Sedat Demircan 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 Arkadaşlar; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-fuul-plusfuul.orjinal-822936842/detay/ İlan linkli araç için kapora verdim nasipse pazartesi alacağım. Araç çok temiz geldi sürdüm içime sindi. 4 lastik sıfır-akü sıfır-yağ bakımları geçen hafta yapılmış-içinde yanık yırtık-dışında vuruk ezik yok. Değişen yok-tek parça boyalı bagaj kapağı lokal. Asıl sorum şu: neden araç her şeyiyle ful olan enjoy plus olmasına rağmen essentia yazar ruhsatta? Hadi tamam essentia alınıp opsiyon eklendiğini farz edecem ama o yıllarda essentia olup 2012 model olan yokmuş gördüğüm kadarıyla. Yani 2012 lerde essentıa diye bişey yok. Sanırım ruhsatta yanlış işlenmiş ben bunu alınca emniyete gitsem düzelttiremez miyim? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 İlan kalkmış. göremedik maalesef. Emniyet düzeltmeyebilir.. Teknik belgelerini isteyebilir. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 Arabanın faturası duruyorsa faturada yazan model ismine göre belki düzeltir, belki... Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 Sedat Demircan yazdı: Arkadaşlar; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-fuul-plusfuul.orjinal-822936842/detay/ İlan linkli araç için kapora verdim nasipse pazartesi alacağım. Araç çok temiz geldi sürdüm içime sindi. 4 lastik sıfır-akü sıfır-yağ bakımları geçen hafta yapılmış-içinde yanık yırtık-dışında vuruk ezik yok. Değişen yok-tek parça boyalı bagaj kapağı lokal. Asıl sorum şu: neden araç her şeyiyle ful olan enjoy plus olmasına rağmen essentia yazar ruhsatta? Hadi tamam essentia alınıp opsiyon eklendiğini farz edecem ama o yıllarda essentia olup 2012 model olan yokmuş gördüğüm kadarıyla. Yani 2012 lerde essentıa diye bişey yok. Sanırım ruhsatta yanlış işlenmiş ben bunu alınca emniyete gitsem düzelttiremez miyim? yettim gayri.. Yanlis bilgi. bildiklerinizi kismen unutun. Opelin paket karmasasi kendince dahi cozulebilmis degil,. 2000 li yillarin ortalarinda enjoy enjoy plus, cosmo vs vs diye paketlendirilen opel h kasa 2012 yilinda marjinal bir karar ile essentia paket yazmaya basladi.. essentia olan donanim bos olani, essentia konfor diye adlandirilan ise donemine gore full olani temsil ediyor.. Ornek bende 2012 h kasa vardi ve essentia konfor paket idi. sigorya islemlerinde enjoy diye yazanlar cosmo gosterenler bir suru detay cikabilir.. Ama ruhsatta essentia veya konfor yazili ise dogru giris yapmislar denilebilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 bende ki enjoy sport paket. ruhsattada öyle geçiyor sanırım normal enjoydan farkı iç trimlerin rengi vs gibi tahmin ediyordum. Kararan dikiz aynası flan standart enjoyda varmı acaba benimkinde var net farkını anlamış değilim aldığınız araç benzinlimi dizelmi resim vs biraz detay verin inceleyelim eski arabalarınızı bilmiyorum ama tahminimce bu ne güzel viraja giriyor diyeceksiniz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 ne çıkarsa bahtına modeli gibi, floresan da gelmişti başıma, bana teslim edilenden sonrakilerde aynı donanım paketinde eksik özellikler vardı Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 Ali Gök yazdı: bende ki enjoy sport paket. ruhsattada öyle geçiyor sanırım normal enjoydan farkı iç trimlerin rengi vs gibi tahmin ediyordum. Kararan dikiz aynası flan standart enjoyda varmı acaba benimkinde var net farkını anlamış değilim Kac model senin arac? Cosmo donanimlarda viraja duyarli farlar, ic trim renk farklari, Sport tusu(gaz tepkisi artisi) Vs vs vardi. Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 Alpay Sumer yazdı: Kac model senin arac? Cosmo donanimlarda viraja duyarli farlar, ic trim renk farklari, Sport tusu(gaz tepkisi artisi) Vs vs vardi. 2006 model benim araba Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 Alpay Sumer yazdı: iste o donemde karmasik. benim arabada hız sabitlemede var artık xenonlu orjinal cosmo farı denk düşürme hesabındayım 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 Ben orjinalciyim.Yoksa metin hoca cok link atti bana.. Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 Benim aracım 2012 Astra H kasa ve essential comfort paket. 2011 ve 2012 model dizellerin hepsi essential comfort pakettir. Benzinlilerde essentia ve essentia comfort paket iki seçenek var. Araçlarımız gayet dolu. J kasa ise durum farklı tabii.. 1 Yorum bağlantısı
Sedat Demircan 19 Haziran 2020 Yazar Paylaş 19 Haziran 2020 Alpay Sumer yazdı: yettim gayri.. Yanlis bilgi. bildiklerinizi kismen unutun. Opelin paket karmasasi kendince dahi cozulebilmis degil,. 2000 li yillarin ortalarinda enjoy enjoy plus, cosmo vs vs diye paketlendirilen opel h kasa 2012 yilinda marjinal bir karar ile essentia paket yazmaya basladi.. essentia olan donanim bos olani, essentia konfor diye adlandirilan ise donemine gore full olani temsil ediyor.. Ornek bende 2012 h kasa vardi ve essentia konfor paket idi. sigorya islemlerinde enjoy diye yazanlar cosmo gosterenler bir suru detay cikabilir.. Ama ruhsatta essentia veya konfor yazili ise dogru giris yapmislar denilebilir. abi ruhsatta "essentia nb"yazıyo ve aracta her donanım var ama işte satmaya kalkınca enjoy plus seçmezsek bir allahın kulu bakmaz ilana:)işte biz de satarken aynı sorunu yaşayabiliriz:) Tayfun Aydın yazdı: Benim aracım 2012 Astra H kasa ve essential comfort paket. 2011 ve 2012 model dizellerin hepsi essential comfort pakettir. Benzinlilerde essentia ve essentia comfort paket iki seçenek var. Araçlarımız gayet dolu. J kasa ise durum farklı tabii.. sizin de ruhsatta essentia nb mi yazıyo? Tayfun Aydın yazdı: Benim aracım 2012 Astra H kasa ve essential comfort paket. 2011 ve 2012 model dizellerin hepsi essential comfort pakettir. Benzinlilerde essentia ve essentia comfort paket iki seçenek var. Araçlarımız gayet dolu. J kasa ise durum farklı tabii.. h kasa abi bu arada Ali Gök yazdı: bende ki enjoy sport paket. ruhsattada öyle geçiyor sanırım normal enjoydan farkı iç trimlerin rengi vs gibi tahmin ediyordum. Kararan dikiz aynası flan standart enjoyda varmı acaba benimkinde var net farkını anlamış değilim aldığınız araç benzinlimi dizelmi resim vs biraz detay verin inceleyelim eski arabalarınızı bilmiyorum ama tahminimce bu ne güzel viraja giriyor diyeceksiniz. abi eski arabam mondeo 97 model ama inan astradan iyi giriyo viraja:)aracın resmi yok.nasipse pazartesiye kadar opsiyonladı.paramı toplayıp alacam ins. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 Haziran 2020 Paylaş 19 Haziran 2020 Modeo ilk çıktığında viraj ustası deniyordu. Mondeo bu . 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Haziran 2020 Paylaş 19 Haziran 2020 Sedat Demircan yazdı: abi ruhsatta "essentia nb"yazıyo ve aracta her donanım var ama işte satmaya kalkınca enjoy plus seçmezsek bir allahın kulu bakmaz ilana:)işte biz de satarken aynı sorunu yaşayabiliriz:) sizin de ruhsatta essentia nb mi yazıyo? h kasa abi bu arada abi eski arabam mondeo 97 model ama inan astradan iyi giriyo viraja:)aracın resmi yok.nasipse pazartesiye kadar opsiyonladı.paramı toplayıp alacam ins. mondeo orantısız güç olabilir tabi 1 Yorum bağlantısı
Sedat Demircan 19 Haziran 2020 Yazar Paylaş 19 Haziran 2020 Evren Erakçora yazdı: Modeo ilk çıktığında viraj ustası deniyordu. Mondeo bu . bağımsız arka süspansiyon bile var daha ne olsun:) Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 20 Haziran 2020 Paylaş 20 Haziran 2020 (düzenlendi) Hocam benim ruhsatta herhangi bir paket belirtmiyor ancak sizin aracınız dizel 2011 ya da 2012 ise içiniz rahat olsun malum sarı sitede essentia comfort paket böümüne koyacaksınız aracınızı. Sizin aracınızın enjoy ile alakası yok. Bizim araçlarımız enjoyun da üst paketi. O yılarda enjoy plus paket j kasada var zaten. Bizim H kasa da yok. 20 Haziran 2020 tarihinde Tayfun Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts