Rıdvan Ergün 16 Haziran 2020 Paylaş 16 Haziran 2020 Merhaba. Bir arkadaşım için Kayseri'den bir Chevrlet Captiva alma durumumuz var. Biz gitmeden satıcı bizim yönlendireceğimiz firmada ekspertiz yaptırıp raporunu gönderebileceğini söyledi. BU şekilde güvenebileceğim kurumsal ciddi bir firma tavsiye edebilecek Kayseri'li arkadaşımız var mı? Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Haziran 2020 Paylaş 16 Haziran 2020 Tanıdık yer var. Onlar da bir tanıdığa captiva arıyorlar, tesadüf oldu. İsterseniz bilgi veririm. Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 16 Haziran 2020 Paylaş 16 Haziran 2020 Kayserili değilim ama arabamı orda sattım ve yenisini oradan aldım. Sanayide pilot garage var oradan yaptırdı satarken alıcı kişi. Aldığım araç da oradan yapıldı. Yeri yeni sanayide Mercedes e yakın kadir Has stadyumu arkasında kalıyor. 1 Yorum bağlantısı
İhsan Yıldırım 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Argincik tepe ışıkarda gezenoto expertiz var tavsiye edrrim youtubede videolarida var 👍 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 17 Haziran 2020 Paylaş 17 Haziran 2020 Gezenadam Ekspertiz ve Code 4x4'ü tavsiye ediyorlar. Ancak tecrübem olmadı. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Haziran 2020 Paylaş 18 Haziran 2020 Rıdvan Ergün yazdı: Merhaba. Bir arkadaşım için Kayseri'den bir Chevrlet Captiva alma durumumuz var. Biz gitmeden satıcı bizim yönlendireceğimiz firmada ekspertiz yaptırıp raporunu gönderebileceğini söyledi. BU şekilde güvenebileceğim kurumsal ciddi bir firma tavsiye edebilecek Kayseri'li arkadaşımız var mı? Teşekkür ederim Rıdvan Bey, captiva işi ne oldu acaba. Galericiler sitesinde Dr. Oto Ekspertiz'de tanıdık var, yönlendirebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 20 Haziran 2020 Yazar Paylaş 20 Haziran 2020 (düzenlendi) Mahmut Yıldız yazdı: Rıdvan Bey, captiva işi ne oldu acaba. Galericiler sitesinde Dr. Oto Ekspertiz'de tanıdık var, yönlendirebilirim. İlginize teşekkür ederim. Satıcı ile görüştük, yarın ekspertiz yaptırmak kaydıyla şu fiyata aldık geliyoruz dedik ve okeyleştik. İki saat sonra başkasına sattı. 20 Haziran 2020 tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 21 Haziran 2020 Paylaş 21 Haziran 2020 İlginize teşekkür ederim. Satıcı ile görüştük, yarın ekspertiz yaptırmak kaydıyla şu fiyata aldık geliyoruz dedik ve okeyleştik. İki saat sonra başkasına sattı. Bence hakkınızda hayırlı olmuş. Böylelerinin sözüne güvenilmediği gibi, sattığı şey de hayır getirmeyebilirdi. Siz inşallah en kısa zamanda sizin için en uygun, en hayırlı aracı bulursunuz. 2 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 20 Haziran 2022 Yazar Paylaş 20 Haziran 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Rıdvan Bey, captiva işi ne oldu acaba. Galericiler sitesinde Dr. Oto Ekspertiz'de tanıdık var, yönlendirebilirim. Mahmut Bey. Taa ne zaman yazdığım mesajdaki alışveriş olmadı. Ama şimde yeni bir alışveriş ihtimali var. Volvo V40 iin ekspertiz gerekiyor. Daha önce yazdığınız bu yere yönlendirebilir miziniz? Ya da Kayseri'de güvenilir bir firma tavsiye edecek olan??? Ben gitmeyeceğim. Aracı götürecekler. Ben ödemesini yapacağım, raporunu gönderecekler. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Haziran 2022 Paylaş 21 Haziran 2022 Rıdvan Ergün yazdı: Mahmut Bey. Taa ne zaman yazdığım mesajdaki alışveriş olmadı. Ama şimde yeni bir alışveriş ihtimali var. Volvo V40 iin ekspertiz gerekiyor. Daha önce yazdığınız bu yere yönlendirebilir miziniz? Ya da Kayseri'de güvenilir bir firma tavsiye edecek olan??? Ben gitmeyeceğim. Aracı götürecekler. Ben ödemesini yapacağım, raporunu gönderecekler. Rıdvan Bey, bacanağım çalışıyor orada. yine gidebilirsiniz. Daha önce Volvo serviste de çalışmıştı. Ancak bacanak der ki, raporda ne istiyor. Bu şekilde başkası getirip baktırdığında genelde değişen-boya bakıp gönderiyorlar. Ama siz raporda ne istediğinizi (değişen, boya, km, hava yastığı...) söylerseniz ona göre bakarız diyor. Tabi rapor fiyatı da bakılan yere göre. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts