Selim Bilgin 18 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2022 Ali Gök yazdı: bb otomobil servis kendileri dürüst değil yalanı bol parça gelmedi exper gitmedi vs ama işçilikleride harika benim 2004 model jeepe gri renge bir bagaj boyadılar 16 yıllık boya ile ton farkı yoktu o derece diyim youtubda videoları var Videolarını izledim ben de, bazı şeyleri iyi yapıyorlar da standartları yok gibi. Bir de bana çok ters, Maslak'ta yaptırmam lazım ki öyle bir durumda 2-3 güne bir uğrayıp bakayım ne yapıyorlar diye. Nazımın geçmesi lazım. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2022 Mert Gülkokan yazdı: gelecek planları nedir bir 5 sene daha binerim mekanik süper dendikten sonra parası verilir güzelce boyanır ve binilir eğer ki bir yere sürtünce pişman olunmayacaksa Plan 5 seneye S6'ya binmek. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 Istanbul da olmasan boyat derdim ama 3-5 gun sonra cizik göcük vuruk olursa keyif kacirir. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 ben bayramda yakından gördüm arabayı, boyatılacak bi tarafı yoktu bence 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2022 Bahadır Taşpolat yazdı: ben bayramda yakından gördüm arabayı, boyatılacak bi tarafı yoktu bence 🫣 nerede yav Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 Büyükşehirde o iş olmaz yoksa dakka dusunme derdim ben 😊 Yorum bağlantısı
Recommended Posts