Mahmut Karadeniz 23 Haziran 2020 Paylaş 23 Haziran 2020 Merhaba. Bravo kullanan birkaç kişiye sordum hepsi tavsiye ederim dedi. Benim merak ettiğim bu aracın ederi nedir? Belirttiğim model temiz bi bravo ne eder? 65 istiyor. Kasko değerine baktım 44 bin diyor 😀 bir de temmuz'da ötv indirimi gelecek, araç fiyatları çok düşecek muhabbeti var. Var mı bunun aslı astarı? İndirim gelse bile bu ikinci ele yansır mı? 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Haziran 2020 Paylaş 23 Haziran 2020 ÖTV indirimi gündemimizde yok diye açıklama yapıldı,ben de ümitli değilim. İndirim olsa bile ikinci ele yansıması dişe dokunur olmayacaktır. Babamda aynı motorlu Linea var gayet memnunlar. Tavsiye ederim o motoru. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 Haziran 2020 Paylaş 23 Haziran 2020 Güzel araba, lpg ile uyumu sorunsuz, güçlü de. Aynı motor punto da var, yolda çoğu aracın üzerinden atlar... 2 Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 23 Haziran 2020 Paylaş 23 Haziran 2020 2009 senesinde arkadaşıma 0 km almıştık. Lav kırmızı Sport still dynamic paket. O zaman da ötv indirimi vardı 32 bin liraya gelmişti, aracı hala kullanıyor. 70 bin km civarında.. 11 senede bildiğim kadarıyla büyük bir arıza sorun yaşamadı, hem uzun yol hem şehiriçi kullanma fırsatım olmuştu, performansı benim 1.6 atmosferik focus1'den sonra uçak gibi geliyordu. Güzel bir araç. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Karadeniz 23 Haziran 2020 Yazar Paylaş 23 Haziran 2020 Fiyat konusunda ne diyorsunuz peki? Eder mi o kadar. Belki 2-3 bin kırarım ama fiyat bana fazla geliyor. Bir de kasko değeri, 3 aşağı 5 yukarı aracın gerçek değeri midir acaba? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Haziran 2020 Paylaş 23 Haziran 2020 Tasarimi yilinin cok onunde bir arac.. 2 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 23 Haziran 2020 Paylaş 23 Haziran 2020 Bravo maalesef ülkemizde kıymeti bilinmeyen araçlardan birisidir. Motoru da gayet güzel. Donanım eğer emotion ya da sport style ise tadından yenmez.. 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 23 Haziran 2020 Paylaş 23 Haziran 2020 Mahmut Karadeniz yazdı: Merhaba. Bravo kullanan birkaç kişiye sordum hepsi tavsiye ederim dedi. Benim merak ettiğim bu aracın ederi nedir? Belirttiğim model temiz bi bravo ne eder? 65 istiyor. Kasko değerine baktım 44 bin diyor 😀 bir de temmuz'da ötv indirimi gelecek, araç fiyatları çok düşecek muhabbeti var. Var mı bunun aslı astarı? İndirim gelse bile bu ikinci ele yansır mı? Üstad daha önce 2010 model Dynamic Manuel 120'lik olanı kullandım. Mecbur kaldığım için satmasam halen biniyor olurdum. Zaten bu deneyim sayesinde şu an 500L'ye biniyorum. 65 bin liraya gerçekten temiz olduğunu düşünüyorsanız uygun fiyatlı. Kesinlikle tavsiye ederim. Aracım da buydu. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Karadeniz 24 Haziran 2020 Yazar Paylaş 24 Haziran 2020 Eyüp Çetin yazdı: Üstad daha önce 2010 model Dynamic Manuel 120'lik olanı kullandım. Mecbur kaldığım için satmasam halen biniyor olurdum. Zaten bu deneyim sayesinde şu an 500L'ye biniyorum. 65 bin liraya gerçekten temiz olduğunu düşünüyorsanız uygun fiyatlı. Kesinlikle tavsiye ederim. Aracım da buydu. Hocam peki bu dynamic boş mu oluyor? Yakıtı vs nasıldır? Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 24 Haziran 2020 Paylaş 24 Haziran 2020 Boş değil orta paket. Active boş paket. Activeden farkı çelik jantlar ve elektronik kliması. Onun haricinde hemen hemen aynı. Birde aracına göre opsiyon farkları var. En dolusu Emotion veya Sport paket. Benim araç dizeldi düz uzun yolda 3.8 litre, karma uzun yolda 4,2 litre yakıyordu. Şehir içi 6,2-6,8 litre arası değişiyordu. 120 beygir 290 torkluk performansı olan bir araca göre fazlasıyla iyi değerleri. Yorum bağlantısı
Mahmut Karadeniz 24 Haziran 2020 Yazar Paylaş 24 Haziran 2020 Eyüp Çetin yazdı: Boş değil orta paket. Active boş paket. Activeden farkı çelik jantlar ve elektronik kliması. Onun haricinde hemen hemen aynı. Birde aracına göre opsiyon farkları var. En dolusu Emotion veya Sport paket. Benim araç dizeldi düz uzun yolda 3.8 litre, karma uzun yolda 4,2 litre yakıyordu. Şehir içi 6,2-6,8 litre arası değişiyordu. 120 beygir 290 torkluk performansı olan bir araca göre fazlasıyla iyi değerleri. Anladım eyvallah. Benim baktığım benzinli tüplü. Bu da üzmez herhalde yakıtta 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 24 Haziran 2020 Paylaş 24 Haziran 2020 Mahmut Karadeniz yazdı: Anladım eyvallah. Benim baktığım benzinli tüplü. Bu da üzmez herhalde yakıtta Kullandığım yıllarda Bravo Forum'da T-Jet konusunda da olumsuz bir şey hiç duymadım. Herkes genel olarak memnundu. İnşallah alırsınız. 😊 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts