyoruz dediler. Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 27 Haziran 2020 Paylaş 27 Haziran 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Değişenler; termik sensör, evap sigorta, alt ısıtıcı rezistans, buharlaşma kabı şamandıra. 905tl 1 yıl garanti. Rezistans kabının değişme sebebi yamulmuş olması. İçindeki rezistans %99 sağlam. Servis hepsini değişti. Tek tek deneyerek neyin bozuk olduğuna bakmadılar. Sordum, bu arızada hepsini paket olarak değiştiriyoruz ve probleme 1 sene garanti veriyoruz dediler. Genişlet Geçmiş olsun servislerin bu huyunu sevmiyorum tamirat değil değişim meraklıları maalesef sorunsuz olarak kullanırsınız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Haziran 2020 Yazar Paylaş 27 Haziran 2020 Ali Uymaz yazdı: Geçmiş olsun servislerin bu huyunu sevmiyorum tamirat değil değişim meraklıları maalesef sorunsuz olarak kullanırsınız inşallah Genişlet Evet. Sensör sigorta tamam da rezistansı boşuna değişti. Plastiği yamulmuş hava alıyormuş. Sonrada yine aynı problemi yaratabilir dedi. İyi de o plastiğin zaten kendinde hava delikleri var, öne bakıyor. Neyse. Burunlarından kıl aldırmıyorlar. Ülkede servis işi tam bir kaos mafyatik ortam Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 27 Haziran 2020 Paylaş 27 Haziran 2020 Ali Uymaz yazdı: Geçmiş olsun servislerin bu huyunu sevmiyorum tamirat değil değişim meraklıları maalesef sorunsuz olarak kullanırsınız inşallah Kombi buz dolabı gibi ürünler hemen tamir etmek lazım o yüzden pahalı ucuz bakmadan yaptırıyoruz. Yeniletmis oldunuz umarım sorun çıkmaz bir daha 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Haziran 2020 Yazar Paylaş 27 Haziran 2020 Levent Güzelkalp yazdı: Ali Uymaz yazdı: Geçmiş olsun servislerin bu huyunu sevmiyorum tamirat değil değişim meraklıları maalesef sorunsuz olarak kullanırsınız inşallah Genişlet Kombi buz dolabı gibi ürünler hemen tamir etmek lazım o yüzden pahalı ucuz bakmadan yaptırıyoruz. Yeniletmis oldunuz umarım sorun çıkmaz bir daha Genişlet Oradan çıkmaz da başka yerler de çıkarmaz inş beyaz eşyaları artık 10 yıl ömürlü üretiyorlar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts