O.Yücel Çetin 25 Ekim 2020 Paylaş 25 Ekim 2020 Mehmet elinden baya iş geliyor kardeşim tebrik ederim. Çok güzel işler çıkarıyorsun. Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullan aracını. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 25 Ekim 2020 Yazar Paylaş 25 Ekim 2020 Mehmet elinden baya iş geliyor kardeşim tebrik ederim. Çok güzel işler çıkarıyorsun. Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullan aracını. Teşekkür ederim abi Amin [emoji1]Aracın sağ kapısı kazalıydı tamirat yapılınca usta aynı klipslerle geri takmış hatta vida atılan yerlerden biri eksikti. Asıl amacım sağ kapıdaki sesi kesmekti sökmüşken bu işleri yapmış oldum açıkçası.Klipsler değişip vida takılınca sağ kapıdaki zırıltı gitti en çok ona sevindim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 9 Kasım 2020 Yazar Paylaş 9 Kasım 2020 Bugün sac jantlarla kışlıklara geçtik, ve arabanın ilk muayenesini yaptırdık. Lpg de ruhsata işlenmiş oldu bu vesile ile. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Kasım 2020 Paylaş 9 Kasım 2020 lpg işletirken ceza vs gündeme geldi mi? montajı ne zaman yapılmıştı acaba Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 9 Kasım 2020 Yazar Paylaş 9 Kasım 2020 lpg işletirken ceza vs gündeme geldi mi? montajı ne zaman yapılmıştı acaba2018 de yapılmış abi bayide satın alınırken. Ama evrak vs olmadığı için yeniden proje vs yaptırdım geçti. Ceza yok 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Kasım 2020 Paylaş 10 Kasım 2020 Şu karajant kadar güzel jant yok. Sim siyah ve aerodinamik. Bazen alaşım janttan hafif olabiliyorlar. Parayı bulsam , bir takım alıp Jant kapaksız kullanasım var. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Kasım 2020 Paylaş 10 Kasım 2020 lpg işletirken ceza vs gündeme geldi mi? montajı ne zaman yapılmıştı acabaBende geldi. 100 lira kesti emniyet müdürlükte 75 ödedim hemen. 3 sene oldu. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Kasım 2020 Paylaş 10 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: Çağlar Bayur yazdı: lpg işletirken ceza vs gündeme geldi mi? montajı ne zaman yapılmıştı acaba Bende geldi. 100 lira kesti emniyet müdürlükte 75 ödedim hemen. 3 sene oldu. Mehmet’e çıkmaz 😁 Gidip takılalı 6 ay oldu 1 sene oldu dersen yersin. Taktırdığın yere : muayenem şu tarihte, ona göre ayarla desen yetiyor. Aracı aldığında bu durumdaysa bi lpgciye gidip rica edilebilir. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Kasım 2020 Paylaş 10 Kasım 2020 Mehmet’e çıkmaz [emoji16] Gidip takılalı 6 ay oldu 1 sene oldu dersen yersin. Taktırdığın yere : muayenem şu tarihte, ona göre ayarla desen yetiyor. Aracı aldığında bu durumdaysa bi lpgciye gidip rica edilebilir.Faturayı kesmişti bayi Ama eski aracımda öyle bir sorun yaşamamıştım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 15 Kasım 2020 Yazar Paylaş 15 Kasım 2020 Çinden aldığım 360 ledler geldi. Hemen montajını yaptım.Aydınlatma performansından gerçekten memnun kaldım. Ön cam filminide söktüm geceleri zorluk çekiyordym aydınlatma olmadığından yollarda.11.11 de 150 liraya düşünce birde havuzlu paspas aldım. Arka paspaslar içinde klips koymuşlar. Klipsleride halıya monte ettim. Kalıbı ve malzemesi hoş tavsiye ederim 5 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 16 Kasım 2020 Paylaş 16 Kasım 2020 Hayırlı olsun öncelikle. Ledlerin linki var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 16 Kasım 2020 Yazar Paylaş 16 Kasım 2020 Hayırlı olsun öncelikle. Ledlerin linki var mı?TRY 103.81 31%OFF | H1 H7 LED 360 20000LM HB3 HB4 9012 HIR2 Led H11 H8 9006 9005 araba kafa lambası ampulleri diyot sis lambaları otomatik H9 Mini 6000K 12V HLXGhttps://a.aliexpress.com/_BSZ1oQ ledler ne kadar ısınıyor?Kontrol etmedim [emoji1] Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 4 Aralık 2020 Paylaş 4 Aralık 2020 Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 13 Aralık 2020 Yazar Paylaş 13 Aralık 2020 Kapılar ile kaputa d fitil yapıştırdım tozu engellesin diye. Kapıdakiler kapı sesini bayağı değiştirdi. 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 Arkadaş bundan almış kapı altı eşiğe çamur girmesin diye. rüzgar sesini kesti dedi. Ama ben o bölgede su tahliyesi vardır diye çok ilgilenmedim. Bi de dışarıdan kötü duruyor gibi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Arkadaş bundan almış kapı altı eşiğe çamur girmesin diye. rüzgar sesini kesti dedi. Ama ben o bölgede su tahliyesi vardır diye çok ilgilenmedim. Bi de dışarıdan kötü duruyor gibi bu bagaj fitili aslında, o bölgede uzun vadede kaportaya zarar verir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 13 Aralık 2020 Yazar Paylaş 13 Aralık 2020 Bendekide bunun yapıştırması. Rüzgar sesi yoktu ama kapı eşiği toz oluyordu. Kaputada yağmur çamur giriyor diye aldım. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 bugun boyle bi videoya rastladim. cok sasirdim. kaportada tum fitillerin bakalitlerin yeri hazir ama fabrikasyon olarak takili gelmiyor. yedek parca olarak ayrica satin alip takmaniz gerekiyor. sizce de cok tuhaf degil mi [emoji2] avrupa ya ihrac edilen tipolara mi takiyolar acaba bu eksik kisimlari sadece 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: bu bagaj fitili aslında, o bölgede uzun vadede kaportaya zarar verir İçinde su biriktirir diye mi? Pas yapar di mi Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 13 Aralık 2020 Yazar Paylaş 13 Aralık 2020 bugun boyle bi videoya rastladim. cok sasirdim. kaportada tum fitillerin bakalitlerin yeri hazir ama fabrikasyon olarak takili gelmiyor. yedek parca olarak ayrica satin alip takmaniz gerekiyor. sizce de cok tuhaf degil mi [emoji2] avrupa ya ihrac edilen tipolara mi takiyolar acaba bu eksik kisimlari sadeceAynen kapı fitilleri 35 kaput fitili 130 lira gibi hepsinin klips yerleride hazır yurtdışına satılan modellerde varmış. Fitiller sadece kapının altı ve kaputun ucu için olduğundan her yeri kapatsın dye bu şekilde aldım 70 liraya geldi bu şekilde de 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 Abi resmen bu parçaları takmayı unutmuşlar gibi.. Bunlar aksesuar değil ama maliyetleri düşürmek için iyi.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İçinde su biriktirir diye mi? Pas yapar di mi kapıya taktığı sıkı geçme yeri zamanla boyayı açacak, ayrıca orada nem birikecek, zira tasarıma ters oalrak ters duruyor, çanak gibi su toplayacak kapı altında, kapı altı da en zayıf bölge nem için Mehmet Cihat yazdı: Coşku Mert yazdı: bugun boyle bi videoya rastladim. cok sasirdim. kaportada tum fitillerin bakalitlerin yeri hazir ama fabrikasyon olarak takili gelmiyor. yedek parca olarak ayrica satin alip takmaniz gerekiyor. sizce de cok tuhaf degil mi avrupa ya ihrac edilen tipolara mi takiyolar acaba bu eksik kisimlari sadece Aynen kapı fitilleri 35 kaput fitili 130 lira gibi hepsinin klips yerleride hazır yurtdışına satılan modellerde varmış. Fitiller sadece kapının altı ve kaputun ucu için olduğundan her yeri kapatsın dye bu şekilde aldım 70 liraya geldi bu şekilde de merakınız varsa, P fitili de araştırın, birçok yerde kullnalabilir, şekil vermesi de kolay bir fitildir, şekli dolayısı ile nem su biriktirmez de, vesile ile D fitlin içinde nem birikir, belli aralıkta altan delik açın derim, içinde birikmesin aksın. 3 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts