Emre Şimşek 13 Temmuz 2020 Paylaş 13 Temmuz 2020 Aha bu bende de var. Arabayı satarken sökeceğim tek şey olacaktır. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Temmuz 2020 Paylaş 13 Temmuz 2020 Aha bu bende de var. Arabayı satarken sökeceğim tek şey olacaktır.Istedigim paraya satamadigimda Borada hoparlorune varana kadar cikardim oyle daha karli gitmisti [emoji16] 24 istedigim araba aksesuarlari sokunce 26 ya gitmis oldu 6 sene once. 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Temmuz 2020 Paylaş 13 Temmuz 2020 Ben de Hondayi ucuza aldım diye seviniyordum, meğer hoparlörüne kadar sökmüş vicdansizlar 4 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Temmuz 2020 Paylaş 13 Temmuz 2020 Emre Şimşek yazdı: Ben de Hondayi ucuza aldım diye seviniyordum, meğer hoparlörüne kadar sökmüş vicdansizlar Vicdansızlık yok, ederi 24 bin olan arabaya 18 bin teklif edilip mezarcılara meydan bırakmamak için yapılmış hak arayışı var. Ben sonradan taktığım herşeyi söktüm, 1 ayda satılmayan araba aksesuarsız 1 hafta olmadan satıldı Aksesuar arabaya ağırlık yapıp yakıtı artırıyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Temmuz 2020 Paylaş 13 Temmuz 2020 Metin Akbal yazdı: Vicdansızlık yok, ederi 24 bin olan arabaya 18 bin teklif edilip mezarcılara meydan bırakmamak için yapılmış hak arayışı var. Ben sonradan taktığım herşeyi söktüm, 1 ayda satılmayan araba aksesuarsız 1 hafta olmadan satıldı Aksesuar arabaya ağırlık yapıp yakıtı artırıyormuş. //hypermile on Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Temmuz 2020 Paylaş 13 Temmuz 2020 Metin Akbal yazdı: Vicdansızlık yok, ederi 24 bin olan arabaya 18 bin teklif edilip mezarcılara meydan bırakmamak için yapılmış hak arayışı var. Ben sonradan taktığım herşeyi söktüm, 1 ayda satılmayan araba aksesuarsız 1 hafta olmadan satıldı Aksesuar arabaya ağırlık yapıp yakıtı artırıyormuş. Aksesuarları sökünce kaça sattın Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Temmuz 2020 Paylaş 13 Temmuz 2020 Aksesuarları sökünce kaça sattın 22 ye sattim. 4000 lira hoparlor teyp jant lastik bixenon farlar Amerikan stop dokunmatik rezistans anahtar vs vs aklimda kalanlar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Temmuz 2020 Paylaş 13 Temmuz 2020 Dogan Arsiray yazdı: //hypermile on Ne biri hypermile demiş. bişeymi oldu yetiştim. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Temmuz 2020 Paylaş 13 Temmuz 2020 Metin Akbal yazdı: Önder Özcan yazdı: Aksesuarları sökünce kaça sattın 22 ye sattim. 4000 lira hoparlor teyp jant lastik bixenon farlar Amerikan stop dokunmatik rezistans anahtar vs vs aklimda kalanlar. İşte malesef arabaya koyduğun aksesuar para etmiyor. Ekstra koyduğun herşeyi söküp orjinalini takıp satacaksın. Emreninkinde orjinal hoparlör de yoktu yanlış bilmiyorsam, o ona gönderme yapmış Ben mesela android taktım, jant taktım. Satsam; bunlar yokken kaça giderse bunlar varken de o paraya gider. Ama belki tercih sebebi olup satışı hızlandırabilir o kadar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Temmuz 2020 Paylaş 13 Temmuz 2020 Önder Özcan yazdı: İşte malesef arabaya koyduğun aksesuar para etmiyor. Ekstra koyduğun herşeyi söküp orjinalini takıp satacaksın. Emreninkinde orjinal hoparlör de yoktu yanlış bilmiyorsam, o ona gönderme yapmış Ben mesela android taktım, jant taktım. Satsam; bunlar yokken kaça giderse bunlar varken de o paraya gider. Ama belki tercih sebebi olup satışı hızlandırabilir o kadar. Önder abi, Metin bey tam tersini yapmış ama aksesuarlar üzerinde iken 18 bin anca verilen araca aksesuarları sökünce 22 bine satmış tezatlık burada. Metin bey aksesuarlara para istememiş aslında benim anladığım Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Temmuz 2020 Paylaş 13 Temmuz 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Önder abi, Metin bey tam tersini yapmış ama aksesuarlar üzerinde iken 18 bin anca verilen araca aksesuarları sökünce 22 bine satmış tezatlık burada. Metin bey aksesuarlara para istememiş aslında benim anladığım Yanlış anlamışsın. Aksesuarlıyken 24 istediği araca ölücünün bir 18 teklif etmiş. Aksesuarları söküp 22 ye vermiş. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Temmuz 2020 Paylaş 13 Temmuz 2020 Arabayı satarken mutlaka, yangin tüpü ilk yardim seti varsa stepne ve avadanlik en sevdigim müzik cdlerden biri veya bir kaçı (flash bellek bıraktığım arab da oldu) bir kalem degistirdigim ampüllerin çalışan eskileri ufak da olsa bir bez bırakırım mutlaka.. ben arabayi aldigimda bunlardan sadece stepne vardı bir de kriko. teyp çalışmıyor hoparlor 1 tane var hic paspas yok sadece hali gibi bişey ayrica kaçakları bulunmadan idareten gaz basılmış klima ve daha sayamadığım bir suru ozellik Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Temmuz 2020 Paylaş 13 Temmuz 2020 Emre Şimşek yazdı: Arabayı satarken mutlaka, yangin tüpü ilk yardim seti varsa stepne ve avadanlik en sevdigim müzik cdlerden biri veya bir kaçı (flash bellek bıraktığım arab da oldu) bir kalem degistirdigim ampüllerin çalışan eskileri ufak da olsa bir bez bırakırım mutlaka.. ben arabayi aldigimda bunlardan sadece stepne vardı bir de kriko. teyp çalışmıyor hoparlor 1 tane var hic paspas yok sadece hali gibi bişey ayrica kaçakları bulunmadan idareten gaz basılmış klima ve daha sayamadığım bir suru ozellik İyi de şekerim burda kabahat kimde? Neden alıyorsun öylesi arabayı 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Temmuz 2020 Paylaş 13 Temmuz 2020 Önder Özcan yazdı: İyi de şekerim burda kabahat kimde? Neden alıyorsun öylesi arabayı Giderilmeyecek şeyler değil ki. 20 yaşındaki arabada aradığım şey büyük kazasının olmamasıydı sadece. 😉 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 31 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2020 Orjinal halı paspaslarını aldımKısa farlardaki ledleri uzunlara aldım kısalara xenon ampul taktımÖn balatalar bitmeye yakındı onlarıds opar olanlar ile değiştirdim. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 31 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2020 Ön cama 0.5 ön sağ sol cama 2 numara film yaptırdım. Arkalar zaten karartılmıştı. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Ağustos 2020 Paylaş 1 Ağustos 2020 on cama neden film yapiyorsunuz? bence cok yanlis trafik guvenligi icin. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 1 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2020 on cama neden film yapiyorsunuz? bence cok yanlis trafik guvenligi icin.Bu konu tartışmaya açık abi 0.5 gece bile çok etkilemedi açıkçası 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ağustos 2020 Paylaş 1 Ağustos 2020 on cama neden film yapiyorsunuz? bence cok yanlis trafik guvenligi icin.Uv filtresi kaliteli film iyi oluyor. Kullanıyorum.. Var ile yok arası film Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 6 Eylül 2020 Yazar Paylaş 6 Eylül 2020 Dün amatör bir pasta cila operasyonu yaptık arkadaşla şimdilik güzel görünüyor [emoji1] 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 22 Eylül 2020 Yazar Paylaş 22 Eylül 2020 Egea easy pakete ait 15 inç sac jantları 400 liraya satın aldım. Sıfırdı. Lacettiden kalan 15 inç nokianları taktım [emoji3]Vites önündeki cebe ambiyans aydınlatması yapmak için o kısmın üst tarafındaki kapağı söktüm.5 mm led tutucu ile kafasını zımparalıdığım 5 mm mantar ledi monte ettim. 1.2 k direnç kullandımLoş bir aydınlatma oldu sonuçtan memnun kaldım [emoji3] 15 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Eylül 2020 Paylaş 22 Eylül 2020 yazım diye hatırladım ama olsun yine yazayım, şu an rakipsizlerden bir seçim vesile ile canlı örnek, şu an bunun muadili, şans varsa en az 150bin TL Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 22 Eylül 2020 Paylaş 22 Eylül 2020 Yol tutuşu ile ilgili olumsuz konular geçmiş, ben de aklımdaki bir iki şeyi yazmak istedim. Egeanın yol tutuşu tabi ki bir focus ayarında değil, ön tarafı ne kadar dirençli olsa da arkası biraz daha oynak. Ben arabalarıma alabildiğim en iyi lastiği almaya çalışırım, son olarak da cpc6 aldım. Konyaya geldiğimde araç her virajda kayıyordu. Dedim lastiklerden mi acaba ama yolların asfaltı ezile ezile jilet gibi olmuş çoğu yerde. İzne çıktığımda giresun tireboluda çömlekçi deresi yolunda denedim gayet güzel yol tutuyor. Başka dişli soğuk asfaltta veya yeni yapılmış yolllarda da denedim on numara tutuşu var. Lastiği ve aracı değerlendirirken hangi yolda hangi şartlarda değerlendirdiğimiz de önemli. Güzel lastikle çok keyifli sürüşü olabiliyor egeanın. Özellikle virajlı yolda 1.6 dizelin yüksek torku ve viraj çıkışında gaza basınca gelen ani güç çok keyifli oluyor. Şimdiye kadar beni çok üzmedi. Yani çok kötü yol tutuyor denebilecek bir araç kesinlikle değil. Egeayı tarif edebilecek en iyi söz şudur bence, parasına göre iyi araba. 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 24 Ekim 2020 Yazar Paylaş 24 Ekim 2020 Aynaları ve kapı döşemelerini söktüm. Aynaların altına led taktım kabloları olabildiğince göstermeden gizli şekilde çektim. Bitmiş hali 11 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 24 Ekim 2020 Yazar Paylaş 24 Ekim 2020 Hazır el atmışken ayak aydınlatma ve kapı kolu ve ceplerinede ambiyans aydınlatma yaptım.Tam yanan haliKısık yanan haliKapı cebi ve kapı kolu 8 Yorum bağlantısı
Recommended Posts