Çağlar Bayur 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Mehmet Cihat yazdı: Çağlar abi yanlış arabaya bakıyorum galiba ben 110 olanlar filan sel hasarlı vs. Çıkıyor ilan rakamı başka ben noter rakamını telaffuz ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Çağlar Bayur yazdı: ilan rakamı başka ben noter rakamını telaffuz ediyorum Başkanın ilandaki araba tam ilaç olacak gibi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 15 Haziran 2020 Yazar Paylaş 15 Haziran 2020 Cem Işık yazdı: Başkanın ilandaki araba tam ilaç olacak gibi. km takıntılıyım 😀 benim aldığım arabanın yıllık 10 bin maksimum hakkı var Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Mehmet Cihat yazdı: km takıntılıyım 😀 benim aldığım arabanın yıllık 10 bin maksimum hakkı var Tavan takıntım km takıntımdan daha büyük. İmkan varsa Fatih başkanın 308 i listeye alırdım ki çok uçurum yok arada. Egea için bu kadar kasmazdım. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 15 Haziran 2020 Yazar Paylaş 15 Haziran 2020 Tavan takıntım km takıntımdan daha büyük. İmkan varsa Fatih başkanın 308 i listeye alırdım ki çok uçurum yok arada. Egea için bu kadar kasmazdım.Abi bu tavan boyalı arabadan vazgeçtim istediğim fiyata düşmedi. Beni tavan değil motor şanzıman taşıyacağı için kaymağı yenmiş araba bana gelmez. [emoji2] Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 15 Haziran 2020 Yazar Paylaş 15 Haziran 2020 Kim yemiş kaymağı acaba km yüksek araçlar için yazdım şahsına değil Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Tavan takıntım km takıntımdan daha büyük. İmkan varsa Fatih başkanın 308 i listeye alırdım ki çok uçurum yok arada. Egea için bu kadar kasmazdım. rakamda esnemez hata 2 güne artırım yapar bile 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts